Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
-
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
-
Кога е препоръчително да се извърши 4D ултразвук по време на бременност?
-
Какво представлява болничният лист по време на бременност и как може да бъде издаден за по-кратко време?

Мисля, че с взаимно уважение и всеки ако си знае задълженията и си ги изпълнява съвестно, нещата ще са по-лесни и за двете страни, но и че всеки трябва да защитава правата си, когато някой му ги накърнява!
.Справила си се просто чудесно 
.Хубаво си си намислила да не оставяш нещата така,пък дано поне малко се осъзнае тази лекарка
.И дано следващата/следващият който те наблюдава да е съвестен и човечен,а не такъв като тая 

Голямо облекчение си е, както въобще не мога да стоя права напоследък.
Утре съм на повторно изследване, която ще трае 3 часа. Дано да не е нещо сериозно и да се размина само с диета!!!
Извинявам се пак ако може някой да ги махне
Не съм обаче сигурна дали ще издържа, и то единствено заради гърба, страшно ме боли, като се претоваря. Даже сега като пиша се въртя на дивана в различни пози с надеждата да ме отпусне поне малко. Как се справяте с този проблем? 
. Е как да си запиша час за ФМ .