Кипърска царска туршия....(17)

• 22 778
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
                       Аз определено съм за златната,но като модел.Разбира се бих я предпочела с цвета на другата - червено.Модела е по-младежки и е страшно елегантен.Малката ми дъще ря пазарува от английския e-bay и мога да ви кажа,че си накупува страхотни неща на сносни цени.Няма да забравя как се чудеше дали да купи една вечерна рокля защото 150 лв и се струваха много,а след това беснееше защото я беше видяла някъде по магазините за 480 лв.И то едно към едно,не си спомням на коя фирма беше,че нали ако не е марково не става  Sick
                       Муци,убедени сме ,че ще си кралицата на бала. Peace А и всички вие сте млади и красиви,радвайте се на всеки щастлив и празничен миг и винаги бъдете "цариците" и на бала и в ежедневието.
                       Ние се чувстваме на 20,но огледалото ни показва нещо друго и въпреки това ни се живее и си живеем както го разбираме.Е,може отстрани някой да ни се чуди на акъла,но сме си добре и данък обществено мнение не плащаме.
                       Лека и спокойна нощ ,момичета. Heart Eyes

# 151
  • София
Благодаря ти Didia!

Spender, последно пътувах само с личната си карта.
Паспорта само на щерката щото няма лична карта.
Така пътувам и до Чехия, Гърция и т.н. в  Европа.
Ти в каква връзка четеш за паспорт?! newsm78

Жуж, отиде ми цялата нощ да разглеждам.
Златната е почти същата като тази с която ходих миналата година,
само където моята е тъмно лилава.
Червената е много сладка.

Мастерче
, вечерната проверка е проведена...давай пиячката и
да се почваме! hahaha След две три чашки и
рокли ще изберем и кавалери ще ангажираме и украсат ще "разнищим"!
Joy

# 152
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Предавам се рано тая вечер , но ми се спинка.  Crazy
Хубава нощ , момичета!   bouquet

# 153

Добро утро,айде от мен за всеки по нещо.
Не съм ви чела ,защото нямам време,но обещавам да го направя довечера.
Ще разгледам тези сайтове,защото ще трябва да се стягам за Коледни банкети,пък нямам нищо.То миналата година с корем,тази година с бебе и още гардероба ми е ........нямам думи.Да се чуди човек как ходя облечена още,та не съм тръгнала гола.
Ама сега като почвам работа,ще имам и стимул .
Весел ден от мен.

# 154
  • Larnaca, Cyprus
доброоооо утро момичета включвам се телеглафно че мноооого работа тез дни и в къщи и въобще... Mr. Green
1. за коледната украса имала съм всички цветове но най много й се радваме тази година аууууууу елхата е пресна пресна Украсих я снощи ...цялата е с белоснежни много големи топки и белоснежни пиленца с хубави перца по тях като живи са и между таз белота има златни висулки и златно-бял воал ..... Heart Eyes Heart Eyes..много си я харесвам ще ви я щракна като имам време да изплакнете очо
2. муци що си мисля че такива тоалетчета са малко по кат за бал не толкова като професионално събиране ако питаш мен аз бих заложила на вариант пола и бюстие първо е от две части и мож да си ги носиш и с други неща и аз кат тебе съм закачила сумати рокли които съм обличала по веднъж и толкова събират прах в гардероба... Mr. Green
спендер по последни пресни данни бг граждани до кипър пътуВат само с лични карти но вземи си и паспортчета от тук можеш да отскочиш до някъде дрУгаде например и да ти трябва.... Peace
буболинке тази процедурка много ефтинка бе ......аз преди четири години платих за процедури на тялото 1000 кипърски коете към колко е в евро 1700 newsm78....не му бийте.....мъж ми ги подари Mr. Green
момичета и бабки оставям ви ще се включа после по подробно....  bouquet

