Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава заглавието на темата?
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава заглавието на темата?
-
Кога е препоръчително да спрете приема на фолиева киселина?
-
Какво е мнението за приема на магнезий и калций по време на бременност?
-
Кога е препоръчително да се извърши 4D ултразвук по време на бременност?
-
Какво представлява болничният лист по време на бременност и как може да бъде издаден за по-кратко време?

Аз
Вие казвате че усещате вашите бебчета ниско долу, аз пък моето го усещам до пъпа- най- често отстрани точно до него- има ли някакъв шанс да греша и това да не моя бебо? 
А най- стряскащото е , че едва сега ще започва тежкото. Няма да кажа, че адски ме боли кръста, понякога чак сълзички ми потичат, но мен си ме болеше кръста и от преди това, така че, това го очаквах.

Една от тях пита за албум4ето
. Последното което взех е одеалце и пакет памперси , но още не съм смогнала да снимам и да ви покажа . Нека се пооправя и ще ви ги кача . 
.
....и ние въпреки,че сме в ремонт и е ужас някакъв,смело си пазаруваме за бебчо,стига с тези суеверия а и като разглеждам бебешките магазини,рядко нищо да не си хареса човек
все едно близнаци ще имаме...( а и в нашия и на моя човек рода има близнаци ама нищо другия път на поправителен
Иначе най-новото нещо е, че ужасно ми се ядат мандарини и мога да унищожа огромни количества.

и взимаме двоини количества!
)
).Търпение е нужно