Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 259
  • 858
  •   1
Отговори
# 660
Sagittarius, честит рожден миличка  Hug

Tincheto 78  Hug , честита ти месечинка  Hug. Искам снимки  Flutter

# 661
  • при моите деца .....
Привет!
Днес кантара ми показа 63,5 - близо до целта от калкулатора - 63 (не е съвсем реално, чеснощи си приготвих пилешко задушено в тенджера под налягане, но тез маги с много сол и ми беше солено, та сигурно съм задържала вода, а и имам проблем с ВС)
Поне до 7 - 10.12.2008 ще съм стриктна второфазничка.
На мен не ми действа триците с прясното мляко - миналата седмица на втория прием подейства и аз реших да закусвам триците с прясно мляко и канела - но вече.....
А свещичките Ева - от БГ ли ги купувате?
В моя малък град ме гледаха странно във всички аптеки newsm78
Днес съм на София на преглед - може да потърся и там!
Имам от личния лекар направление за пълна кръвна картина, та ще споделя и аз резултати, но не вярвам режима да влияе отрицателно!
А изказването за окапването на косата в една друга тема и аз го видях, но и самия въпрос беше доста "интелигентен" и реших да пропусна забележка.
Хубав ден!
Само положителни емоции!
Дано резултатите от прегледа днес да са добри!
Довечера съм на народни танци - може би по-късно ще се включа!
Или преди да тръгна ще ви поизчета да не ми се натрупва много!

# 662
Добро утроо! За мен е добро, защото си смъкнах излишното.
Sagittarius Честит рожден деееен! Присъединявам се към някой от букетчетата, че ще станат много. Да си жива и здрава, обичана и слаба!
* Боби * еее ми то не останало бе...Защо чак до 7-10 ще си второфазничка?
А относно кръвните картини, аз по друг повод си правих кръв , биохимия, урина и пр. всичко си е ОК! Даже през септември 2007 ме изписаха от родилното с хемоглобин 80, а сега ми е 120.
Лек ден на всички!

# 663
добро утро на всички!кафенцето е добра идея,че още не съ пила!да се похваля и аэ моите свалени килограми стават 5!мисля че е добре,само се надявам да не стане както с другите диети и да ги кача отново! newsm17

от вчера минах на втора фаэа! smile3503
пожелавам минусчета на всички!

# 664
VK , как си днес Heart Eyes? Че вчера ни поуплаши като каза че ще умираш  Mr. Green. Надявам се по-добре си  Hug

* Боби *, стискам палци  fingerscrossed да са добри изследванията  Hug

# 665
Sagittarius Честит рожден ден, пожелавам ти всичко най хубаво, много си готина  Hug И се завръщай при нас че мноооого ми липсваш  Hug Hug Hug

Сега добро утро
aynur  аз теб съм те виждала май, и аз съм живяла в Провадия мисля че от там. Разликата ти е поразителна
При мен промени няма всичко си е нормално във моята втора +. И да ви питам мислите ли че е подходящо сирена с 3% мазнини?

Тони  Hug Hug Hug, ривелка
 Hug

# 666
Добро утро, дружина!
Сипвам си от кафето и ....кеф!
Вещи, - вярна на себе си Joy

по повод косопада - писала съм и преди, но тук вече не ме познават, камо ли да помнят - и аз имах косопад, диагностициран от лекар, не просто паднали няколко есенни косъма, който се беше проявил месеци след изживян стрес и с огромно внимание четох и проучвах как ще ми се отрази протеинов режим - ами той е единственият, който не е за сметка на костите, кожата, косата и ноктите.За да пада косата, са нужни много усилия в някаква грешна посока и не става за седмица дори гладуване.Така, че - споко, режима няма да навреди на ничия красота, дори напротив... newsm53А който се притеснява от евентуален косопад да ходи на лекар, защото не е безобиден симптом.
п.п. - на режима съм от септември миналата година и от тогава не съм имала отново този проблем!

Звездопад, прегръдката ще ми държи цял ден - толкова беше силна и сърдечна  Laughing

Присъединявам се към пожеланията към Sagittarius  Hug

Хубав ден от мен и умната  Wink!

