Кипърска царска туршия....(17)

• 22 779
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
babka_jabka, благодаря ти!   love001
Пожелавам много щастие, любов и късмет и на теб и твоето семейство...

# 166

Честит Рожден Ден ,Винаги.
Бъди Винаги здрава и щастлива.

ЧРД на половинката на Павлинка.Да ти е жив и здрав.Много да се обичате.
Много почерпки,много нещо днес.
Отивам да разглеждам модни сайтове.
Айде чао.

# 167
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Поспаланки , хайде на скромна закуска.   bouquet

Лек и хубав ден.

# 168
  • Larnaca, Cyprus
доброо утро и от мен.... Hug
бабке Жабке тва второто кафенце е за мен мерси  bouquet...мнооого хубаво пък е и с мляко ч у д е с а.....  bouquet Hug
винагичрд с малко закъснение Embarassed..
пожелавам ти от сърце
винаги в твоето сърце
да грее силно любовта
и да си най щастлива на света  bouquet  bouquet.....ееее как мина партито де разказвай.... Laughing
павлинката чакай сега да не се разсърдиш и на теб да спретна нещо...... newsm78 newsm78
какво е тва половинката..... newsm78
и то на Павлинката.... Joy
нека да е жив и здрав
и винаги усмихнат и богат
и да си остане винаги половинката
половинката на Павлинката.....  bouquet  bouquet  bouquet.....а също и скоро да се съберете за да не тъжите в такива хубави празници а и не само....  bouquet
Муцка тази танцуващата девойка-красавица на аватара ти ......си ти нали newsm78 ауууууууу прелест ей такваз рокля да избараш малееееее остана си в прага ще те гепне някой .... Heart Eyes Laughing

# 169
Честит празник, Винаги! Макар и с закъснение, ти желая здраве, щастие и нестихваща страстна любов!
Павлинката, да ти е жив и здрав мъжа! Дано скоро отново да се съберете и да споделяте празнитците!
  Н А З Д Р А В Е!
  ВЕСЕЛА И МЪРЗЕЛИВА НЕДЕЛЯ ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ!
  Аз отивам на гости в Ларнака! Току виж съм се натъкнала на някоя съфорумка  newsm47 newsm47 newsm47

# 170
Павлинче, жив и здрав да ти е мъжО!
Пожелавам ви скоро да сте заедно и да не се разделяте повече...

... за теб той винаги да е като постеля от рози, в която да се сгушваш...
.., а за него ти да си винаги виното, което го опива..!

# 171
Момичета днес е празник. Честито на именяците!(ако има)

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Андреевден

Свети апостол Андрей Първозвани (Андреевден). Нарича се първозван, понеже пръв от апостолите е повикан да тръгне след Христа. Андреевден е пряко свързан в народния календар с представите за преход от есента към зимата.

Вярва се, че св. Андрей е покровител на мечката и неин заповедник. В много предания се разказва, че той се явява пред хората, яхнал мечка, и прогонва зимата и дългите нощи. Българите наричат празника Едрей, Едринден или Мечкин ден. Според народните възгледи и познания в областта на астрономията на този ден започва нарастването на деня. Българската поговорка гласи, че "На Едрей денят започва да наедрява колкото едно просено (житно, маково или синапено) зърно".

# 172
Благодаря на всички - дани73,кати6,деси.а ,муци,блонди,шанкулова за хубавите пожелания! Наистина ме трогнахте!
Поименно и специално искам да благодаря на бабка жабка , за "скромната"  трапеза  Hug.
Павлинка, сега разбрах защо има такава химия между нас - мъжа ти и аз сме на една и съща дата, че и година ! Я кажи и къде е роден, да не се окаже, че сме разделени близнаци  Heart Eyes Пожелавам му да е най-щастливия мъж!
Аз много си обичам рождените дни, защото са си мои лични празници. Празнувам ги . Тази година по извинителни причини празнувахме в най-най-най-тесен семеен кръг. Обикновено е като национален празник  Laughing Специалното на деня е, че и малката празнува половин рожден ден - стана на 5 и 1/2. Много се радва, защото това е повече от 5, нали? И подаръци имаше за нея, купени в петък (единствения почивен ден) и посещение на ресторант. Снощи агапито ми цъфна на вратата с огромен букет червени рози и Инес го похвали на всички , с които разговаря по-късно по телефона. Нарисува ми за подарък едно щастливо семейство и каза, че ще е много щастлива, когато сестра и ще е тук. Аз успях да кажа само " и аз, миличка, и аз..." 
Честит имен ден на половината Кипър - Андреас е най-често срещаното име на острова.

# 173
Здравейте на всички,

Много ви благодаря за милите думи и хубавите пожелания! 
Наистина сте много мили и думите ви са така красиви...  smile3525
Аз самата бях много тъжна вчера... Знам, че всичко което правим е за добро, но сърцето ми не иска да го разбере...
Винаги,  smile3521 нищо не е случайно...

Пожелавам ви спокойна вечер и страхотна нова седмица...

# 174
Лека нощ и весели сънища!

Успешна нова -йска седмица! 

# 175
Хайде, слънца мои, изгрейте и заповядайте на закуска! sun

.... И като казах "изгрейте"..., да ви поздравя с една страхотна и много позитивно звучаща песен ---->

http://vbox7.com/play:45e3f958

..... С нея ви пожелавам успешна седмица и прекрасен декември - най-празничният месец в годината! newsm51

# 176
Нека скромно да се перефразирам - НОВ МЕСЕЦ - НОВ ГОЛЯЯЯЯЯ КЪСМЕТ!!!
И макар със закъснение, но затова пък от сърце - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, vinagi! Пожелавам ти ВИНАГИ да си обичана и ВИНАГИ да си щастлива!

А на Павлинка - скъпа моя, дано така да се подредят нещата за теб, та ВИНАГИ, от тук нататък да празнувате рождените си дни заедно. Недей се натъжавай, всичко ще се нареди, скъпа Павлинке. Всички хубави неща ни предстоят. Чакаме те в Кипър, много ще се радвам да се запознаем, много!

На всички останали пожелавам прекрасна и усмихната седмица! Ей, обичам го този месец!
Блонди, кога стана, кога спретна закуската?! Ама много си чевръста, изпревари ме.

# 177
  • Larnaca, Cyprus
добро утро и от мен... Hug
блонди ехааа кой кат нас днес ще си ядем прекрасна закусчица и ще си пеем Party Party Whistling Whistling

незнам на вас как ви действа декември обаче мен ме хваща едно схващане ви казвам само като си представя колко неща трябва да направя....... #Crazy
колко подаръци #Crazy #Crazy.... пък и да ги скриеш за да не ги намерят малките зверчета...... hahaha
пък и да наготвиш разни празнични неща пък и маса да украсиш .....  chef  chefеййй много работа да знаете пък и на работа трябва да се ходи уф от сега ме хвана мързела...... Crossing Arms
давайте идея за подаръци м о л я.......

# 178
Винаги,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! дА СИ ЗДРАВА ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ НАЧИНАНИЯ!    bouquet
Павлинка,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪПРУГА ТИ! ДА СТЕ МНОГО ГОДИНИ ЗАЕДНО И СЪРЦАТА ВИ ДА БИЯТ В ЕДНО!    bouquet

Ха сега - Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug
Блонде,мерси за закуската  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре ми дойде  Joy

# 179
Добро утро , девойки.
Блонди , благодаря за закуската.
Кати , подаръци взимам само на дребния.
На големите по нЕкое левче/евро , според зависи.
За сега това , лек и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт