Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 594
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЧКИТЕ!!!  bouquet

# 121
LinnaLove нормално е на всички ни се случва да изпушим понякога, но слънчица са ни какво да ги правиш. Като тръгнат по градини и училища пък ще ни липсват.
dala това е и моя мечта да видя Клеопатра, дано скоро я осъществя. Иначе и в музея в Берлин е същото и те крали, крали та се не видяли. Половин Египет са пренесли и какви ли още не реликви. Даже за статуята на Нефертити се карали и казали, че няма да им я върнат, защото била от Арийската раса заради острия нос и светлите очи  Laughing Какво да се прави, по време на войните и колонизациите много неща са били откраднати.
Не знам аз ли имам проблем с албума, но на Дина ми излиза една и съща снимка около двайсетина пъти, а и разни нови снимки не ми излязоха. Може нещо от сайта да е имало проблем. newsm78

# 122
да се похваля в4ера котката на майка се окоти с 4 котета/но едното снощи е по4инало/ та ако някой си търси персий4е да пише Grinning

наина аз кафето со пия само 4исто-нито захар,нито сметана ,нито кардамом-дори и мъжо така го свикнах  Grinning

ето още една рецепта,тази не е типи4на за тук-от гълфа е ,но е привнесена

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=193235.0

дала споко,то и аз я забравям Mr. Green

# 123
Мили Катета, да сте живи, здраве, весели, засмяни и много обичани!
Целувки по двете бузки!
Весел празник   bouquet

# 124
Катенца,Ч.И.Д. Да сте здрави и много щастливи!
Нямам никакво време тези дни за форума и не съм чела какво сте писали.До вчера бях и с племенника,но сестра ми си пристигна и от днес се надявах на по-спокоен ритъм...но уви....След черна серия абсурдни случки(както пишат днес вестниците) в съботната буря край пътя Омуртаг-Търговище загубих близък приятел от детството и брат на най-добрата ми приятелка.Днес нея я посрещнах от Щатите и сега трябва да подготвим нещата...,защото те и двамата не са семейни ,а майка си загубиха отдавна.Не искам да повярвам...........
А децата ми си искат своето,а аз нямам нерви за нищо.Добре,че днес бяха канени на Р.ден на приятелка от лив. училище,та малко се поразсеяха. Съжалявам,че ви занимавам,но трябваше да споделя с някой.Това момче ми беше като брат и бе най-добрия човек когото познавам..
На всички:hug: Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 00:07 от mmm3

# 125

Добро утро момичета , днес кафенцето е от мен , заповядайте  Party

Не съм чела какво сте писали , че имахме вирус в компютъра  Confused

После пак ще пиша, лек ден   bouquet

# 126
Добро утро всички

mmm3, съболезнования. мноог тъжна история. Да си призная не бях чувала за бурята.

Благодаря на всички които ми дадоха съвети за вирусите, мсиля че се оправи проблема

Дала, вярно е че в Лондон има всякакви български вкусотии, и наистина в музея са изнесени половин Египет и половна Гърция  Laughing

Дтти, благородно ти завиждам за това, че пиеш кафето без захар.

А да ви питам, тези ваши неволи с колетите от скоро ли са? Знам че преди години наистина беше по-добре да не изпращаш колет въобще - губеха ги, отваряха ги, задържаха ги на митницата. Но от година и нещо аз лично съм доволна, изпращах доста тежък колет за сватбена подарък, нямаше никакъв проблем, а писмата стигат за 3-4 дни, но това е между България и Великобритания, може би не е така с другите страни.

Приятен ден  newsm51

# 127
Добро утро, виждам кафенцето сервирано вече,  Hug значи от мен чийз кейка

ммм моите съболезнования, много тъжно наистина, нека Бог даде покой на душата му и утеха на близките му  Praynig

Аз днес съм на зъболекар стискайте ми палци, че много ме е страх, дано всичко мине леко и безболезнено.  ooooh!

# 128
Добър ден,момичета!
bliznacite2004,тъкмо си мисля,няма ли кой да сложи по едно кафе,и ето сервирано е,благодаря за което!
mmm3,приеми моите съболезнования!
Bibi2202,благодаря за чийз кейка,изглежда много хубав,стискам ти палци за зъболекара,а нали знаеш,че има и упойки Laughing

# 129
Добро утро, момичета!

Благодаря за пожеланията за именния ден, аз никога не съм го празнувала, но името е много хубаво, да, още повече казват, че Света Екатерина била изчела всички философи.

Магде, на теб напоследъм много ти се събра! Съболезнования...каква нелепост!

Биби, здрасти! Чета за твоят мъж ... и на моят му се е налагало да се гмурка и познава усещането за студ, но не обича никак да е студено "и да не мога да мърдам пръстите на ръцете от студ"

# 130
  • Варна
В този зимен ден да пожелая Спорен ден !!!

Как сте милички,работите ли  Crazy аз не  Tired
mmm3 съжелявам за загубата ти,тежко Ви е знам,сега трябва да бъдеш до приятелката си повече от всякога  bouquet
Bibi2202 не се страхувай от зъболекарите ,те не хапят , само зъби вадят  Crazy,спокойно всичко ще мине благополучно , дори няма да усетиш само трябва да мислиш за нещо хубаво   bouquet
Dtti честити котета  1stroller аз бих си взела едно но ще ме изхвърлят с него на улицата  Tired
Рафи
  Hug,къде се губиш бе душо

Секси,Наира,Ажда,Кате Мар,Принцеска и всички които не познавам лично но надявам се един ден да се запознаем,много усмивки  Hug Hug

# 131
  Момичета привет,благодаря ви.Днес определено започнах да проумявам нещата и успях да подремна няколко часа.
Кате.Мар.,вярно напоследък много ми се насъбра,в рамките на 6 м. загубих трима от най-свестните си приятели и роднини и то се в нелепи ситуации...Особенно последната-човека пътува от Варна към София.В бурята колата му излита в нива край пътя,слиза да търси помощ в тъмното,но го удря кола,качват го потрошен в линейка,но при тръгване в заледения участък я засича кола,която се завърта напречно , удря линейката и я запраща в канавката.Идва втора линейка ,която да го откара в болница,но малко по-късно той умира от травмите...Това каква съдба е- незнам.хубаво си живееше в Щатите,напоследък  му беше мъчно за тук и все по-често се застояваше,е завърна се завинаги.Три катастрофи в един и същи час,докато не свършиш.А пътищата ни при първия сняг на какво заприличаха,какво ли ще бъде като навали стабилно.
На всички Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 10:40 от mmm3

# 132
Здравейте, момичета!
Амал,   bouquetчестито ти дипломиране и ти желая успешна професионална реализация !
Честит син на Снежи,    bouquet, да расте здраво и будно дете за радост на мама и тати!
Честито на патерици на всичките ни Катета    bouquet!
mmm3, съжалявам за случилото се, моите съболезнования!

Момичета, предварително се извинявам, че ще влизам все по рядко, но ми предстоят изпити и трябва да уча и пиша разработки, затова моля да бъда извинена, сигурно ще ви изпусна края, но надявам се ще ми простите Flutter.
На всички много   bouquet    bouquet    bouquet.

# 133
Наина знам аз че има упойки, ама аз и упойката като видя съм  newsm09  Laughing

Кате Мароко и аз му казвам на моя мъж, че не е добре, защото и аз не мога да разбера от къде идва любовта му към студа, но мъжка му работа  Grinning Къде се губиш ти, липсваш ми в скайп  Cry Разбирам от съфорумките, че сте се виждали във Варна и благородно завиждам. Другата седмица съм планирала посещение на Мароканския ресторант на Ангел Кънчев и така исках да се присъединиш и ти, но явно пътешестваш. Какво стана с Мароканския културен център, нали съм почетен член  Flutter

# 134
дОБЪР ДЕН  bouquet

вЛИЗАМ ЗА МЪНИЧКО,ЧЕ И ПРИ НАС МНОГО НЕПРИЯТЕН АНГАЖИМЕНТ-но трябва да се види-какво е ,що е newsm78
Значи племеника на моя човек вчера беше у нас(той е в бг от скоро и е на издръжка на съпругът ми и брат му и на наша отговорност),а той на 20 години-много слаб и един такъв спокоен,добричък-от три години често има главоболие,но напоследък зачести...
той не ми се оплаква-но го гледам един такъв-никакъв...питам го какво ти е-а той
ми боли ме главата и врата-а аз му викам от кога-знам,че го болеше и в Ливан-но не знаех къде-та само му казвам-болките в тила,където ми показваш са причинени от кръвно,но за твоите 20 години,едва ли...
но,за всеки случай дай да проверим...меря му го аз веднъж Shocked-160 на 115 #Crazy
после пак-същата работа...
измерих си моето-както винаги ниско100-70(все съм си така)
до вечерта 3-4 пъти му го мерих-все тая-като си дойде мъжо-казах му-
той не се стресна много,щото за него щом не е рак Wink-няма страшно...
обаче аз четох сума ти му неща тази сутрин-и здраво сеу уплаших-може да е нещо на сърцето-понеже е много млад-та сего от 2ч.ще го водя на лекар...после ще кажа какво става...

Общи условия

Активация на акаунт