Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 658
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
  • София,
Ей момичета златни сте.  Hug А аз съм голяма овца, последния път докато лежахме с Веронвика в Токуда и реших да свърша малко работа и за себе си, че покрай нея все нямам време за мен, та минах и през дерматолог и през гинеколог и аз най после си направих прословутото ЦИТО, обаче кой да се сети, че трябва да се обади и да пита за резултатите, а и да отиде да си ги вземе. ДОбре, че ме подсещате, ей сега ще звънна! Sick

ЗА мъжете на партито, то хубаво  Mr. Green ама моя не би дошъл, може да ни закара, ама няма да остане Mr. Green. Веднъж бяхме излезли тук из Ст. град и къде да отидем - аз го замъкнах на кафето където си стоим обикновено с майките, ами той горкия умря от скука, наслуша се на простотии Mr. Green, цикане, викане по децата, кой какво яде и какво не и т. н. - все неща които нас ни интересуват де, та оттогава повече не ще и да чуе за това кафе Mr. Green. Иначе когато трябва да се заведе баткото на рожден ден някъде, все той ходи с него  Mr. Green, даже той познаваше всички деца и родители от групата на Ицко в детската градина, а мен и на вратата ме спираха и все ми искаха пропуск  Mr. Green. И сега е така в училище - познава всички, а аз никой, ама нали той го води и го взима, той се вижда с тях и с учителките, сигурно пак ще има коментари като в ДГ - това дете майка няма ли си newsm78.
Ce Dim поздрави на малкия ученик, браво на него. Той май засега е най бързо адаптиралото се юлче на ясла LaughingА и ние сме се сблъсквали с проблема да не СИ ходи Mr. Green, или ако може лелята да дойде и в къщи! Mr. Green
П.П. ДА допиша, след N- тото позвъняване, най после се сварзах, казаха ми че резултатът ми е добър І гр. съм, това добре ли е  newsm78.
А това за лъжливата лекарка и аз го четох днес, ама надявам се, че в Токуда не би могло да се случи, утре все пак ще изпратя мъжо да вземе и самия резултат. А като се замисля и на мен цялото удоволствие не ми излезе никак малко  newsm78, 30 лв прегледа, 20 лв за изследването, т. е. за лабораторията и 5 лв за взимането - та общо 55 лв. никак не е малко, дано поне да е достоверно наистина. Sick

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 17:02 от Dundurela

# 16
  • sf
Ние ще имаме Дядо Коледа в яслата, за туй не държа да има и на партито. А и ме дразнят с тия цени.
Определено тортата пак надделява  Joy освен това те нищо няма да разберат от ДК.

# 17
  • BG
ayka, аз мисля, че ако една жена има желание възрастта не е от чак такова значение още повече, че 40-те години са един прекрасен период. Майка ми сега е на 63 години и е по-жизнена от мен! Бих искала и аз да изглеждам и да имам нейната енергия на нейната възраст!  Peace

И аз мисля, че е най-добре да се забавляваме, а не да усложняваме организацията около партито. Торта, маскирани малчугани, добро настроение и снимки са гаранция за хубаво изкарване!   bigdance2

# 18
Торта, маскирани малчугани, добро настроение и снимки са гаранция за хубаво изкарване!   bigdance2

Peace

Съжалявам, че и ние няма да сме там!

