Принцесите арабски посетете,на Изтока вълшебството вкусете

• 28 573
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ

В къщи всички са във възторг, мъжа ми дори излиза на вън, а Кристиан вика "туденооо". Ще ходя сега да кача малко снимки от Патиланци, бяхме там онази вечер. Сега вече ще търсим детски кътове на закрито.

ЧЕСТИТО на Амал, все така да си умна и да постигаш успехи

За всички арабски принцеси  Hug  bouquet

# 61
Честито дипломиране амал-че  yes За мен образованието е не само една добра инвестиция в бъдещето, но и носи вътрешно удовлетворение, разширява ти кръгозора.  

Честит първи сняг на софиянките, аз хич не му се радвам  Confused, но за децата е голяма емоция  Simple Smile

Брей много хубаво това метро в Иран, аз също мислех че жените пътуват отделно, но явно не е така. Иранската кухня също е много вкусна, като си спомня какви кебапи ядох в един ирански ресторант и прекрасен прясно изпечен тип арабски хляб, който ти го поднасят с прясна мента за освежаване...мммммм

Да питам за джамиите в Иран - с по-специфична архитектура, цвят и орнаменти са, дали това идва от шиитството, или просто си е характерен стил за страната?

П.С Писах по-погрешка в старата тема, още не е заключена...

# 62
Честит първи сняг и от мене. В Русе също вали на големи, големи парцали....
Амалче, честито и всичко да ти се нареди отсега нататък, едно по едно, че да имаш време и да му се нарадваш
Сани... съжелявам за случилото се... Дано скоро всичко се оправи
Марси имаш ли новини от Цеци?

# 63
  • по пътеката
моми4ета, цвети е ок! ще подават за брака документите, 4е да стане възможно най-бързо, 4е да са си по правилата!ина4е се държат с нея като принцеса! 4акам да си купи алжирска симка и да можем да се 4уем!

# 64
Ех, Марси чудесна новина... Дано всичко да е наред наистина Simple Smile Хайде да приключваме годината само с щастливи истории  Hug

Майкъл Джексън вече ще се кланя на Аллах. Джако, който в последно време живее в Бахрейн, приел исляма на церемония в Лос Анджелис.
Той първоначално искал да се казва Мустафа - Избрания. Но решил да приеме мюсюлманското име Микаел, което пак си е неговото собствено. Церемонията се извършила в къщата на кийборсита на "Тото" Стив Поркаро в Холивуд хилс.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 14:25 от Nadia Jasem

# 65
Здравейте ! Искам да попитам някоя съфорумка , която живее в Сирия - има ли градове в които се говори на арамейски и ако да може ли да сподели кои са ?

# 66
Здравейте момичета!   bouquet

ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА СОФИЯНКИТЕ!!!  Party

Тука във Варна вали дъжд и има вятър.  Confused И аз като Сексито се надявам да не завали и сняг.   Praynig
Секси успех на изпита..стискам палци.  Hug

Амалче... bouquet честито дипломиране . Мама героиня си ти!  Hug

Дуа много ме разсмя това със снега и синчето ти....сладур.  Hug

Ммммм...  Crazy Биби колко вкусно изглеждат баклавата и кадаифаа...  Heart Eyes Онзи ден разглеждах твоите снимки....много е сладък малкия...мн му се радвах.  Heart Eyes

Муунсън това за джиновете и моите баби и дядовци все разправят, че преди много са виждали такива неща. Даже знам много такива техни преживени истории. Явно са джинове. И дядо казваше, че когато джин или там каквото е било онова чудо ... като се опитва да заприказва не трябвало да му отговаряш или да влизаш в разговор с тях.

И аз много обичам Иран  Heart Eyes иранците са ми много симпатични хора. Иранките са едни от най-красивите жени, които съм виждала.

