Не с глад, а с ядене по Дюкан ще сваля и последния излишен килограм - 134

• 33 255
  • 858
  •   1
Отговори
# 675
aynur  аз теб съм те виждала май, и аз съм живяла в Провадия мисля че от там. Разликата ти е поразителна
Shocked а такаааа, а сега де  Crossing Arms. Бързо казвай име и искам снимка и аз да те видя  Crossing Arms (може и на лични). Моля те, моля те  Praynig Heart Eyes

viki_ceco, даже е задължително да се пият витамини  Peace. Върни се мъъъничко назад, там беше обсъждано как ги пием  Hug

# 676
  • Варна
    Добро утро отслабващи!
 Рових се назад,но не можах да намеря и моля,да ми отговорите: карфиола и керевиза разрешени ли са в големи количества?Открих една вълшебна супа с карфиол и керевиз-много вкусна.Керевиза досущ прилича на картоф в супата и много засища.Но не зная дали е режимен,въпреки,че прочетох,че е носкокалоричен.Някой ако знае нещо по въпроса-моля да каже!
Керевиз и карфиол може в неограничено количество през ПЗ дните.  Peace

# 677
Здравейте  Hug

Баба Яга, карфиол и керевиз са разрешени и можеш да ги ядеш колкото искаш стига да са по-малко количество (или най-много равна )от количеството протеини за деня, нали все пак зеленчуците са гарнитура.
 Hug

# 678
мерси много эначи днес ще си вэема! Simple Smile

# 679
  • София
       Благодаря Mar4ela5, Swetlat !
  За керевиза пише,че съдържа много белтъчини.

# 680
aynur Благода, добре съм. Та даже снощи вечерях Joy Не може да се мина аз да легна гладна.

# 681
Бандааааа, привет  Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден на Sagittarius - много здраве и късмет ! newsm59
Още три дни   newsm44 до съботаааааа  lalalala

......

Момичета, в нашата Билла има вече овесени трици. Фино смлени, 500гр - 2,99лв. Кеф. Няма да обикалям по разни знайни и незнайни магазинчета.

Подпис :    хубавата кокошка     Joy Joy Joy /Изкушавам се да си сменя и аватара даже/

# 682

ДО СРЕЩАТА В СОФИЯ ОСТАВАТ 2 ДНИ

ЗДРАВЕЙТЕ, ЗДРАВЕЙТЕ и лек ден на всички!

САГИ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - желая ти всичкото щастие на света и много, много здраве  newsm59  party023 newsm59 newsm51 newsm51  love001  love001
                   СНЕЖАНА ХАЙ - да мила вярно е,  че токсините минават и в кърмата, затова на кърмачките се препоръчва трета олекотена, или изчакване. Тук имаме и други кърмачки, които са в трета олекотена - надявам се някоя да ти отговори. Пожелавам ти успех и преди всичко се грижи за здравето на бебо и после за визията си, разбира се и двете са много важни, но първото е жизнено-важно. Успех ти желая!
                   ИВА НЕТА - я да се явяваш по често, че ми липсваш. Не гледай, че не съм ти се обаждала отдавна, за всички ви се сещам, само че пуста глава дюканска, все пропускам да отбележа хаха
                   Пожелавам ви лек ден и много хубави емоции!
                   ГУШКИ И ФИЛЮДКИ!

П.П.: ХАХА - ГОРДА - ЩЕ СЕ СТУПАМЕ МАЙ И АЗ КАНДИДАТСТВАМ ЗА ТАЗИ ТИТЛА - абе момиче
         направо ме довърши!  love001 smile3525

# 683
      Благодаря Mar4ela5, Swetlat !
  За керевиза пише,че съдържа много белтъчини.

сега остава да споделиш с нас рецептата за супата... Simple Smile ммм как обичам супи само.. Simple Smile

# 684
  • Варна
Стрелчето, честит рожден ден - бъди много щастлива, здрава и късмет!!!

# 685
  • Пловдив
Добро утро на всички! Mr. Green

Sagittarius, честит празник, бъди все така мила и прекрасна, добронамерена и най-вече щастлива.  Heart Eyes  bouquet

Ванеска йо, мерси! Hug

Горда, мерси за инфото относно триците в Билла. Време им беше и на тях да се усетят като ощипани невести и да пуснат нужния продукт. Цената е добре. Сега остава и да са качествени. Peace

VK, и таз нощ оцеля, а? Твойта кожа дюканска ... hahaha Hug

# 686
  • Бургас
Здравейте!
Честит Рожден Ден ,Саги! Да си жива и здрава,все така усмихната и лъчезарна!  newsm59
Липсваш ми,пиши по-честичко!Надявам се всичко да е ок. 
Чести Имен Дан на всички,които носят името Стела,Стилияна,Стилиян!
Моето момченче е Стилиян,нека ви почерпя  Wink
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a6/Black_and_white_Coke_Zero.jpg
http://www.zadoma.com/editor/img/f_17140310.jpg
Тъй като не познавам София и доста ще се озоря ,докато намеря мястото на срещата в събота,ще помоля ,ако има софиянки ,живеещи или около Плиска,да се свържат с мен и да ходим заедно към Кали 2....Помогнете на заблудената Дюканка,моля.. Embarassed
Шуши,миличка,много съжалявам,че няма да си с нас в събота!
Отивам да поработя малко...
Лек и приятен ден на всички!  Hug

# 687
Вещи,цитирай ме смело, нека плюят... Joy

# 688
Привет!
...
А свещичките Ева - от БГ ли ги купувате?
В моя малък град ме гледаха странно във всички аптеки newsm78
Днес съм на София на преглед - може да потърся и там!
!

Аз също съм в малък град и си купих свещичките тук, нямаше ги веднага, но аптекарката направи заявка до склада (както правят вече редовно аптеките) и на другия ден ги имах. Е, малко скъпички излизат, но  когато се налага...

# 689
  • София
Деница 17   Hug Аз пътувам по Цариградско, Ще те взема към 12ч15 от Плиска да върИм заедно на купона, само дано се познаем newsm78

Общи условия

Активация на акаунт