# 19
Ето ме пак!  Wink
Бях на родителска среща в градината с Никола,че няма на кой да го оставя и малко се притеснявах.Но той все едно беше на детски клуб и си игра много,пак с кухнята и количката.Аз на разходка с количка го извеждам,бута си и много се кефи.
Да си призная честно и без бой,аз също исках Дядо Коледа,а не държа на яденето щот всеки ден ям какво ли не,а торта през ден.Днес с Клара пак смляхме по една в Неделя.Като видях Бути и се амбицирах,викам си че е крайно време да се взема в ръце,ама нъцки.Напоследък качих вместо да свалям.
Стефи,много се радвам че си тук!Това,което разказа и мен ме стимулира защото аз също исках три деца.Но скоро няма да се навия на трето,поне 5-6 години.Ама след толкоз години ''я камилата,я камиларя''Мъжът ми е роден когато майка му е била на 40год.,ама все ми разказва как са правили баща му на дядо му.Виж свеки тогава почнала с тунинга и грима та до днес подържа ниво.
Аука,много добре се получава със съседката ви.И въобще чета ви постовете и ме радвате с тези хубави отношение помежду ви с половинките.Много неща ни куцат,ама и двамата си мислим че всичко е наред и си кретаме ден за ден.Трябва да излезем от тази инерция.А за приятелите,в един момент си дадох сметка че когато съм с тези хора не се зареждам и дали ще съм на някакво парти с тях или не..даже ще се изтощя повече.Забравила съм какво харесвам,от какво имам нужда аз самата,за себе си.Ще трябва да се преоткривам,скоро.

# 20
  • sf
Добре де, ако все пак искате- да вземем ДК и всеки да си носи подарък за детето. Ам и торта да има, пък по-малко друга храна.

# 21
  • USA
Мая, много е готин малчо в палатката. И аз си мисля да взема за Кристиан за двора, но ще трябва да я местиме, че имаме пръскачки. За подаръците още не съм решила. Аз искам фотоапарат, но за Криси още се чудя.

Дядо Коледа и Снежанка хич не си поплюват с тарифите.  #Crazy Не може ли някой татко да се облече и без програма. Не че моето мнение е особено меродавно, но децата повече се радват на костюми. Още много не разбират за ДК.

Айка, това момиче с лечителя, явно не е починало от масажа. По-скоро косопада е бил предизвикан от нещо по-сериозно си мисля аз (след като гледам Хаус няколко дена подред  Mr. Green)

# 22
Добър вечер!
Много благодаря за пожеланията! Hug
Дунди, това което си писала"даже той познаваше всички деца и родители от групата на Ицко в детската градина, а мен и на вратата ме спираха и все ми искаха пропуск  . И сега е така в училище - познава всички, а аз никой, ама нали той го води и го взима, той се вижда с тях и с учителките, сигурно пак ще има коментари като в ДГ - това дете майка няма ли си ."  е същото и при нас,аз също ходя много рядко за Дани,но като няма на кого да оставя Цвети.
Албена Hug и много съжалявам за загубата ви.
Ние също имахме една къщичка,подобна на палатка,но Дани и се радваше известно време и след това започна да пречи.
За подаръци, аз започнах по малко да купувам,но за децата сигурно ще са дрехи,че от играчки немога да се размина, за мен още не съм решила,а за мъжа ми ще  някаква блуза или тениска.
Лека нощ!  bouquet

# 23
Добър вечер!
И аз съм решила да взема къщичка на Дели, има едни като от мушама.
Също съм с две ръце за дядо Коледа Praynig
Буути, забравих и аз да кажа колко много ми хареса. Поздравления за успешната диета и волята ти.

# 24
Добро утро!
Днес съм на гинеколог от 15.30ч.Само за тогава можеха да ми подменят часа и съответно съм с Никола.Добре,че е брат ми и ще дойде да стои с него.Много ми е непрятно да го влача навсякъде с мен.Някой път ме гледат странно хората,но това си е.Добре,че е брат ми и е ерген.Малко се страхувам от момента в който се задоми.Сигурно за всичко ще трябва първо жена му да питам,знам ли.Ако беше като мъжът ми нямаше да го мисля,ама той си е добра душа.Ех,сега да имах и една сестра-екстра щеше да е!  Simple Smile
Ели спомена,че ако има възможност може да ни заемат костюма на Дядо Коледа за партито!От най-редовните татковци са Иван на Рени,Емо на Рокси,мъжо на Там-Там и Десо(но той е по работа).Сигурно има и други,не се сещам в момента.
Може ли да ми кажете магазин за маскарадни дрехи освен тоя на Пиротска и в Джамбо?

# 25
  • Асеновград
Добро утро ,
Напоследък нямам много време та все изпускам да кажа :
Бути , много си хубава   bouquet !
Дес , честит рожден ден на патерица   bouquet !
Сигурно и други работи съм изпуснала , ама ...
Яна , и аз имам проблем с приятелите.Най-добрите ми приятелки са в чужбина , приятелите ни тук или още нямат деца и не се съобразяват с нас , просто защото не знаят какво е , или ме критикуват , че съм лоша майка , защото съм почнала работа.Освен това в Асеновград няма детски клубове и заведения за непушачи , та зимата е немислимо да излизаме с Тедо.А и аз се затъжвам за Тедо през деня и хич не ми се иска да го оставям , за да изляза и се въртя малко в омагьосан кръг - хем ми се излиза , хем не съм готова да оставя Тедо.
Ние вчера бяхме на лекар , Тедо се оправя , не му свирят вече гърдите , сега само отхрачва , ще изкара и другата седмица вкъщи и така ще направим първия месец в яслата с посещение от 3 дни за по 2 часа.
Тия изказвания дето ги споделяте по ваш адрес - "това дете майка няма ли си" , много ме дразнят.Защо хората вместо да видят положителното , че и бащата е достатъчно заинтересован и ангажиран с детето , търсят какво да изкритикуват.

# 26
хич не ме дразнят,а даже много се радвам че мъжа ми се занимава и ми помага за децата,а за това че ти казват че си лоша майка(понеже и на мен се опитаха такива работи да ми приказват и то човек,който не е отгледал и коте)смятам че никой няма право да те съди как си гледаш детето.

# 27
Така е Били,хората угодия нямат.Затова е толкова важно хората най-близо до теб и таткото да те разбират и подкрепят!  HugА и ти сам да си сигурен в това което правиш,ако на 100% то поне да не се чувстваш смазан и виновен.
А тия хора да не те обвиняват преди да са дошли на твойто,щото може и те да са в тази ситуация.

# 28
  • sf
И мен ме дразнят такива коментари.
Оня ден бяхме с Кико в един детски клуб до нас, но навън в ограждението за игра. И лелката там ми вика" о, кой е дошъл, аз много често гто виждам с баща му. Много си го гледай той" и аз й отговорих- " ми ще го гледа,я,нали му е баща , и голямата също гледа, как иначе аз ще имам време за любовниците си"   hahaha оная само дето не падна под масата.

Ние имаме мушамена къщичка- сега съм я прибрала,че им омръзва,но като позабравят пак ще я изкарам- много й се кефят  двамата.
И Деян прояви желание да бъде ДК, ако се намери костюм, ама нещо ми е много кльощав за тая роля  Joy

ох, трябва да чистя и ме мързи  Whistling

# 29
Добро утро и от нашта къща  Hug
Моя мъж пък домошар  Rolling Eyes Ама пък това по никакъв начин не го ангажира с детето. Не го храни, не го облича, не си играе с него, не го разхожда. Само за едно къпане го хващам.  Confused Ето снощи пак спорихме, защото му вика и се кара - не бутай тук, не прави това. А аз искам вместо да вика да му отвлече и ангажира вниманието по друг начин. Два пъти го разплака, ей така от нищо  Twisted Evil Ето и за подаръка за Коледа имаме противоречие. Аз искам да вземем от тия коли за бутане с крачета, а неговия коментар е "Още един боклук вкъщи" Sad  И между другото той никога не му е купил една играчка, ей така самоинициативно  Sad Айде и аз се оплаках  Grinning
Аз незнам какъв подарък искам. Защото половината от гардероба си не го обличам, а парфюми имам. Та се чудя  Rolling Eyes
Весел ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт