Иначе сиропа (Стодал почнахме) ги пие по 30 минути!Гоня я със спринцовката,тя бяга,крие се...
Не иска сокове,вода,чай,нищо!
Не иска сокове,вода,чай,нищо!
пък с новите патъци още повече се спъва
и въобще с обувки ... а нашият татко като почне да се отваря - му заявявам "от утре си взимай болнични ти да го гледаш" и той бие отбой естествено 

никога не ме е обвинявал за такова нещо , няма логика в това ,радвам се че си ми е такъв 
лелее направо се чувствам даже далече от това 

после почнах отгоре да слагам малко от десерта. но иронията беше, че на следващия ден крема от кухнята беше розов
и трудно скрих панадола, ама малко per forza... кво да се прави 
Тази сутрин като се събуди и отиде при батко си в стаята му а аз бях в тоалета. Той спи на ношна лампа.И той докато спи Ерай съборил лампата на земята и горната част/абажурче ли как се казва незнам/паднала.И той хванал с цялата си ръка горещата крушка/която е горяла цяла нощ/.
Лелеееее да не ви говоря какво стана просто
.Берк се събуди и като му видя ръчичката и той като ревна......а от друга страна мъжа ми и той една паника въй......
да сме викали бърза помощ. 
Слава богу че беше студена......аз винаги готвя на вътрешните котлони......и бях оставила яденето на външния котлон да изтине......и съм го забравила там.
И пак докато бях в двете нули само чух един джангър.........Аууууу стъжни ми се живота.....
Трябваше да го изкъпя,защото беше от главата до петите в ядене.....А не трябва да мокрим ръчичката в същото време.......
Ох не ме питайте,цялата кухня....стени,печка,шкафове,вътре в шкафовете,хладилника бяха в ядене......
Охххх и така с нетърпение очаквам да свърши този кошмарен ден....
А в тоалета влизам вече категорично с Ерай...... 
!!!
!
!
!!! Дано бързичко да мине ръчичката на Ерчо
! Кой знае колко го е боляло горкото!
!!!
лелее направо се чувствам даже далече от това 
Поне като е на дланта после няма да му остане и белег.
Та си се върнах аз бързо-бързо към старата практика да си върша работите 'под наблюдение'.
и докато си дойдем от Пловдив стана късно.
, много гаден ден. Ани и тя си беше изгорила ръката на една крушка- само че не цялата ръчичка, а само 1-ч пръст,може би се е дръпнала по-навреме ли незнам,обаче целия й пръст беше в мехур.Много беше гадно
Дано бързо да се оправя ръчичката

Сега съм й взела 1 капак за тоалетна,че поне като идва с мен да й обяснявам за какво се използва
),че на гърнето не иска и това е.
нямам представа

ама да не си помислите, че сяда на гърне по тоя повод... целта е да му разкопчая отдолу бодитата и да опъна пампата да има място 
като по-малък седеше много (но резуптат никакъв де
)
и данданията е пълна 
но е факт, че вече не сте девойки 
аз като отивам в тоалетната, затварям вратите навсякъде и го оставям в антрето - може да бърка в гардеробите, където има кутии с обувки, въдици и прочие боклуци, но няма нещо страшно ... най-много да ни избърше обувките по етажерката
а понякога и в кошарата като Валката, но в кенефа не ща да ми се бърка на спокойствието 

Малка закъсняла почерпка:
: