СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама!

• 9 648
  • 218
  •   1
Отговори
# 165
И при нас капенето е с 300 зора,но така или иначе реве,поне ще опитам с клеевата,нищо,че щипе!Четох,че е много ефикасна.
Иначе сиропа (Стодал почнахме) ги пие по 30 минути!Гоня я със спринцовката,тя бяга,крие се... ooooh! Не иска сокове,вода,чай,нищо! Rolling EyesПодлудява ме!Много съм се изнервила и само викам! Embarassed Cry

# 166
Насе, Чиполиното имат мини ел.кола като на Валката  Peace

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=496_501&products_id=15644

мисля, че има и други на пазара, но не съм търсила, че не ми е било на дневен ред ... на тази не пише за дистанционно, 8 кг. е може да се поръча и от сайта на Чиполино предполагам

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=496_501&products_id=28931

АНи, и мойта хлебарка много спъната днеска бе  newsm78 пък с новите патъци още повече се спъва  Whistling и въобще с обувки ... а нашият татко като почне да се отваря - му заявявам "от утре си взимай болнични ти да го гледаш" и той бие отбой естествено  #Cussing out

Пебс, капвай капките по-честичко

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 14:37 от vesela_

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕНИЧ bdbaloni

# 168
  • Асеновград
Пебс,пробвай да й даваш сиропа с нещо друго-напр. в 1 лъжичка кис.мляко.Иначе при нас беше невъзможно като види сиропа или спринцовката. Peace

Бързо оздравяване на всички болнички  Praynig Praynig

Относно мъжа ми, нямам оплаквания никакви  Flutter никога не ме е обвинявал за такова нещо , няма логика в това ,радвам се че си ми е такъв  Grinning

И аз не се чувствам лелка  ooooh! ooooh! ooooh! лелее направо се чувствам даже далече от това  Embarassed Embarassed Embarassed

# 169
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ее АНИ, що ще ти вика, да не си го ти хвърлила Влади в краката му, и после да си го отъркаляла наоколо  Crossing Arms
при нас няма такива, а и малкия повече се "пребива" под надзора на мъжо. при мен не пада, ама защото аз постоянно подвиквам "спри" , "праг", "леко", "внимавай" и Валката изненадващо ме слуша  newsm78
ПЕБС, замаскирай малко сиропа, както Краси предложи. аз така правих с панадола при скорошните ни температурни преживявания. първия ден го давах чист, и Валето само като види розово в лъжицата, се разпищяваше  ooooh! после почнах отгоре да слагам малко от десерта. но иронията беше, че на следващия ден крема от кухнята беше розов  #Crazy и трудно скрих панадола, ама малко per forza... кво да се прави  Peace
дано не е сериозно  Hug Hug Hug

# 170
Привет и от нашата къща.....
На нас днес не ни е ден момичета.....Ама хич......
Пъво да ви се оплача че Ерай си изгори много жестоко ръчичката. SadТази сутрин като се събуди и отиде при батко си в стаята му а аз бях в тоалета. Той спи на ношна лампа.И той докато спи Ерай съборил лампата на земята и горната част/абажурче ли как се казва незнам/паднала.И той хванал с цялата си ръка горещата крушка/която е горяла цяла нощ/. ooooh! ooooh! ooooh!Лелеееее да не ви говоря какво стана просто ooooh!.Берк се събуди и като му видя ръчичката и той като ревна......а от друга страна мъжа ми и той една паника въй...... Whistling Whistling Whistlingда сме викали бърза помощ. Rolling EyesНяма да ви кажа че за 2мин. цялата му вътрешност на ръчичката стана един огромен мехур....... ShockedЗаведох го после при педи и тя каза 3 степен изгаряне......И така сега ще се мажем и ще се лукуваме,но е вече спокен.....Само си гледа ръката от време на време и вика пфууууу и духа....... Sick
След това след обед събори една тенджера с ядене от горе си..... Crossing ArmsСлава богу че беше студена......аз винаги готвя на вътрешните котлони......и бях оставила яденето на външния котлон да изтине......и съм го забравила там. ooooh!И пак докато бях в двете нули само чух един джангър.........Аууууу стъжни ми се живота..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Трябваше да го изкъпя,защото беше от главата до петите в ядене.....А не трябва да мокрим ръчичката в същото време....... #Cussing outОх не ме питайте,цялата кухня....стени,печка,шкафове,вътре в шкафовете,хладилника бяха в ядене...... WhistlingОхххх и така с нетърпение очаквам да свърши този кошмарен ден.... PraynigА в тоалета влизам вече категорично с Ерай...... Crossing Arms
На оплаках ви се и на вас.... Sad

# 171
  • София
Бенич, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! С пожелания за много щастие и късмет  Hug  bouquet newsm67 !!!

Пебс, дано помогне клеевата т-ра и Осцило-то и да пресечете болестта  Praynig !

Лили, как сте с Едуард? Отдавна не си писала, дано вече да сте здрави и двамата  Praynig!

Ани, на моят мъж и през ум няма да му мине да ме хока, че се грижа лошо или че изобщо не се грижа за детето. Дава си много ясна сметка как реално стоят нещата. Никак не е честно твоят мъж да те обвинява в небрежност, немърливост или неспособност при грижите за Влади, още по-малко - чак да те хока! Добре е, че (доколкото те "познавам") ти не се даваш и му отговаряш, както подобава, но не е редно така! Защо не поговорите открито и спокойно, и да му обясниш, че подобни изблици от негова страна никак не са ти приятни?

Беринче, денят ти е бил меко казано кошмарен  #Crazy !!! Дано бързичко да мине ръчичката на Ерчо  Praynig ! Кой знае колко го е боляло горкото!
Повтарям пак за изгаряне - чупи се веднага сурово яйце и с белтъка се налага изгореното място; това спира болката !!! Поне няма да се скъса от плач детето, докато полуделите му от тревога в този момент родители, го заведат до лекарския кабинет! Дано на никого не се случва  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig !!!

# 172
Berina,   Hug Hug Hug Наистина си имала кошмарен ден! Дано ръчичката на Ерай се оправи бързо  Praynig Но направо не мога да си представя как ще я опазиш суха  Rolling Eyes
Ани, мъжът ти е голям нервак! Как издържа дългите плавания  newsm78 Добре, че в къщи няма такива ексцесии  Whistling
Пебс, дано успееш да пресечест заболяването  Praynig

# 173
И аз не се чувствам лелка  ooooh! ooooh! ooooh! лелее направо се чувствам даже далече от това  Embarassed Embarassed Embarassed
Мен пък днес една колежка ме нарече на майтап "госпожо" (то къде на шега, къде наистина, че все пак като съм женена нали автоматик ставам г-жа) и ми стана едно много гадно. Все едно съм на 100 години...  Rolling Eyes
При нас за паданията мъжът ми ги приема много спокойно и даже му чете морал на детето и му обяснява как като не внимава и не си гледа в краката, ще пада. Е, обаче ако нещо се стресне и ревне, си го гушкаме, разбира се.

Пебс, дано да не се разболее Лизи.  Praynig
Беринка, миличкият Ерай, много ми стана мъчно за ръчичката... Дано не го боли много и заздравее бързо!  Praynig Поне като е на дланта после няма да му остане и белег.
Аз затова в тоалетната без Алекс не ходя, защото за секунди прави поразии. В събота за първи път от месеци реших да си позволя този лукс, викам за 1 минута толкоз нищо няма да стане, и той ми събори на земята новия монитор барабар с клавиатурата! Слава Богу, не са паднали отгоре му и той си беше жив и здрав (че и много доволен от белята), а за щастие и монитора бачка.  Peace Та си се върнах аз бързо-бързо към старата практика да си върша работите 'под наблюдение'.  Mr. Green

# 174
Благодаря ви! Hug
Лизинка си е болна,но дано подействат тия хомеоптичните. Rolling Eyes
Капем й капки,давам й сироп,пие вит.С,осцилококцинум,ддентокинд.....  #Crazy Ужас!
Исках да ви питам някой дава ли calcarea phosphorica 9ch за зъби? newsm78 Има ли ефект или да не го почваме? Rolling Eyes

Дано на Ерай му мина бързо! Praynig

# 175
  • Асеновград
Ние досега бяхме на гости,малко закъсняхме,но Анито много слушка  Heart Eyes и докато си дойдем от Пловдив стана късно.