# 155
Здрасти и от мен!

Деска, мерсаж за закуската!
Жужка, Муцони, вчера наистина не съм готвила...- кльопахме от предния ден каквато бях я стъкмила манджа... и то добре че имаше, щото денят ми беше някаква лудница от търчане по задачки... накрая бях точно ей така и като се прибрахме привечер вкъщи имах сили колкото да пораздигна калабълъка, който бяхме оставили от сутринта и предната вечер, да притопля яденето да хапнем... и в 20:00 се изтъркаляхме с Лора на спалнята /аз вече тотално гроги #Silly/ зяпахме "Сървайвър" и "Комиците" и към 22:30 кака Блонди вече беше отнесла плавката... Sleeping
Ето на, дадох пълен отчет! smile3519
Кате, Буболинке, кви са тия луди пари за разкрасителни процедури, бе мацки #Crazy... Аз да си призная в козметично студио не съм стъпвала от подготовката за сватбата ми Embarassed - ей на срам-несрам казвам си. Embarassed Принципно за да имат ефект такива процедури трябва да се правят системно, което просто не ми е по джоба..., така че от край време се оправям сама /малееееййй, това "оправям се сама" бая многозначително (да не кажа перверзно) звучи Crazy Joy Joy/..., като се старая поне да си купувам маркова козметика..., пък за останалото разчитам на природата, която с Убавина щедро ме е надарила    Wink /като изключеим балконската част де/..... Брях, съм не само красотна, Ъм`чИ и скромнЪ...!  Stuck Out Tongue Winking Eye Joy Joy

Обаче, мацкииии..., прави ми впечатление, че от`как взехме да въртим тука фотоси на едни полу-дибидюз разсъблечени "батковци" и екранни секс-символи........ и ПДД пак го хвана липсата... Laughing.... 
шЪ знаЙ`тИ засрамихмИ гУ момъкУт... Wink..., ами да вземИм дЪ сЪ кротнИм малкУ Joy....., чИ срамУта -
през времИ на коледните пости ниЙ таквиз разгонени rotfImbo rotfImao

Хайде, чао и хубав уикенд на всички!

# 156
Здравейте и от мен!
И аз като Кати ще се включа телеграфно че много задачки имам днес Sad
Деси,благодаря за закуската,добре ми дойде  bouquet
Аз да си призная напоследък само ви прочитам,че нещо ми е супер тъпо и криво и неискам да развалям настроението в темичката ни Wink
Муци,а на тебе ти завиждам малко че ще ходиш на коледно парти в Прага ли беше newsm78 Аз напоследък само с дънки и маратонки ходя и така ми се иска да трябва да се издокарам за някъде Blush Ама тука освен до площадката или магазина,май никъде другаде не ходим Cry... Айде стига съм се оплаквала,че работа ме чака...
На всички пожелавам весел и слънчев уикенд Hug тук времето е много хубаво,дано се задържи така,че на мач ще се ходи днеска Heart Eyes

# 157
Добро утро и от мен.   bouquet
Аз сега се излюпих.  Blush Наспала се доволно.  Crazy
Лек и хубав ден.  Hug

# 158
Момичета, днес имам повод да почерпя.

ura  bigdance2  party023 newsm38  cook beer beer3 beer2 cheers Wine Glass cook cheers bdbaloni

Това предлага мини бара , надявам се да има за всеки вкус по нещо newsm03.
Ако някой има желание да спретне една хууууууууууууууубава трапеза от мое име тук, няма да се разсърдя  smile3525

# 159
- Почерпката е от името на vinagi.  Hug

Честит Рожден Ден , vinagi.

Бъди като тревата-изправяй се когато те газят!
Бъди като кокичето-намирай топлина дори и в снега!
Бъди като звездите-даряваща любов и светлина!

Весел празник!

# 160
Vinagi, честит празник и от мен! Много здраве и късмет!  bouquet

# 161
Винаги, мила, ЧРД!
Имаш ник-име, в което се съдържа голяма символика...,
затова ти пожелавам от все сърце..:
здраве, щастие, любов, късмет... -
да ги имаш все по много и винаги!

# 162
  • София
Честит рожден ден Винаги!
Бъди жива и здрава, много щастлива и
обичана!
Весел празник!

# 163
Здравейте всички,

Днес аз също имам повод да почерпя... Съпругът ми навършва 39 години. За съжаление сме толкова далеч един от друг...

Винаги,
Бъди здрава и много щастлива! Според мен, ти си изключително смел човек и съм сигурна, че успяваш да намираш хубавите неща, където и да си. Пожелавам ти и много, много късмет!

# 164

Павлинка , да ти е жив и здрав съпруга!
Много щастие , любов и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт