Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 581
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Нещо не мога да се зарадвам на конвертирането на Джексън, струва ми се, че го прави с цел ПР или да си измие петното дето му лепнаха.

Амал4е-какви са му при4ините не знам newsm78 newsm78,Лили къде си newsm78

Дес, викаш върнали го, ама не от угризения. Mr. Green Пак добре, че се е намерил.  Peace

е да де ,щото можехме и да не го видим Mr. Green

# 76
хелоооуу!!!
И вьв Варна поръси малко снежец!  Crazy
И аз съм фен на Иран ,дори си взех да чета книга от Императрицата Пахлави и на мерих снимка на нея със сходна рокля каквато искам за абитуриентската  Grinning  .... макар да е далеч още!
Лили как си?
Скоро излита мароканското Кате!!  Simple Smile

Амал честитоо дипломиране!!
Много  Hug на всички!

bouquet

# 77
и аз искам сняг Crossing Arms,а и каките-4е ако завалял сняг нямало да ходят на у4илище hahaha hahaha hahaha

като сте по4нали за Иран-4етохте ли на Гор Видал вихрушка-разказва за Иран по време на революцията-от гледната то4ка на иранците и на група американски/английски /пилоти работещи за нефтена фирма-много обективно е написан романа
а ирнаките наистина са много красиви

# 78
Добър вечер и от мен, честита ви нова тема, аз докато се натъкмя да пиша Вие я преполовихте Grinning.
Честито дипломиране на Амал, по въпроса за епидуралната чух много противоречиви мнения.
Уф и аз искам сняг ама нямар не можах да го хвана докато бях в БГ Sad
целувки на всички

# 79
   Дуа , в Библията и съответо в Танаха се казва , че  Авраам е бил готов да принесе в жертва не Исмаил - синът на  наложницата си Агар  , а Исак - синът на жена си Сара . Информативно това (понеже спомена , че историята  е и в другите  свети книги ....).

А за Майкъл Джексън - ми то не е новост.Аз това го знам от преди години ....голям шум се вдигна тогава ....Какво - сега пак ли ? Той пък колко пъти ще си  сменя религията ? Негова си работа - всичко е в сърцето, а там  е  скришно...

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 22:40 от petia911

# 80
Здравейте хубави принцеси
Амал,честито завършване и успешно раждане  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
На принцесите в БГ честит първи сняг HugПри мен такова чудо няма,а така ми се иска,особено като е студено.
Да се похваля дреби е здрав и утре съм на работа bowuuСамо да видим как ще работя с тоя подут крак Praynig

# 81
Amal, честито дипломиране и от мен !!! Одеве като писах се залисах и пропуснах да ти честитя, ама такава съм си докато загрея кой какво...

И аз не видях сняг днес затова плача.   От много години не съм била през зимата в България, а ми се иска да се събудя и да видя през прозореца една бяла приказка, като тези които помня от детството си. 

За Майкъл Джексън и аз знам отдавна, дори се говореше, че строи джамия в Бахрейн. И мен ми прилича малко на маркетинг трик това конвертване, но той си знае. Още повече няколко имена не са позволени в исляма и имената на ангелите са между тях...види ми се като през пръсти направена работа за да привлича внимание.

Младите иранки, които съм виждала са все едни такива стилни и амбициозни, и всички са задължително лекарки или зъболекарки  Laughing Но веднъж в метрото в Лондон попаднах на една група възрастни иранки с чадори, леле как шумно разговаряха, направо крещяха и се смееха гласовито. Седнах срещу тях и ме питаха откъде съм, казах България и те почнаха да кимат одобрително и да повтарят БулхарИя, БулхарИя и да обсъждат нещо...във всеки случай стана ми приятно че група старици в чадори знаят за България, а толкова много млади хора от други държави не могат да я намерят на картата...

Лека нощ на всички, пожелавам утре първи сняг на тези, които не ги огря днес.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 00:00 от Monsoon_rain

# 82
ха и ние си имаме сняг....влизам набързо само да кажа че си взех изпита и nawel ви изпраща мн поздрави от Мароко и каза че е добре Simple Smile
лека от мен

# 83
  Здравейте мили  момичета!

Най после прочетох на един дъх петте страници- малко се бях отнесла тези дни.. Пазарувах за бебенце на сестра ми (то още не се е родило) , но докато обиколя и избера някой нещица , опаковам и изпратя колета и докато пристигне... ще дойде време newsm32- дано всичко мине нормално Praynig Praynig Praynig

Освен това гледаме да сме максимално на вън , докато още е топличко , а то наистина е ... предполагам не за дълго- и при нас ще дойде макар и малко от студа.

Тук в темата станало едно такова зимно и снежно- честит първи сняг на всички , които са го видели вече! И аз искам ... макар и не цяла зима - поне снежна Коледа ми се иска, но...
  Ди- не плачи Heart Eyes и аз си нямам сняг...

Амал- честито дипломиране и от мен! Много успехи от тук нататък дано винаги има хубави възможности пред теб в професионално и не само в професионално отношение! Успех във всичко! Hug
  Секси- честит взет изпит и на теб , мила!
  LinnaLove - бързо се преборихте с шарката- юнак е твоето момче!
  Belbey- още ли умуваш за епидуралната? Разбирам те напълно-  според мен няма нищо притеснително- от доста време вече се използва , но все пак всичко зависи от това колко те е страх от болка- различните хора по различен начин усещат и реагират на болка , ако не си много тежък случай- давай смело и без упойка- всичко ще е наред, минава и се забравя! Според мен -най-важно е да се спреш на едно решение , защото иначе колкото повече четеш и умуваш-повече се объркваш! Пожелавам ти най-вече спокойствие и позитивна настройка! Hug
  Амал ти как роди първият път? Ти поне имаш представа що годе какво е , незнам , аз ако раждам пак и имам възможност да избера ще си сложа епидурална , но това е лично мнение Hug

Suny81-  action032Дано да са по-малко пораженията отколкото изглежда! И дано и тук да важи максимата- "всяко зло за добро" -макар че звучи нереално понякога , но човек никога не знае Hug
  Jasmin- много целувки на Каруми!Дано можеш да пишеш повече - как сте и какви нови неща те радва Каруми!
  Сабинка- направо си представих картинката-прозореца , малкото столче под него и Теди как наднича- а на вън сняг...като в приказка- да вземеш да го снимаш!
  Мелани- много ме разсмя с поста си! Май всички си имаме по една природна стихия... Макар , че моя се е кротнал малко напоследък , само си мисля дали не е затишие пред буря newsm78 Целувки и на твоите сладури!
  Наде- снимай малко сняг на парцали и прати насам- аз ще снимам слънчице и ще разменяме... Ако не ме домързи , наистина ще кача няколко снимки от Увеселителния парк вчера..
   Дуа- добре , че не е решил малкия , че всичкият този сняг е бял ванилов сладолед , че как щяхте да го удържите да не го излапа LaughingУникални са всички дечица с въображението си и неподправеността си Heart Eyes
   Деси- във връзка с върнатия телефон- браво! Аз вече поне 5-6 пъти си забравям ключовете на колата и то отвън и ги намирам или да си стоят там  , а последния път някой я беше заключил и ги беше занесъл на Охраната на Мола #CrazyСамо да не ги урочасам сега , колко са честни... Laughing

Биби- мъжът ми обожава зимата и снега. От 2 години , тази е 3-тата не сме си ходили зимата и той е много разочарован . Преди години , когато бяхме там и вечер сме някъде на гости , и си тръгваме -късно , студено , сняг... аз викам такси , а той отказва да ползваме и тръгва пеша до в къщи... Няколко пъти му правих компания , но след това си вземах таксито, но той не се отказа от среднощните разходки в снега.

Стискам палци всичко да се нареди за Цвети , да не ги бавят и мотаят с документи и най-вече много да я гледат и пазят там момчето и семейство- точно като Цвете!!!  bouquet
  Марси,Найра,Катета, Рали ,Рафаела, Либра , Латеа, Другарче,Принцеске,Цецифло,
Хари,Невена, Елидивка,Дала , Шакира
... рядко се разписвам- затова:
 На всички много Hug Hug Hug, хубав неделен ден, много усмивки и целувки на всички дечица!

# 84

Хайде всички на топло кафенце  Hug
Амал мъжа ми много се радва на зимата изобщо, а пък за снега умира. Той затова искаше да сме тук по-дълго време да хванем и от зимата, та да види сняг, това му беше мечтата и сега се сбъдна  Mr. Green Той е бил подводничар и се е гмуркал в много дълбоки води, където температурата стига и до минус 30 та има понятие от студ, но други си е така да види красотата на нашата зима. За епидуралната упойка, има ли вариянт да решиш по време на раждането? Има жени, които искат епидурална, но докато стигнат до нея вече дошло време бебо да излиза. Има и такива, които твърдо са против, но раждането продължава дълго и в крайна сметка си искат епидурална да си починат малко. Може би трябва да говориш дали има анестезиолог на разположение и ако има да вземеш решение в течение на процеса.
Дина и моя мъж вчера ме караше по нощите да сме се разхождали, но някак не успя да ме спечели за каузата, много духаше, особено при нас в Младост, винаги се извиват страхотни вихрушки. Много е хубаво това за сестра ти че ще си има бебе. Моята сестра нали се омъжи преди два месеца и сега също опитват за бебенце, дай Боже скоро и аз да пазарувам бебешки дрехи. Иначе и ние от три години не се бяхме прибирали и да ви кажа тези крайно летни Коледи в Африка някак не ги усещах като празник. Сложили по магазините едни дядо Мразовци а хората по джапанки  Crazy Като съм си свикнала да посрещам Нова Година на студено и хич не мога да се пречупя. Иначе на Първи Януари е голям кеф всички излизат по плажовете, имат си някаква такава традиция, та плажовете са пълни с хора от ранната сутрин чак до вечерта.
LinnaLove браво че се е оправило детенце, да е живо и здраво и болести вече да не ви застигат.
dtti добре че се е намерил телефона, може да са се объркали хората знаеш ли, важното е че са размислили и са го върнали.
marsy дано да не вали и да ти е топличко, аз съм много зиморничава и хич не обичам студеното. Моя мъж все ме бъзика, че уж от Европа идвам, където е студено, пък се плаша от студа. Ама аз не се плаша, просто не го обичам. То затова си мечтаех да отида в Африка, та ето уреди се въпроса   Mr. Green
bliznacite ти ме подсещаш да сложа и аз едно столче до прозореца, че моя мънинкия само ме кара да го вдигам да гледа на вън, пък той си е тежичък вече доста и почна да ме наболва кръста  Laughing
Monsoon_rain,   sany81, Dua, haulwa, Naairah, Belbey, petia911, Libra, Latea, Кате ШШ, Кате Мароко, Хари, Дала, Шакира   bouquet
И някой ако не съм споменала  Hug

# 85
Хей, момичета

Излежавате ли се в неделния ден? Аз пък скокнах рано, рано, а моите мъже спят, та имам време за вас и за една голяяяяяма чаша кафе.

Аз да ви кажа, не пиех кафе до преди няколко години и го пропих в Англия, та съм свикнала по тамошен тиртип - в голяма чаша (mug).И досега не разбирам как някой може да сърба с часове едно микроскопично кафенце, а като си поръчвам в БГ ги моля да ми го правят в голяма чаша, и да я пълнят догоре с вода. Гледат ме доста странно, но вие сте добрички,  ето да ви почерпя по една чаша английско кафе, дано има навитачки.

Белбей, и аз доста умувах за епидуралната, но когато прочетох, че има един процент вероятност от парализиране веднага се отказах. Но се използва много и всички жени са доволни, пред вид липсата на всякаква болка, но пък давало отражение, и по-късно се появявала болка в кръста...Не знам как е при вас, но във Великобритания, където аз раждах, ти искат предварително написан план за раждането. Не можеш да го промениш като започнат родилните мъки, и много строго държат на това. Аз ползвах  газ, чийто ефект беше повече да ме кара да повръщам отколкото обезболяващ. Също и една друга инжекция, забравих и името, но тя доста облекчи болките ми, само дето действието и мина след 2 часа, отказаха да ми сложат втора, и докрая продължих по натуралному....аах не искам да си спомням.

Биби, зимата и празниците около нея, и аз не мога да ги възприема ако няма сняг. Страхотно е всичко да си е бяло, а когато замръзнат дърветата и заприличат на кристални, светът ми се вижда вълшебен. После не ми харесва кишичката, когато бялата красота започне да се топи, но все пак тайно се надявам мъжът ми да успее да види кристални дървета тая зима.

А пък сетих се една историйка, нека се посмеем малко за сметка на мъжа ми. Скоро след като се запознахме беше коледа, а аз си имах една изкуствена елхичка, която си разпъвах и украсявах всяка година. Той я видя в квартирата ми и толкова му хареса (тогава беше пресен, пресен, току що пристигнал от Пакистан в Европа), заяви че това било страхотно украшение и не трябвало да я махам цяла година, да си стояла така за красота.  Joy Даже доста поспорихме по въпроса, човекът въобще не я свързваше с определена традиция.
 Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 10:20 от Monsoon_rain

# 86
моми4ета имаме си нов принц-Снежна е родила мом4енце Аднан-3550 кг,да и е жив и здрав  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 11:11 от dtti

# 87
  • Варна
stork-boy ЧЕСТИТО БЕБЧЕ АДНАН НА СНЕЖНА, ДА РАСТЕ ЖИВО И ЗДРАВО ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО  stork-boy

Хей милички недейте плака за сняг ,че да не ни затрупа,нали знаете като падне малко сняг в БГ и веднага настъпва бедствено положение,през далечната 1993 падна първият голям сняг във Варна и тогава 3 дни не ходихме на училище  newsm81,ех че радост настана,и понеже живеем близо до морската градина всеки ден беше ден за пързалки и забавления   madnoel , а тя самата приличаше на зимна приказка,красота  newsm53

Секси честит взет изпит , Амал честито дипломиране,и да не забравите да почерпите  newsm03

Сани81 ,видях снимките  newsm09, кошмарно е било, дано загубите се възстановят скоро  Praynig

Весел неделен ден от мен за всички Ви  Hug Hug

# 88

Честит първи сняг и от мен!

Честито бебче и на Снежна!   bouquet

Монсун, и моето кафе е от тия в големите чаши. Вчера пропуснах да пия каквото и да било кафе и спах 3 часа следобед. Наркотизирала съм се вече..  Confused

Амалче, много се радвам за теб - честито! Пожелавам ти от тук нататък добра и ползотворна за самата теб реализация!!   bouquet
На нас тогава не ни дадоха да сложим от ония яките шапчици - квадратните, само се облякохме в дългите черни наметалца с розови шалчета. И все пак беше прекрасен момент!!  Heart Eyes

Успешен ден на всички, Дина, Биби  Hug

ЛинаHug Hug Hug

# 89
  • по пътеката
снежке, 4естит ти момък! много хубави моменти за вси4ки ви с  новия малък 4овек!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт