СЕПТЕМВРИйчето засмяно гушка и целува мама!

• 9 635
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
И от нас честито на имениците и ЧРД на Бенич!

Eскарина не знам дали не е някакъв вирус защото нали и ние имахме безсънна нощ от колики, мислех че е от яденето, но същата вечер му се разтече пак носът.

За работата - една колежка ми вика че сигурно ми било писнало само в къщи да си седя. Чудя се на тия хора как си го представят - та аз колко съм се задържала в къщи, само маахме по улиците и парковете, виждахме се с други мами, най-вече с Евтимчо и сладка Мама, може би защото беше лято, но определено ми беше сто пъти по-добре.
Но пък без пари не е много добре. То има и разлика от работа до работа, както и от домакинство до домакинство така да се каже.
Така че Ками напълно те разбирам и споделям!
По-добре си вземи отпуска, дано да ви дават, и избягвай овертайм защото то си се натрупва постепенно без да го усетиш и накрая човек се сдухва. Поне за мене така съм забелязала.

Аз пък се затварям в банята, защото там е изкъртена шахтата и той отива точно там и почва да копае и да яде, та докато съм вътре седи отвън и блъска по вратата.

АниБани много смешно разказа както винаги Simple Smile ама на мъжо ти верно му кажи, че вече имаш опит година и нещо та в гледането на дете да не ти се репчи много много.

Беринка, горкият Ерай, дано му минава бързо и леко! Не ми се мисли какви аварии могат да станат с манджи, кафета и т.н. Да ги пази Господ! че аз няма да мога да го опазя.

ДаниМакс защо да й пада зъбчето какво е станало? стискам й палци да й мине на малката сладуранка!

Инче страхотни снимки, страхотно парти! страшни сте там как ги измисляш!

И Люска ти ако си мислиш че си досадила аз съвсем се олях  Mr. Green ама викам я да се цопна преди да е свършила темата  Simple Smile

Целувам ви и спокойна нощ!  Heart Eyes

Аааа Емук хванах те!!!  Hug Да пишеш как сте с Василий! Чакаме весели историй! Утре ще влезна специално да проверя  Laughing

# 211
Здравейте, момичета и малки мушмороци!

Да си призная, като един същински ученик-скатавка, прочетох само тази страница  Embarassed Embarassed Имам желание да се върна назад, но вече едва гледам и ще ходя да се катурна до мъжо и Васко, ама викам - чЕкай да направя един дзак първо. Веси - мъчно ми е за компанията на малък Жорко, който подозирам, че вече е проходил, но ... няма как. В единствените ми свободни дни - сряда и неделя, или ще имам да проверявам купища есета или някой роднина ще дойде на гости, или ние ще палнем Опела за някъде. ДОма не се стои.

Васко е станал безподобен живак.
Бърз е като пепелянка. Както си кръстосва насам-натам и си мислиш, че е на поредната бебешка мисия из хола, се стрелва мълниеносно и те оставя я без чаша кафе, я без бутилка бира, я без огледалце и пинсета... Хвърля, троши, млати, блъска, дърпа, чука и опропастява наред. Направо се виждаме в чудо.

Ками, разбирам те перфектно за съвместяването на работа и дондуркане. Станала съм такава истеричка вече, че започнах да получавам редовни сърдечни пристъпи. Ставам по два пъти на нощ да правя Нестле Джуниър, търча на часове, нервя се с разни курсисти, вкъщи - всичко на вили и могили, оправям, готвя, обуздавам Васил, къпане, приспиване на ръце...

Честит имен ден на Стиляна и Стиляни!   bouquet  bouquet

Отивам да умра вече в спалнята ...

# 212
  • Асеновград
emukHug Hug Hug Hug Много липсваш !!!!  Hug Hug Hug

# 213
Честит имен ден на Стелките!

Мунка, опитах се да хвана Маринка, че тя само бяга като я събличо-обличам и я хванах за крака в последния момент  doh doh, при което тя се просна на земята и си разби устата. Пак кръв, едното й зъбче от предните има още торбичка с кръв над него, не зная дали е счупено или не... Баща й каза, че когато детето не пада, аз съм я събаряла...

Ками, разбирам те перфектно за съвместяването на работа и дондуркане. Станала съм такава истеричка вече, че започнах да получавам редовни сърдечни пристъпи. Ставам по два пъти на нощ да правя Нестле Джуниър, търча на часове, нервя се с разни ..... вкъщи - всичко на вили и могили, оправям, готвя, ....., къпане, приспиване на ръце...
и аз момичета се чувствам по същия начин Peace. Емук, много образно си го описала. Мисля, че депресиите след като почнем работа, идват от това, че работим 10-12 часа и останалите 14-12 часа сме дежурните в къщи съвместяващи детегледачка, чистачка, готвачка и т.н.... Това си е овър стрес и води до пълно изтощение  Sick

Пожелавам на болничките и контузените - бързо възстановяване  Hug Hug

# 214
Честит имен ден на Стиляна и Стиляни!
ДаниМаксHug Дано да не е счупено зъбчето на Маринка  Praynig  Praynig
Като чета какво става като се върне човек на работа ме спохожда мисълта колко ще е хубаво да си намеря работа, която да върша в къщи  Rolling Eyes Не, че ще е лесно, но поне в момента ми изглежда най-добрия вариант  Peace

# 215
Ески, не мога да пускам пералня през нощта - понякога изпуска и не мога да я оставя цяла нощ. Дори и да я оставя да изпере, не мога да простирам/събирам дрехи на терасата, докато детето е будно - влакът стрела веднага ми минава между краката и вече е готов да драпа по парапета.  Не мога да почиствам нещо, готвя или мия чинии, докато е буден - или ще ми се оплита около краката, ще драпа по мивката, масата, качва се на кухненския ъгъл, оттам почва да драпа по масата, нещо ще се рови и човърка и вади от шкафовете в кухнята, счупени чинии вече, купи ... за пазаруване - трябва да става много бързо и затова предпочитам да ходя много рядко в големите вериги. Първо, че не мога да го пусна да ходи в магазина, а ако е в количката - спре ли, веднага се обръща, започва да се изхлузва от коланите и става. и след като съм го настанила 300 пъти отново да седне, на касата няма кой да чака  Naughty в близкия магазин влизам много рядко и то в ненатоварените часове, когато знам, че няма много хора и мога да спринтирам извътре, както и да мина бързо касата ... много ми е некултурно детето  Mr. Green с две думи - не можеш да вършиш нищо, докато е наоколо ... само снове насам-натам и се чуди какво точно да прави  Thinking
а това да се заиграе сам - що е то  newsm78 мноооого рядко, и то ако има ново возило. Ама всеки ден не е бабин ден  Naughty  а да седна да пия кафе навън - ехххх, мечтиииии  Rolling Eyes с две думи - заникъде не сме  Blush

Васко е станал безподобен живак.
Бърз е като пепелянка. ........

нещо подобно   Mr. Green

ДаниМакс, едва ли ще е счупено  зъбчето, не се притеснявай Peace

Айде лека, че тая нощ се олях от писане  Whistling

# 216
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Куши, все забравям да ти пиша. Голямото копче на "Голямата игра"  Wink не работи може би заради батериите. Проверено е на практика при нас.

да ти кажа и аз май стигнах до този извод, след като прогресивно почнаха да не ни работят копчетата без почти да си играе (вярно че всяка нощ се челосва в играта поне два пъти  #Crazy )
мисля, че като сменя батериите всичко ще се оправи  Peace
мерси  Hug

ВЕСИ, не може ли малкия повече да стои и играе в кошарата, за да ти остава поне малко време да си свършиш някоя работа  newsm78 много страшна описваш ситуацията  Thinking

аз пък пера вечер като се приберем, от 22 до 23 ч. или я настройвам сутрин да се пусне преди да се събудим и като стана само да простна. днес пък я настроих да пере в 20ч. и мъжо като се прибрал се стреснал, всичко загасено, няма никой, в кухнята нещо тропа  Laughing
иначе аз не пазарувам изобщо храна, мъжо действа. аз най-много за Валето някои дребни неща да взема като сме на разходка. набързо влизам в магазина, но и момчето ми слушка и си ме чака отвън без да мръдне  Heart Eyes

# 217
Весе, аз за това много се радвам на слинга. Пъхам я вътре и ходим на пазар. Верно аз изглеждам като впрегатен кон - отпред бебе отзад раница с багаж, но няма друг начин. В Била или Кауфланд малката седи в пазарската количка и й давам някой от продуктите, които купувам да си играе с него. Е в някои случаи щъка между стелажите и пренарежда стоката, но това е само когато татито е с нас  Mr. Green разваля дисциплината. За да измета и измия пода отново я пъхам в слинга. Тя кротува, ако можем да наречем кротуване непрестанните опити да хване дръжката на мопа и метлата, а аз дори и по-трудно успявам да изчистя. С готвенето и миенето на чинии нямам проблеми - дреболина се муши между краката ми, дърпа ме и т.н., но това не е достатъчно да сложи прът в колелата на прогреса  Mr. Green Иначе не мога да се оплача - играе си сама. Най й е интересно да си разглежда книжките Peace

# 218

Общи условия

Активация на акаунт