Беринче
,ужас  Cry , много гаден ден. Ани и тя си беше изгорила ръката на една крушка- само че не цялата  ръчичка, а само 1-ч пръст,може би се е дръпнала по-навреме ли незнам,обаче целия й пръст беше в мехур.Много беше гадно  Cry Дано бързо да се оправя ръчичката  Praynig Praynig

Аз също не ходя до тоалетна сама.Анито е винаги с мен  Laughing, и аз не я оставям ,но и тя мен като ме види,че тръгвам натам и сама си идва,знае си урока  Crazy Сега съм й взела 1 капак за тоалетна,че поне като идва с мен да й обяснявам за какво се използва  Laughing и да я пробвам там ( като ни гледа нас,може би по-лесно ще свикне,знам ли  newsm78 ),че на гърнето не иска и това е.

Пебс, не съм го чувала това  newsm78 нямам представа  newsm78

# 176
  • ВИДИН, 10 км след края на света
БЕРИНА, много неприятно! дано на малкия пакостник бързо да му мине ръчичката  Praynig

аз никога не си позволявам лукса да ида до WC-то без първо да "обезопася" Валето. слагам го или в креватчето му, или  по-често в кошарата и му давам нещо интересно да се занимава, за да не ми мучи и да ми нарушава комфорта  Blush
с мен не го взимам, че в банята му е много интересно и не мога да си свърша "работите" от него  Mr. Green

и да си го похваля маминия, вече трети ден идва и ми "казва", че му се ака  Flutter ама да не си помислите, че сяда на гърне по тоя повод... целта е да му разкопчая отдолу бодитата и да опъна пампата да има място  Crazy
гърнето е страшно и там не се сяда засега  #Crazy като по-малък седеше много (но резуптат никакъв де  Whistling )
мисля да извадя пак гърнето и да започнем да си "играем" с него, да свикне отново  Mr. Green

# 177
Защо не поговорите открито и спокойно, и да му обясниш, че подобни изблици от негова страна никак не са ти приятни?

Кали Мей, то в такива ситуации няма време да се говори спокойно - обикновено се случва нещо, когато двамата възрастни бързат за някъде, малкият нещо се катурне и почне да квичи и тъй като мъжете се чувстват супер безпомощни  Mr. Green почват да викат на мамата, мамата пък вика на татито - ти що не го гледаш, той пък аз бързам за работа ти кво праиш  Joy и данданията е пълна  Mr. Green а ако има и още 1 по-голямо гърлище - направо си е зрелище  Laughing след 2 минути всичко утихва, нооо това си е обикновения животец, уважаеми госпожи  Crazy
а за чувствата - то никой не е казал, че трябва да се чувствате лелки  Naughty но е факт, че вече не сте девойки  Laughing /те тва ми беше интимната мисъл, де/, пък и свободата ви е ограничена в рамките на съвместното съжителство  Flutter

Беринка, искрено съжалявам за сладурчето  Praynig аз като отивам в тоалетната, затварям вратите навсякъде и го оставям  в антрето -  може да бърка в гардеробите, където има кутии с обувки, въдици и прочие боклуци, но няма нещо страшно ... най-много да ни избърше обувките по етажерката  Whistling а понякога и в кошарата като Валката, но в кенефа не ща да ми се бърка на спокойствието  Naughty

еее, Куши, бравос - поне сте стигнали на етапа да  осъзнава, че лайнето му пречи  Mr. Green

# 178
Добро утро!

Дано Лизи се оправи!
И за Берк много ми стана мъчно Cry

Косето още се влачи с хрема и нощем едва спи,вчера го водих на доктор,нашта я нямаше и отидохме в съседния кабинет-коларгол изписа и някакви капки уж да кашлица/съвсем леко от храчките кашля/,а те/Фенистил/ чета че са за сенна хрема ooooh!
Аз напослдедък съм зле с нервите-мъжа ми вика на доктор да ходя,ама аз от почивка психическа имам нужда,този уикенд сме във варна сами,та да видим дали ще релаксирам.
Напрово само беснея на детето или на мъжо.Ама и двамата не се спират с глупостите си Crazy

# 179
  • Кърджали, България
Ха, добро утро и от мен  Hug

Благодаря, че сте се сетили за моето момче на рождения му ден  Hug Малка закъсняла почерпка:

Ще разберете защо тортата е такава, ако разгледате снимките  Wink :
http://syulyukchievi.multiply.com/photos/album/42/42

Отивам да чета, но преди това една-две снимчици на Иви:

http://syulyukchievi.multiply.com/photos/photo/42/65 На рождения ден на бати
http://syulyukchievi.multiply.com/photos/photo/41/50 Гледа рекламата на Бондюел
http://syulyukchievi.multiply.com/photos/photo/41/65 Замисля беля

Общи условия

Активация на акаунт