# 667
Здарвейте,момичета!

Опитах се да изчета повечето теми ама е непосилно Simple Smile
Прочетох всички често задавани въпроси,макар да съм сигурна че сте коментирали въпроса,моля ви кажете ми има ли някоя от вас да кърми и да е на режима?Попаднах на различна информация за и против диетите и режими по време на кърмене.Нямам възможност да си набавя книгата в момента/поръчала съм я от бг/не зная кога ще я получа.Аз кърмя на пискване към настоящия момента и не искам да прекъсвам това,а ми се иска да започна тази диета. .Затова моля ако има някоя от вас ,която е в моето положение да ми обясни как точно спазва  режима и има ли реакция от страна на бебето.
И още нещо,Действително ли всички токсисни ,които се отделят по време на режима преминават в кърмата?/това някъде из форума го срещнах/
Ако е коментирано,моля дайте линк или на лични ,за да не досаждам  в темата с тези въпроси.

Благодаря ви и моля да ме извините ако е обсъждано питането ми .

# 668
  • Варна
cote, за  втора + мисля, че е подходящо.  Peace Hug

# 669
Приветче мили дружки  Hug(към дружките включвам и Туни разбира се)

Днес вече си имам цяяяло килце в минус  Mr. Greenминус 24 Mr. GreenИХАА остават само някакви си 7 килца Mr. Green
Но колкото повече приближавам към целта толкова повече ми се ще да прибавя едни 6 кг отгоре та да видя поне веднъж в живота си на кантара 69 ,дали съм лакома???? Thinking ooooh! Mr. Green

# 670
  • Пловдив

по повод косопада ...........

Боби, не го казвай на мен. Аз им отговорих там на момичетата  Mr. Green Е, не подробно като теб, само споменах, че продават чудесни перуки  Joy

# 671

по повод косопада ...........

Боби, не го казвай на мен. Аз им отговорих там на момичетата  Mr. Green Е, не подробно като теб, само споменах, че продават чудесни перуки  Joy
е Вещи тука се хиля и колегите ми сигурно вече си мислят е не съм в час, перуки супер

merito  от къде ще свалиш още 7 кг незнам обаче и още 6 е ... няма от къде, ти сега си супер   bouquet

# 672
  • Варна
Приветче мили дружки  Hug(към дружките включвам и Туни разбира се)

Днес вече си имам цяяяло килце в минус  Mr. Greenминус 24 Mr. GreenИХАА остават само някакви си 7 килца Mr. Green
Но колкото повече приближавам към целта толкова повече ми се ще да прибавя едни 6 кг отгоре та да видя поне веднъж в живота си на кантара 69 ,дали съм лакома???? Thinking ooooh! Mr. Green
Мери, БРАВО! Ти така се отприщи...супер.  Hug Може и да си "лакома", ама напълно те разбирам, защото и аз искам да видя 59 на моето кантарче.  Crazy Калкулатора ми показа 62кг. аз смъкнах на 60 и сега ми се иска да започват с 5... ще видим как ще изглеждам като постигна набелязаната сега цел и ще реша - и ти така направи. Peace Все пак не е важно колко тежим, а как изглеждаме и как се чувстваме.  Hug Heart Eyes А ти и сега си изглеждаш прекрасно според мен.  Hug
Покрепям Боби за косопада.  Peace
viki_ceco , много добър резултат! Успех и занапред!   bouquet

# 673
искам да ви питам грешно ли е ако не пия витамини!эащото още не съм си вэела.и гога трябва да се пият сутрин или вечер!
благодаря предварително!

# 674
  • София
     Добро утро отслабващи!
 Рових се назад,но не можах да намеря и моля,да ми отговорите: карфиола и керевиза разрешени ли са в големи количества?Открих една вълшебна супа с карфиол и керевиз-много вкусна.Керевиза досущ прилича на картоф в супата и много засища.Но не зная дали е режимен,въпреки,че прочетох,че е носкокалоричен.Някой ако знае нещо по въпроса-моля да каже!

Viki ceco. пий витамини задължително!Аз имах проблеми от това,че не пих-прочети старите ми постове.Моя GP ми препоръча Витарал и аз пия пт тях.Каза ми,че Центрум имат само по добра реклама,а са доста по скъпи.

Общи условия

Активация на акаунт