Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 587
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
Честита радост на щастливата мама Снежана   bouquet Нека да е здраво, усмихнато и щастливо момченце  newsm07

Сабинче, радвам си, че си отворила песничката, много е нежна  Heart Eyes Излиза ли вече с малките на снега?
Дина, радвам се, че писа, бях се затъжила за теб  Hug Радвайте се на топлото време докато можете. Аз никак не обичам студ. Красиво и нежно е като се натрупал сняг, ама после тази киша  Confused АКо си на курорт е супер, ама по улиците в градовете  Sick
Деси, браво, че все пак сте си намерили телефона, Пак късмет сте имали, верочтно заради българското меню, както каза  hahaha Напоследък май все имате телефонни премеждия. Какво стана с онзи телефон на роднитите, върнаха ли го?
Линалов честито ви оздравяване  Grinning
Биби, мерси за кафето. Тъкмо сега седнах да пия кафенце и да пиша в темата.
Ди, и аз пя в такава чаша кафе, всичко под 200мл не се брои за кафе  Joy Историята с мъжът ти и елхата е много сладка  Joy Ми дръжте си я целогодишно Simple Smile
Сани  Hug Много гадна работа с този пожар! Дано по-скоро се оправите и да нямате големи материални загуби!
Кате ШШ, къде се губиш?  Hug

На всички пожелавам хубав неделен ден   bouquet Hug  bouquet

# 91
 Здравейте отново!

Честито на щастливата мама Снежи! Да ви е жив и здрав малкия принц Аднан! много щастие и безброй усмивки заедно!

Биби- мерси за кефенцето!Снощи разглеждах снимките- много е пораснал Кристиан! Истински чаровник- и все момиченца около него се навъртат Laughing Heart Eyes
Късмет и на твоята сестра в бебеправенето - и ти да станеш леля скоро!

Латеа Hug Права си за кишата , за вятъра.. Ако можеше зимата да е най-много месец и да е тиха и приказна през цялото време ... и не много мокра PartyНо това май децата не ги плаши никак- поне моите детски спомени от зимата са само за пързалки , шейни , бой със снежни топки, дървена ваканция... За децата всичко е красиво и забавно... докато  не станат възрастни Embarassed

Ди , тук също се попълва предварително такъв план за раждането , с много и най-различни подробности- да дори и как искаш да те наричат акушерките по време на раждане Laughing
Относно риска- така е във всичко има риск , та дори и в нормалното раждане ( не дай Боже) , а за парализирането- риска е ако анестезиолога не я направи както трябва- точно и прецизно или при нежелателно мърдане  Thinking
Затова е много важно да се избере , при възможност опитен анестезиолог! А относно поставянето по време на раждане ,мисля че епидуралната се поставя до 4 см разкритие- не повече , тоест предварително(дано не се лъжа)

Като описваш как си поръчваш кафето в Мъг и пълно догоре с вода , все едно за моя мъж говориш- винаги така му го поръчваме в Бг и нас много странно ни гледат като кажа- " В чаша за чай, и мнооого дълго!"И никога не го правят достатъчно дълго Laughing

Деси- най-после видях и аз розовите ботушки на Даянка , червената кола и снимките от срещата  bouquet
А, между другото не ме домързя снощи и качих малко снимки и аз Wink

До после- хубав ден на всички!

# 92
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВАТА МАЙКА
Да расте живо, здраво, красиво и умно момченцето ти.

А аз имам зов за  помощ.

Някакъв спайуеър или вирус се е настанил в лаптопа ми, а нямам антивирусна програма и лаптопа рестартира през 5 минути, ужасно е неприятно, знаете ли някоя антивирусна програма, която да изтегля безплатно???