# 67
Честит Първи Сняг!

Amal, честито дипломиране   bouquet  newsm18 newsm81

Dua, много благодаря за пояснението Hug Не знаех, че тази история стои в основата на възникването на Мекка и поклонението в Хадж. Аз я знаех само в библейския и вид. Много полезно и интересно, мерси  Heart Eyes

Веси успех  Flowers Four Leaf Clover

Марси, чудесна новина за Цеци! Дано всичко мине по вода  Heart Eyes

Много интересна тема за Иран сте подхванали. Ще чета с интерес  Peace

# 68
Desert Princess благодаря много и ние му се радваме на малкия стига да не е в моменти на проявяване на характер  Grinning По повод на иранките, аз на летището в Дубай все гледах едни жени минават страшно красиви, абсолютно винаги с прическа и грим и много добре облечени, с едни хубави цветни кърпи. Та един ден попитах мойта приятелка от Мароко от къде са тези жени, защото много се отличаваха от всички, и тя ми каза че са от Иран. Наистина една грозна не видях, всички бяха много женствени и стилни.

# 69
Привет !

Амалче  Честито дипломиране! Браво!    bouquet  А бъдещия батко ходи ли още на карате ?
Жасмин радвам се че ни писа  Hug целувки на Каруми  Heart Eyes
Хариет как сте ? Ходихте ли до музея да разгледате бижутата ?
Кате и аз се радвам че се видяхме най- после  Hug  че от кога се каним..... а и с Магдето също  Hug
Дезърт такива премеждия като в банята скоро не сме имали  Simple Smile Whistling  какво стана с изпита ти вчера  newsm78
Мелани браво на малкия плувец  Heart Eyes а, и Йоана е пробвала вкуса на бочко преди време  Simple Smile а и на други нехранителни неща  Crazy
Рали благодаря за красивата песничка  Party а и филмчето е супер !
Латеа много нежна и романтична душа си ти  Flutter чух и твоята песен - Feels like home  Heart Eyes

И на мен ми е много интересно да прочета и разгледам повече неща за Иран !
Ани мерси за линка, Ди и на теб за снимките!

Дуа  развесели ме с това за киселото мляко  Joy     аз не си спомням какво казаха малките когато видяха сняг за първи път, но когато излезнахме навън помня че Теди го беше страх да стъпва по снега и го гледаше много странно и казваше- мамо , гуши, гуши....
Иначе сутринта много се зарадваха на снега  Simple Smile  Теди си е сложил едно малко столче до прозореца и постоянно се качваше да види дали още вали.

Хубава вечер на всички   bouquet

# 70
  • по пътеката
амал, 4естито за дипломата!по какво е?
деси, има ли моми4ета, които имат парола и не са сложили албумите си? има ли други, които са стигнали до 5 тема и които не знаят- да си поискат или не, тоест към новите, погледнете колко теми сте писали и се обърнете към деси за паролата!
моята линда  направо се  побърква като има гости от тунис, сега заминаха да си видят агнето за аида, който май се о4ертава около студентския  празник! 3 пъти е ско4ила цената на аидското агне! инфлация, какво да се прави! не ги знам, които имат пове4е мом4ета как се оправят! #Cussing out
сестра ми каза,4е във варна вали на едри като орех парцали и аз разказвам на линда -тя хвана  само думата орехи и каза  искам и аз орехи да падат! и тука  от сутринта с хубавото слънце духа един силен вятър и насъбра едно 4ерни облаци,  размисля кога да запердаши дъжд!днес у4удващо, катеринке шиланска, не ми е студено ! Mr. Green
жасмин, свикнахте ли там с новото място? малкият как е, радват ли му се роднините? Peace
аз имах срещи с иранци на  летището в милано, много ни беше драго, ние отстъпхме малко място за децата и вси4ки ни благодариха, много модерни бяха като облекло, 4е имаше и синеоки и руси, мъжът говори много с моя, 4е и с мене! много приятни хора и словоохотливи, разказаха къде ,какво работят и 4е се прибират след ваканцията пак на работа! жените не бяха покрити,дори не можех да ги разли4а от европейките! та има така и така! странно някой беше пуснал един линк за един разказ за една  дама, командирована в иран за 6 дни, има(е доста рази4ни неЩа, от което се каза тук , то май трябва да се иди и види на място! Mr. Green

# 71
Здравейте, арабелки. Наистина хубав сняг, ама да не духаше така, направо мозъка ми издуха. cold
Благодаря Ви за пожеланията.   bouquet
Анисим, аз затова го и започнах, понеже исках да си изясна основни положения в управлението. Казах ви аз, че много от нещата, които знаем за Иран няма да са истина. Peace За иранките имахме един френски партнъор, който много е пътувал, та го питахме ние кои са най-красивите жени, ей тъй от женско любопитство, а той като каза иранките и ние така Shocked Shocked В сайта с метрото има на последното мнение още линкове със снимки от там, вижте ги и тях.
Марси, Стопанско управление, но става за прилагане във всяка сфера на организирана дейност. Peace
Бебочката ми хич да не си приписва особени заслуги за изпита Crossing Arms, само на онзи с 3-ката помогна Mr. Green, иначе в четвъртъка си писахме като попове и си оставихме нещата да ги преглеждат на другия ден.
Дуа, това с млякото наистина е много оригинално, като барон Мюнхаузен направо.  bouquet Бубата изведе ли я да й направиш една снежна топка? bowuu
Сани, много, много неприятно.  newsm78 newsm78
Ясминке, бузанчо как е, топличко ви е там все още сигурно?
Биби, мъжът ти как приема зимата? Моят казва, че първата зима бил много стреснат. Викам добре, че не отиде да учиш в Москва (имало и такава опция) - хем да видиш какво е студ, хем да видиш що е рускиня. Mr. Green
Латеа, и аз не знаех това за църквата, ами ето и една джамия, превърната в последствие в църква.  Peace
Мелани, в Гърция е по-хубаво от тук, така ли? Не съм ходила никога, ама хей го къде е, ще взема да се затътря.
Сабинка, не сме го водили баткото от една седмица, нещо го демотивираха и сега ще говорим с тренъора, ама таткото все късно се прибира, след 5 и все не успяваме, пък сама не искам да ходя. Сладурите как са? Hug
Кате Акхиал, явно този доктор си го бива. Само не мог да си обясня защо така се разраснал напоследък този проблем с безплодието? newsm78
Другарче, какво стана? newsm78
И аз знам, че има такива изобретения за сърмите, ама явно и за тях се иска майсторлък. Както вика мъжа ми, в Сирия има невероятни изобретения, като саджада например, или една дървена матрица за сладките с фурми и тъй нататък, все високотехнологични. Mr. Green
Анди, аз знам за един град, Маалюля.
Снежке, хайде де, чакаме да ни зарадваш!!! По тоя повод да ви питам - да си слагам ли епидурална, не мога да реша. newsm78

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 19:22 от amal

# 72
здравейте мили дами
ще се опитам да кача една снимка в албума да видите и вие това което аз видях вчера сутринта
нямам думи да опиша какво е
пълна разруха
почнахме днес да чистим и да проверяваме кое работи и кое не
напук на всичката бъркотия която заварих вчера сутринта днес всичко което съм пробвала проработи newsm44
пращам ви много целувки и весел уикенд

# 73
моми4ета погледнете това

http://living.oneindia.in/insync/2008/michael-jackson-mulim-isla … nvert-221108.html

марси само Розалия има парола,но от там не се отваря,а за новите моми4ета-както каза марси-който е минал 5 та тема да си поиска паролата

анди освен в Малюла и в Сед Ная го говорят,а и рода на бабата  на мъжо също  говорят арамейски
,но тя не е нау4ила сина си
4естит първи сняг-тук цял ден вали дъжд

мълния какво става при вас newsm78

днес да откраднат телефона на голямата на курсовете,но тя си е виновна-да го остави под 4ина,но и го върнали-явно факта 4е е Моторола и менюто е на бг език и това ги е отказало

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 20:05 от dtti

# 74
Нещо не мога да се зарадвам на конвертирането на Джексън, струва ми се, че го прави с цел ПР или да си измие петното дето му лепнаха.
Дес, викаш върнали го, ама не от угризения. Mr. Green Пак добре, че се е намерил.  Peace
Дуаwavey wavey Heart Eyes Нали знаеш къде се разминава историята за жертвоприношението с библейската. Wink

Общи условия

Активация на акаунт