Кипърска царска туршия....(17)

• 22 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Знаех си аз, че трябва да погледна във форума преди да се захвана с работата си...  tooth

Ех Доли, отново успя да ме развеселиш... Пък си помислила и за всички вкусове и предпочитания...  Joy  

Искам да те поздравя за твоето слънчице. Браво на него! Колко е старателно само...
Александър започна да пише толкова грозно... Но и то детето не успява да смогне като им диктуват едни планове... А и децата доста се уморяват. До 13 часа са на училище. Връща се уморен и т.н. Знаете как е. Всеки ден домашни и 3 пъти в седмицата - разказвателен предмет.  А как са написани уроците по Човекът и природата и Човекът и обществото - нямам думи. Сега е в 4-ти клас и завършват раздел "Взаимодействие между телата". Тоест изучиха движение на телата, трептене и звук, сили и видове сили, енергия и т.н.
Исках да поставя снимка на детенце което спи седнало на бюрото, но не се справих...
vinagi, здравей мила! Много се зарадвах, че отново си тук... Жалко че в началото на юли няма да съм в Кипър за да се видим, но то какво ни пречи и в БГ да си направим среща...

Момичета, ПДД и приятелки бабки, пожелавам ви приятен ден!

Жужи, писали сме заедно...
Смея се с глас...  Joy
Цитат
Преди да ни постнеш си го нацелувала.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 26 ное 2008, 21:09 от pavlinkata

# 106
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят на постингите, които се показват на една страница е намален (с 5 бр).
За да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 107
  • София
УРААААААААА!!!!! ....20 страници!

Дивиана, ти си злато!!! Hug Благодаря ти за което и ти желая прекрасен ден!

Обаче това ще да е зарад картинките..... newsm78 Та, момичета,
сега като имаме повече страници пускайте по-малки картинки,
че да си пишем повече.....  Mr. Green Heart Eyes

Vinagi, хайде пак добре си дошла!
Движението като в Кипър ли е и при вас?Имам предвид обратно
на нормалното. Laughing

FURIQ, здравей и на теб!

Я, оставете тез момци намира ми дайте идея за коледните
и новогодишните премени. Ей ся имаме ние коледно парти и
аз съм в чуднека с това или с онова или на пазар трябва да се ходи. newsm78

За сега ви оставям! Пак ще дойда сле малко! Hug

# 108
  • Larnaca, Cyprus
МОмИчЕТААААА и момчета моля да ме извините че не се включих вчера ама нали знаете как е човек като празнува бързо минава деня.. Embarassed Embarassed
Дидия..Баба Яга...Дани..Павлинката ...Диди....Шанкулова...Деси....И Винаги.....благодаря ви момичета за пожеланията със сигурност ще се изпълнят ... smile3503
Дани ЧРД на мъжо с малко закъснение аз обаче ще му пожелая да не забравя никога да те обича.....  bouquet  bouquet  bouquet......и да е винаги горд и щастлив със семейството си   bouquet
Селестинчеееее кви бяха тия коси вчера та и продължение днес гледай сега аз по принцип не харесвам такива мусколести и младички виж ако ми пуснеш нещо в стил Кевин Костнър еееееее тогава да видиш кво става ..... newsm76 Heart Eyes
Блонди душата бе вземи я снимай тай прословута печка да я видим що за чудо е ....... newsm78....такива гозби прави вързала те е в кухнята ааааа не така .....  food002
Винаги зарежи тия молове .....плажа намери ли newsm78
Доли тенкю за кафенцето
Жужка само така само така ние надъвкани и нацелувани мъже не щем newsm65
Муцка тъкмо се чудих днес както сме я подхванали изядохме я таз туршия 17 и се чудих че скоро нова ще готвим ама виж Дивианка как ни изненада приятно newsm74.....а за премените кой ще се пременя ти или Алекс така де да знаем на какво да наблегнем ....... newsm56

# 109
Добър ден,милички ! Благодаря за "добре дошла отново", но истината е ,че аз не съм спирала да ви чета и съм почти всеки ден с вас.
Давай, Селестин, давай... Ама ти знаеш ли тези млади и яки пичове кооооооооооолко работа искат, чак ме заболя кръста като си помисля.. smile3521Оххххххххх , както съм се отдала на активна почивка, да не казвам мързел, хич не ме трогват  smile3542
Обаче, дето вика Катето - някой по-улегнал, дето не иска много работа , а  1dating и сладки приказки, би ме извадил от тази летаргия  smile3535
Кате, плажовете ги видях аз , ама не съм си топнала д-то все още   grinning039. Само в петък почива моето агапи и кое по-напред да свършим  newsm71 1swing и в този трафик ...newsm01 , деня минал. За това нямам търпение да се сдобия с кола и независимост.
Тук петъка е тяхната неделя. Детето не ходи на детска градина в петък и събота, но за сметка на това седмицата им започва в неделя.
Хайде, лек ден, че ме гонят от лаптопа

# 110
Извинябам се 4е нахлувам така в тема може ли някои да ми да де карта на Никозия  Rolling Eyes

# 111
Извинябам се 4е нахлувам така в тема може ли някои да ми да де карта на Никозия  Rolling Eyes
Заповядай:
http://www.cyprus-maps.com/index.php?catdom_id=666

# 112
Здравейте,
аз вече съм работна жена.
Ходя на работа и вечер върша домакинската,та баба да се занимава само с внучето.
Иначе,как се радва милото като влезна от вратата.И после и баща му ,и той е толкова щастлив ,че чак забравя да си играе.Гушка се ту в единия ,ту в другия.
Вие се занимавайте с батковците.Аз ги предпочитам натурално,не виртуално.Ама мина времетоооооо.
Лека вечер на всички.

# 113
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Хайде на топлата баничка и айранче.

Който е закусил , да пийнем по кафенце.

Лек , хубав и усмихнат ден!

# 114
ДобрЮтрУ, прекрасни!

Жабке, благодарско за закуската! Тъкмо в момента си отпивам кафенцето пред компа.... Coffee...... оооохххх, кеф!

Вчера никак не ми остана време да пиша... Влязох само ви попрочетох.., че целия ми ден мина на юруш - все пак успях лекинко предколедно да си напазаря някои Кристмас-декорации...- нали всяка година казват че е добре да се купува по нещо ново за коледната украса на дома, та потроших малко грешни пари Mr. Green

Такаааааа, сега да си дойдем на думата за "батковците" newsm03.......

Деска, на теб душко ти е простено да казваш, че е `минало времето`- нали си го уловила вече твоя "батко"..., даже си го издигнала в ранг "татко"... Ама кака Блонди е решила на дърти години да си поживей  Wink..... и понеже види се в лИбоФтЪ не ми върви, гледам да си преориентирам възгледите и нейсе като една истинска блондинка да заложа занапред на голия..... кекс newsm36... - дет`се вика `Да живее спорта!` Joy Joy

... И в тоя ред на мисли.., Селестинче, мацко, верно че съм загоряла.., ама четерима баш да ми ги пращаш... наведнъж нЕма да мога да ги оправя... rotfImbo rotfImbo..., все пак жена на възраст съм... rotfImao rotfImao   
Освен това не си падам по блондини, а по по-мургавички така латино-тип, за следващия път да знаеш... smile3521 
Ей на като тоя "батко" ----------->
...таман и прясно изкъпан види се.., жалко само че не излиза от моята баня... newsm53

Катенце, трябва да си заредя батериите на фотоапаратО и ще я щракна тая моя печка-мечта photo

Муцка, дай малко повече инфо за какво парти става дума... да не би да е нещо като новогодишен маскин бал или какво... newsm78... - да може да са ни адекватни идеите дето ги искаш...

Хайде сега чао ви и усмихнат ден пожелавам на всички!

# 115
  • София
Добро утро сладки палавнички...еле Блонди! Mr. Green

Жабке, те такова баниче да ми направиш като ти
заидвам на гости. Много вкусно..мммм

Блондичке, браво за коледната украса.
И аз планирам тези дни това да свърша. Планирам синьо и сребро, но ще видим. Твоята декорация какъв цвят е?
А за кекса рецепта трябва ли ти..... rotfImbo rotfImao #Silly

Жужи, ти вече си готова с украсата.
Я, дай някоя идейка.

Мастерче, вчера с Кати си говорим, че иска да
прави само зеле с карфиол. То така става ли? newsm78

А за партито дето ви питам за мое огромно съжаление не е маскен бал, а официално фирмено парти и то не къде ами в Прага.
Та затова съм се зачудила...Определен е дрескода - костюм и рокля....Е, да ама рокли от тук до небето?! Crazy Миналата година се бях изфръцкала с една дълга, в тъмно лилав сатен...красота! Ама тази не знам...Иска ми се да изглеждам...как да с изразя...."стилна мръсница"..обаче късо и впито не нося! Thinking
Има време обаче. Партито е средата на декември Heart Eyes

Хайде сега  приятен ден и сладки приказки!    bouquet

# 116
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Муци , ти ела само.  Hug
Немога да точа и правя баници , но маминка ще направи , тя умее барем.  Peace
Пожелавам ти да си намериш най-хубавата рокля и да бъдеш принцесата на бала.  Heart Eyes

# 117
  • София
Благодаря ти Жабче, ама то средната възраст на
служителите е около 38-40 години и освен това са
поканени и всички "половинки". Mr. Green Та си мисля, че ще бъде отново скромно и "прилично" парти.
Освен това единствената българка т.е луда за връзване съм аз. Crazy  Та няма кой да ми отърва на бесовете.... Joy Но кой знае!

Ей, поспаланки къде стееее.....

# 118
Селестинче гледам здраво си разпалила духовете с тези коси и не само,но и на мен не ми се нравят тези мускулести младоци,по скоро от типа George Clooney or Andy Garcia

Ох Heart Eyes развеждам се и хич не се замислям smile3503

# 119
  • София
Буболинке, дойдохме си на думата!
Е за Джорджето Клуни и аз бих се развела....
Joy

Общи условия

Активация на акаунт