# 93
Здравейте красавици.Как сте днес?
Дина, казваш колет ще пращаш до България,не бих рискувала.Като ги знам тея в бг пощите какви са може и да нестигне.Токолва много неща са ми пращали от чужбина в БГ,а съ получила реално само 2-3.Но ако друг си пращала и е нямало проблеми както решиш.Благодаря за поздравленията за малкия както на теб така и на другите.Желая на всички здраве и щастливи усмивки. Hug Hug Hug Hug
Белбей,не се притеснявай за епидуралната упийка.Аз раждах с такава и съм много доволна,риска от нещо е съвсем минимален.Като си помислиш и със съмолет като пътуваш има известен процент опастност да се разбие,но като се налага се качваш.А епидуралната упойка ще ти спести доста болка и неприятни емоции.Когато аз раждах си поисках и епидурална и един упойващ газ и родих със усмивка до ушите,аз и дреби сме си добре до ден днешен.И аз четох,че има някакъв риск,но си казах мен ме е страх и без това да раждам и от болка,така че ще си я искам пък каквото сабия покаже.Запомни,че правиш каквото може става каквото е писано,Желая ти леко бременеене и лесно и безпроблемно раждане. Hug  bouquet Hug  bouquet

# 94
Monsoon_rain, пробвай:

www.free.avg.com

# 95
Нещо не се отваря линка,който съм дала но пробвай в google да напишеш AVG и ще я намериш тя е безплатна.

Здравейте момичета аз пак нахлувам в темата Laughingили не остава време да пиша или ми се струва на съм по писането но винаги насмогвам и с огромно желание ви чета.

ЧЕСТИТО ЗА НОВОТО БЕБЧЕ КАКТО И НА ДЕПЛОМИЛАЛИТЕ СЕ!!!!

# 96
Снежке -Честито!!!Да Ви е жив и здрав малкия Аднан и много,много да Ви радва!

# 97
честита рожба на Снежето   bouquet
Честита диплома и на Амалка

И при мен днес за пръв път паднаха снежинките...
Деска-да не е сменена паролата..от преди седмица ,която си разменихме....нешо не успявам да отворя

Ние се разходихме..напред-назад.Възхитена съм от Лондон. bowuu
Прочетох че Цеци е добре и искренно се радвам.Белбейка и тя е пристигнала вече  и бебо расте   bouquet
На всички мили арабелки  Hug  bouquet

# 98
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ НА СНЕЖА!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВОSimple Smile  bouquet
и аз като раждам ще искам с операция,понеже съм пъзла Embarassed
вече няма сняг Mr. Green хайде лека от мене

# 99
Снежна,
каква прекрасна 
Two Heartsновина Two Hearts!
Дано Бог да го дари с много здраве и живот,през който да те накара да си горда и обичана
 Two HeartsМайка Two Hearts
желая ти скорошно възстановяване,по-малко умора и много щастливи мигове Hug
и дано ти остане време да ни разкажеш как е минало Wink

# 100
честито за новото попълнение в нашата хубава тема
от мен толкова отивам да си лягам много съм изморена
а така искам вече всичко да си е на мястото  Simple Smile
от мен много целувки

# 101
Както винаги със закъснение препрочитам и научавам,ноооо.....
Снежа,честито бебче,да е жив и здрав,послушен и весел и да донесе много гордостот и усмивки на мам и на тати  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 102
Добро утро, момичета   bouquet

Май ми стана навик  Blush та по едно кафенце да сложа...

Навън гледам, че е голям студ  Confused Аз доста имам да обикалям днес, ще се мръзне май  #Puppy dog Довечера се чудя дали да не направя меденки или някакви други курабии. Имам мерак за кошничките на Катето, ама тези дни нямам толкова време. Ще подкарам нещо по бързата процедура  Mr. Green Та утре поне да ви сервирам кафе с курабийки, стига това голо кафе  hahaha

Лека седмица на всички  Hug

# 103
Честито на Снежито!!! Да е жив и Здрав малкия Аднан!!!!
Добро Утро!!!
Е латеа хайде да не е постно аз ще добавя  Wink

# 104
Добър ден,момичета!
ЧЕСТИТО НА СНЕЖИТО,ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО
Latea,благодаря за кафето.
Naairah,и за бисквиткити!
Monsoon_rain,влез в ZAMUNDA,има много антивирусни,моя NOD,е от там!
При нас няма сняг,а е не искам да има.Мразя да е студено.Как искам да живея,някъде където е само лято Laughing
Относно,епидуралната упойка аз съм с такава,но със секцио.Наистина,трябва анистизиолога да е добър,а като ти е писано нещо да стане,ще стане и при нормално раждане.При второто,живот и здраве,смятам пак така да родя.
На мен вече,май ми е време за албума,май,ако всички сте съгласни?

Общи условия

Активация на акаунт