Пътя до АПРИЛ преполовихме и с покупките се заловихме!

• 14 036
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мене!
Мда,сега ставам. Аз по принцип умирам да спя до късно,  и предвид дзверчето,което ще дойде април,гледам отсега да си взема дозата сън предварително, че не се знае,кога после ще имам това удоволствие smile3524

Добре дошла на Абрикотин!

Гледам за палтенца си говорите. Точно утре ще ходим да си търся,че е моето си е хубаво,но вталено. И вече почнах да се чувствам като пълнена наденица. Луд късмет,че точно сега са модерни с високата талия,тип 60-те.

За плодовете,аз нещо хич не си падам по мандарини (никога не съм ги обичала). То дори по принцип май никога не съм обичала плодове,повече зеленчуци. Но сегаааа, много налитам на круши,банани,грозде, напоследък и по моркови, а и не спирам да пия сокове,които преди просто ненавиждах. А и на салатите въобще не прощавам.

Поем,аз какво да кажа,като нашето мързелче оше дори един път не съм го почувствала. И аз се бях ошашкала,но споко,няма страшно!Sashimama много добре го е написала.
Лек ден!

# 106
здравейте и от мен Grinning
аз за пореден път пропуснах разходка с моя и майка му(която ни е на гости за няколко дни).понеже тази седмица се понатоварих малко  пък и нали главичката на бобчо била ниско и трябва да се ограничавам с разходките.а и утре ми се налага да ходя по изследвания.сега съм решила да излизам само за последните ми 2 изпита и като се прибера в русе само на легло!в този ред на мисли да ви се похваля че вчера си взех 2-я изпит с 5 bowuu!а от 30 теми бях прочела само 7!!! Mr. Greenтака ми е тръгнало този семестър имам до момента 2 шестици и една 5. newsm08явно от бременността големи бисери сипя Mr. Green  пък и изобщо не се стресирам по изпитите защото гледам на бобчо да му е спокойно.
относно ритането и аз го усещам около пъпа и май предния път беше така.последните няколко дни забелязах че по-силно започва да ме посритва,явно набира скорост Heart Eyes
лек и усмихнат ден и повече  Nature Sunny

# 107
  • Там където има любов
Здравейте
Аз се каня да си лягам ама звяра докато съм го укротила реших да намина и насам.
Поем- на твое място бих си направила една добра ФМ за да съм сигурна че всичко е наред. Да ти кажа чувала съм не много добри неща за отлепена плацента в тези месеци.
Иначе аз БХС не съм си правила и нямам намерение за сега.
Относно ритането аз бебо може да не го усетя цял ден и към 8-9 вечерта задължително има 15мин въртене  Laughing
За връхно аз от чисто финансова гл.точка ще се обърна към мама тя има разни палтенца такива широкички тип перелина. Готинки са единствено дето ще изглеждам като мече, но това ще стане като съм сигурна че друго вече не ми става.
Аничка честито за изпитите само така току виж бебо станал професор  bowuu
Някой се оплака че много мрънка мога само да кажа мрънкай си докато можеш че като се роди съкровището само неговата дума ще се чува  Laughing
Хайде аз да поспа малко че после пак дълга седмица ме чака.

# 108
Здравейте и от мен,
Chockolina успях да запазя в тайна, че съм бременна, поради факта, че на работа се изисква да сме официално облечени т.е. с костюм и сакото прикрива коремчето, пък и то не е толкова голямо още, но съм сигурна, че ще навакса.
Desi_D винаги съм се чудела на лекари, които "жулят" алкохол и то рано сутрин и въпреки това няма рестриктивни мерки за такива като тях и продължават да практикуват.Странно дали на Запад е така?
Мамочка благодаря за съвета с упражнението за гърба, при първа възможност ще го пробвам, особено, когато ги усетя издайническите болки.
Very nice надявам се, че ти е олекнало на душата, когато си си казала всичко, което ти тежи на "твоята бивша докторка".
При мен освен болки в гърба се наблюдават и болки в ребрата. Преди да забременея бях маниячка на коремните преси, което сега не е много добре, тъй като на бебчо му е по-трудно при намиране на място.С първата бременност най-долното ребро ми стърчеше леко навън.  hahaha Аз похапвам повечко портокали и банани.
Бебчето го усещам постоянно, голямо швъргало, ако се пръкне такъв палавник като батко си... няма да мога да издържа вече. Praynig

# 109
Здравейте момичета  bouquet
Днес ме изписаха,вече съм по-добре,но трябва много да лежа и да се пазя  sleepuu
Благодаря на всички за загрижеността и милите думи newsm51  love001
Пия една шепа хапчета сега,надявам се повече да не ми се налага да лежа в болница Praynig и никоя от нас да не влиза Hug
По-късно пак ще пиша ,сега пак на леглото lovekiss

# 110
  • Там където има любов
Добре завърнала се qnika
Сигурно не ти е било много приятно в болницата, но все пак по важното е че всичко е минало успешно и ти и бебо сте добре. Пази се много сигурна съм че ще ти е трудно ама потрай и без това вече е студено и гадно времето.  newsm51 до скоро
За мандарините и аз се присъединявам към мандариномелачките. Умирам за кило две мандарини на ден . за сметка на това пия много малко вода което не е добре
Момичета как мислите дали мога да получа разкритие без контракции?
от два дни имам едно странно напрежение отдолу.знам че може да е от натежаването на бебо ама малко ме  е страх заради предния път но тогава беше с контракции сякаш

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 16:59 от sunny_777

# 111
Здравейте,момичета!
Все нямам време да драсна два реда EmbarassedНашия бебок е голям немирник Laughing,имам чувството че шава нон-стоп!Бях в петък на ЖК и всичко е наред.
ани4ka   smile3501 поздравления за изпита и само така!
за облеклото - хубаво,че съм си запазила от предишните бременности дрешки,та сега има какво да облека.
 welcome на новодошлите кандидат мамчета с пожелания за лека бременност!

На всички желая приятна вечер и по-малко притеснения  Peace
qnika ,добре дошла и бързо възтановяване Hug

# 112
Здравейте и от мен момичета. Жабче - страхотна тема   bouquet
Аз от няколко дни имам доста често контракции - пия по 2 но шпа на ден, но не виждам да има промяна.На ЖК съм във вторник, ама от притеснения се пробвах да се видя с лекаря още днес, но не стана.Мислите ли че е нормално по 5-6 пъти ( че и повече) на ден да ми се втвърдява корема newsm78? Последния път ми казаха, че шийката на матката е добре да пия но шпа и да почивам.А на мен ми се струва че като си лежа или съм седнала получавам контракции по често.  ThinkingСтранна работа. Моля кажете как е при вас.
Съни, и аз съм така вече втори ден  Confused Тази нощ си изкарах акъла. Станах да видя каката и да я завия. И после като легнах и като почнаха едни контракции, заболя ме коремът ниско долу и се ошашках здраво. Даже и сърцето ми почна да прескача ( не ми е за първи път - това със сърцето). Пих Но-шпа и магнезий, в резултат на което ми падна и кръвното. и ми стана още по-зле... Та с други думи изкарах кошмарна нощ. С щерката имах такива проблеми с болки и контракцииизкарах цялатата бременност и си отлежах по болниците на системи и инжекции. Този път нямах такива проблеми... поне досега....Мислех че съм го преодоляла това - ужасът и паниката, но явно още ми държи влага.... Явно е процесът протича точно, както докторът на Жабче   е обяснил. Днес пак имам контракции, но по-слаби.  В четвъртък съм на преглед, нямам търпение да се уверя, че всичко е наред. Иначе бебчето си ритка. Интересното е, че досега риташе винаги до пъпа, в повечето случай от дясно, а от снощната случка започна да ме рита ниско долу, както повечето от вас описват  Rolling Eyes и изпитвам същото напрежение, за което говори и  sunny_777  newsm78 Иначе матката си е на същото ниво, явно бебчо се е завъртял.
Здравейте сладурани!
Искам и аз да споделя за тея мои газове, още не мога да разбера това човече рита ли или е пукащите ми черва,станала съм голяма пръдла,усещам някакво странно движение в корема и си мисля ,че е бебето и само след секунди последват ужасни газове даже синът ми започна да се шегува с мен мамо ти си невероятна от къде го вадиш това, много ми е неудобно от него но немога и да се стискам ,а докато изляза от стаята то вече нямя нужда Laughing Laughing Laughing
С 00 е същата работа по 3-4 пъти на вечер и си мисля,че до април ще трябва да си лягам в тоалетната ужасно е немога да се понасям
На всички които имат проблеми и болежки скоро да се оправят  Hug Hug
Лек ден на всички!
Laughing Joy Mr. Green
Извинявай мила, не е от сарказъм или подигравка. Напротив - идеално ти влизам в положението и просто си припомних нещо и ми стана много весело. И сега имам газове, но не са нищо в сравнение с предният път. Нещо подобно на това, което описваш, като мога да добавя, че щерката си ме риташе по мехурчетата, дори и по време на разходка... и на два пъти в резултат на тези шутове се изпуснах....навън....малеее, голям срам брах тогава  Embarassed Embarassed Embarassed добре че нямаше много народ покрай мен и че беше по нисък звука  Whistling Не се стискай - това е също толкова нормално, както и киселините. Само дето на общественни места е много много неловко....
Относно храненето - приемете още една МАНДАРИНОХОЛИЧКА в отбора. Маам ги като семки  Crazy
Това е от нас засега. Дано тази нощ е по-спокойна.
Янче - бързо възстановяване ти желая и без повече стесови ситуации. Hug Praynig

# 113
sunny, можеш да получиш разкритие без контракции .Мацката която лежеше до мен беше с такъв проблем и то е станало за 1 седмица без да се усети даже.Като се притеснявате за нещо и не се чувствате добре вървете да ви видят.Аз ако не го бях направила,нямаше и да разбера че имам проблем.Моят доктор ми викаше- щом не кървиш,нищо ти няма! newsm78 А се оказа че имам Thinking

# 114
Аз също налитам здраво на мандаринте.Мога като си купя едно килце спокойно да седна и да си го излапам.

Poem мила и аз съм така с болките напълно те разбирам.Понякога е така силна и срязваща отзад,че ми спира дъха.Ябълките на краката и бикини зоната по същият  начин ме болят.Дори едвам си вдигам краката за да си обуя панталона или пижамката.А като легна едвам се завъртам сякаш всичко ще се откачи от мен.Какво да се прави,ще търпим нали се разширява таза.Мойто мило има една книга за йогата и вътре намерих раздел за бременните.Има показани упражнения,не всички ще правя че някой ме е страх,но например може в легнало положение,краката сгънати в колената събрани.И започваш полека да разтваряш колената без да отлепяш петите една от друга и се опитваш максимално да ги разтвориш/колената/в страни и така малко прожинираш.После събираш колена и пак така няколко пъти.Снощи пробвах,и едвам успях да направя две,но мился да не се отказвам полека и по малко всеки ден.Ох, не знам дали обясних добре.Друго упражнение по-лесно е да седнеш на земята да събереш перите с разтворени колена и да прожинират така колената няколко секунди./позата е като по турси само че не кръстосваш краката/Гърба трябва да е изправен не се прегърбвай.
Мъничето и аз го усещам около пъпа,но понякога и долу ниско.Всичко зависи от това как се е завъртяло.А за палтенце и на мен ми е вече необходимо,нося си страта пухенка ма още малко ще е.По магазините за бремнни ми заявиха че палта не се предлагат защото на шефовете им излизали нерентабилни тези инвестицийй и една майка направи забележка,че едва ли не ние зимните мами трябва да сме затворници заради нечий сметки.Ще търся нещо с виска талия като перелинка.

И последно да питам че мн дълго стана моето.Днес изядох една купичка прясно мл с мюсли.Цал ден ме скъса стомаха от болки.Попринцип от пр. мл.нямам проблеми ама днес какво ми стана не знам.Млякото си е добро защото го варя че ме е страх  сурово.Дано само на бебчето да не съм навредила Praynig

Добре дошли на новите мами и на Яника  bouquet

# 115
  • Някъде там...
Яника, радвам се че вече си си вкъщи. Пази се и почивай!  Hug

Съни, за съжаление е възможно да се получи разкритие без контракции.  Confused Специално питах д-р Сигридов при последния преглед. Обикновено се усещало като напрежение в областта на влагалището. Вижда се на ехограф, даже ми показа къде точно се намира цервикалния канал и как би изглеждало ако има разкритие. Винаги започва от страната на матката, а не откъм влагалището. Аз нали се оплаквах от някакво неопределено напрежение отдолу и като му казах и първата му реакция беше репликата "Значи трябва да погледнем шийката".

Днес си купих ето тази книжка: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-131/id-4518/pylnocenno-dvigatel … a-panteleeva.html, препоръчаха ни я на курса, защото е с нагледно показно вътре - има картинки на всяко упражнение с обяснения. Малко е скъпичка предвид, че е с дебелината на списание, ама...

# 116
Здравейте момичета!
Добре завърнала се qnika!
Ние сме добре, но нямах достатъчно време, за да драсна някой ред.За мен ми пишете розово щъркелче stork-girl.Много се радвам, че този път ще купувам роклички.Иначе малката много рита.Лошото е, че вече като не ми е лошо, започнах да наблягам много на сладкото.Ох, ама като ми се яде!

# 117
здравейте на всички мами, съжалявам,че не пиша често ,надявам се да ме извините ,за протокола  -май ще ставам свекърва някой ден  Laughing stork-boy ,като намеря повече време ще пиша , радвам се много за  qnica ,да се възтановява бързо , а огносно ритниците - при мен са късно следобед и вечер към 22 часа , и когато съм в най-сладкия сън започва да ме рита сериозно
 лека вечер и повече ритничета  Hug

# 118
Извинявайте милички ще може ли някоя от вас да ми прати паролата за албума?
Благодаря предварително.

# 119
относно дрешките... и аз много трудно си намерих нещо,което да ми харесва да нося все пак... и преди седмици открих един магазин,оказа се има и в Пловдив,В.Търново и Варна казва се Рени-фешън. ж София е в Младост 1А на една от пътеките,мисля номера е 94, но цените са прилични и имаше избор( католага им не ме грабна толкова ама на място се изненадах) само за палтенца не си спомням,точно това не търсех тогава... хвърлете по един поглед но примерно това,което аз си взех го няма в този каталог... Simple Smile   www.reni-fashion.com

Общи условия

Активация на акаунт