Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 592
  • 295
  •   1
Отговори
# 105

ЧЕСТИТО  МОМЧЕНЦЕ     сНЕЖЕ 

мОМИчета    благодаря  ви  за  пожеланията    прочетох  ги  и  сега   наваксвам  с   пропуснатите  теми  Heart Eyes

Ние  сме  добре  скоро  ще  съм  с  вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 106
Снежето, честит син АДНАН! ДА ви е жив и здрав и да ви радва  Praynig[/b]

Магде и Сабинке, за вас винаги  Wink  Hug

Латеа, и ти питаше нещо за среща, уговаряйте се бързо и да се мобилизираме  Simple Smile

Има ли новини от Свеар?

Лили, къде се губиш бе, дай нещо за джинове.

Деси, като ми трябваш спешно и никаква те няма  Crossing Arms

Дезърт, хубавице и ти се губиш, ученето ли те налегна?

Хаяти, я омри, и теб те няма, ни на скайп, ни на мсн!!!

Поздрави на всички!

# 107
Я каква хубава новина!  Heart Eyes Да е живо и здраво момченцето ти Снежи!   bouquet

Секси Браво за изпита!   bouquet

Сабинка на изпита онзи ден се изложих  Embarassed останах на поправителната. След няколко дена имам пак и сега се стягам за другите.

Кате Хем ученето, хем мързела ме налегна.  Mr. Green
Какво прави малкия Абасчо?  Heart Eyes Той сигурно вече голям котарак стана.

Свеар Как сте вие?  Hug Расте ли бебчето?  Heart Eyes

Вижте на какво попаднах.... хубав жест от страна на Ливайс.
http://prikachi.com/files/467546j.jpg

# 108
Снежкее, честито малко слънце!! Поздрави на вашия татко от нашия и много радостни мигове!!!

Катета, Честит Ви имен ден, само хубави емоции с половинките!  bouquet  bouquet

# 109
Добър ден и то мен, за кафето не сколасах, но за това черпя с по един студен чай като за следобедно

ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАМА СНЕЖАНА, ГОЛЯМ МЪЖ ДА ПОРАСНЕ И САМО РАДОСТ ДА НОСИ

Monsoon_rain за вирусите по компютъра и ние до скоро се борихме и още ми държи влага. Мога да те посъветвам като инсталираш антивирусна да го правиш в safe mode защото иначе вируса я блокира, поне при нас така беше, същото важи и докато я сваляш. Относно кафето като гледам повечето го пием по един и същи начин  Grinning Аз също пия само в голяма чаша, но аз си правя предимно нес кафе със сметана и може би заради това. Най-сладкото нещо сутрин ми е да си направя една такава голяма чаша кафе и да си го пийвам бавно.

Кате ШШ давай да се събираме софиянките да се виждаме, много ще се радвам да се запознаем "на живо" както се казва.  Hug

Наина нали знаеш внимавай какво си пожелаваш  Laughing и аз като теб хич не обичах студеното и живота ме отнесе на другия край на света. Не че няма зима при нас, но е много по-топла и лека, а за сняг и дума не може да става. Но след толкова време на топло оцених колко съм свикнала и харесвам зимите всъщност. Никога не съм предполагала че ще го кажа, но студеното ми липсва в Африка. Е да не по толкова месеци като тук, но особено по празниците ми е много скучно без ледени вихрушки.

Desert Princess, amal, svear  Hug

# 110
Сега се сетих да допълня още нещо - за колетите и аз съм имала проблеми. Пращах на една приятелка преди време и два месеца ни помен от колета. На края тя отишла да го търси в пощата, от там я пратили в митницата и в митницата и казали "ааа току що пристигна"  newsm78 Чудна работа как така изведнъж пристигна колета като отиде тя да си го потърси, та си мисля че ако не беше отишла хич нямаше и да си го получи.

# 111
Bibi2202,аз имам студува алергия на ръцете,и октомври до май е някакъв ужас,затова въобще няма да ми липсва студеното,а относно пожеланията все си пожелавам екскурзия до екзотична дестинация,ама не се сбъдва Laughing

# 112
Ами хайде дано се сбъдне в най-скоро време. От сърце ти го пожелавам  Hug

# 113
Bibi2202,благодаря!Дано се сбъдне!
Исках,да попитам подправката кардамом,не се ли слага само в ястия,защото разбрах,че се слага и в кафето,и ако може някой да обясни,кога се слага,като се вари кафето или след като е готово.Благодаря предварително за отговора!

# 114
  • по пътеката
ох, не говорете за колети, 4е хващам базука и хи4 не гледам кого, толкова  са ме намразили в пощата, ама аз тях двойно! един колет на линда миналата година откара 60 дни от октомври до януари, ама ги дигнах на балон, мързи ги да дигнат един телефон служебен да видят по номера къде скитори подаръкът на линда за рождения ден! стигнах до директора и се оказа ,4е е дошъл днес! на другия ден отивам и се оказва,4е трябва да платя  още сума ти пари, държавна такса,4е бил седял някъде и 4е имам колет! голям цирк! та предишният беше отворен и наро4но с4упен детският компютър, торби4ките с билки разкъсани, дрехите разбъркани! а един дойде пак трудно ,но пък 4акали да изсъхне  един месец, да не ги юрна да ми плащат щети! ве4е не искам колети, но се налага,като тука  доста неща няма! #Cussing out #Cussing out #2gunfire
наина, и аз имам студова алергия  и сега ме е по4нала! Sick май е хубаво да се маже с нещо мазно, но то кога остава споко и да не съм във студената вода!сега имам да беля няколко кила грах ,ето това го мразя най-много от ръ4ните или рязането и миенето на  спанака и магданоз 8 връзки за едно ядене  отиват!
в4ера сложих бг туршия , от парената да видим дали ще я докарам, но ве4е нарязана и залята я вкусаха мъжете, викат - купуваме и правиш, въх беля си взех!  ooooh!тяхното торши(тънки 4ушки и лилава ряпа, моркови) не се яде от сол и киселост и се слага хариса! хубаво щ? стане,ако го пипна да го правя аз! това ще бъде днес зада4ката, да побългарим една  туршийка! ние(бг) сме наистина майстори, тука досега не са ми паднали на вкуса нито една! Naughty

# 115
Здравейте мацки!
Идвам си от работа и това дребното веднага реши да си покаже рогата.Лелеее не се траеее само симти и то незнае за какжо нямам търпение да доиде 03.12 и да дойде леля да го гледа и да го зима.Не че няма да ми липсва,но имам нужда един ден да си дойда от работа и да има тишина,да легна да се наспя и да не се занимавамс капризи. Praynig

# 116
marsy,това с алергията е ужас.При мен,кожата се напуква и тече кръв.През зимата,чинии не мия,затова си купих съдомиялна,а студена вода просто забрави.Ходила съм на лекар,лекарства,инжекции и още един куп мазила,от които ефект никакъв,докато не открих една емулсия на Талодерма за много суха кожа,която нито ти омазнява ръцете и може да се ползва дълго време,не като кортикостероидите,а и струва около 3лв.,така ,че ако проявяваш интерес,ще ти обясня подробно.Спирай да им готвиш,казваш не мога и да се спасяват Laughing,това е на шега разбира се.

# 117

4естит имен ден на вси4ки Катета

моми4ета Наина поиска паролата-из4аквам до утре ве4ер,ако някой има нещо против

биби много сте пораснали Heart Eyes

дина страхотно семейство сте Heart Eyes

сани ужас,дано поне щетите да не са толкова много колкото показват снимките Praynig Praynig Praynig

дала не,след това не сме я сменяли,оба4е попитай някой на скайпа,ако ли не дове4ера когато влезна пак ще ти я дам

наина кардамома се слага смлян в кафето-ве4е всеки си преценява по колко

мълния какво стана с теб newsm78 newsm78 newsm78

до после 4е имаме гост от БГ -приятел на мъжо,ще остане няколко дни,но не ми пре4и в пристройката за гости е bowuu

# 118
dtti,благодаря за отговора!Понеже,аз си пия кафето с канела,как не съм се сетила да я сложа докато го варя,предполагам става по-хубаво.Отивам да си купя кардамом,че да пробвам и с него,пък може и по-хубаво да става кафето.Като отида пия в заведение кафе ,и казвам с канела ме гледат #Crazy,какво ли си викат,тая я хапят щъркелите Laughing

# 119
Привет момичета

Дтти- нещо не успявах да врезна,но съм забравила паролата...Марсиана както винаги ми помогна,та ми е припомни...вятър ме вее мен на бял кон понякога  Laughing 
Даже снимки качих от гостуването в Лондон...така ми хареса там,но очите на турист не виждат добре и реално нещата...и въпреки-супер обстановка и хора ,и вообще не усетих това негативно отношение към българите каквото чувствам тук...нашите хора си имат добро лоби и се събират на партита и се веселят и общуват-пак ядох на корем българска баничка,лютеничка,майонезка Краси....все -едно си в бг магазин-всичко има....А за красотата и предновогодишната атмосфера  на града ......думи нямам!!!!!
Сбъдна ми се и една детска мечта-да видя мумията на Клеопатра.  bouquetтази гениално велика жена е била дребничка. А за Акропол.....по-добре да се отиде в Лондон за да се види-целият е изнесен там..в Атина само подпори стоят....Но не е богат Британският музей откъм култулрата на Африка- липсва Магреба...аз поне не видях.Имаше изложба на Бабилон
Абе много мога да разказвам...так се впечетлих че ще ми държи влага още дългичко  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт