Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
-
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
-
Кога е препоръчително да се извърши 4D ултразвук по време на бременност?
-
Какво представлява болничният лист по време на бременност и как може да бъде издаден за по-кратко време?

.gif)

! И заглавието е супер, само да те помоля да ми сложиш розово щъркелче 
и тези Магнерота са доста големи за мен,си слагам хапченцето в препълнена лъжичка с кис.мл като малките деца и така гълтам.Вече един месец така.Дали изобщо имат ефект сега
Аз също имам тамън две.Едната от които е персийка чисто бяла мъжка,др е женска обикновенна/или както каза ветеринаря и тя е породиста но малко хора знаят порода Кун мей.Не знам дали така се пише/.И двете са кастрирани,но да ти призная мъжкаря е ку ку.Въпреки къстрацията е страшен дивак мн игрив и закачлив абе и двет са мн сладки,нооооо до там.Вкъщи е пълно с косми буквално навсякъде особенно от персиеца.Ветеринят попринцип каза че не опасно за бебето котка вкъщи ако не я пускаме навън и е ваксинирана.Токсикоплаз.се пренасяла от гризачите които ядели та затова нямам притеснения,големият проблем е хигиенен.КОСМИТЕ и миризмата.Когато мъничето се появи дай Боже,не знам как ще се справяме с това.Кажи ти как смяташ да процедираш,дай съвет за тея пусти косми.