Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 612
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
тия предсказания за силно земетресение в София не се основават на научни данни, защото науката все още не е дотам развита, че да предсказва земетресения. Предполага се че скоро ще има силно земетресение в София, защото земетръсите в района се повтарят с някаква цикличност (не помня колко години) и от последното са минали повече години отколкото е цикъла (1929 ли беше, не помня говоря малко наизуст)...ако стягате багаж в случай на земетресение, най-важно е свирката, а и може би не е зле телефонът винаги да е наблизо
и Никола ми е с някаки сополи, които като е прав ги няма никакви, обаче като легне и започва да диша тежко...

# 46
  • sf
Това за свирката наистина е добра идея. Не съм сигурна обаче дали мобилните телефони ще имат обхват. След съботния трус казаха,че е имало срив за няколко минути.
Ох дано не се стигне дотам,че яко ме подхвана параноята. А по принцип не се поддавам лесно.

# 47
прочетох ви  Laughing
Ей ,я стига с тези земетресения, каква съм паника ,сега има да го мисля Confused, Нали тази дето предсказала миналото земетресение каза че няма да има силен трус тук  Rolling Eyes
Ева също е със сополи от снощи , като река са ooooh!, писна ми , сега се замислих дали да не взема Фенистил капки, някой ползвал ли ги е ??И всичко е заради зъбите, никнат и 4 накуп,три вече са пробили, но четвъртият много я мъчи, и организма й яко отслабна, въпреки че я тъпча всеки ден с портокали и мандарини
Идеята за маскаирането е страхотна  Party, навита съм 100%.За ДК съм пас, няма и да гласувам ,каквото решите, мисля че и с него и без него ще сме си супер  Grinning
За подаръци - определено искам да е играчка, и май си харесах идеята за къщичка, въпреки че вече незнма къде да я сложа , у нас е лудница с играчки , за съжаление се ползват два дена след покупката и после се забравя за тях   Laughing

# 48
  • София
ДД
Наистина в събота имаше отказ на мрежата,аз опитвах да се свържа.
Ние днес сме тримата,слушаха,не ми се вярва направо,да чукна на дърво.Днес за първи път ползвах една гъба на сано ПРЕПОРЪЧВАМ Я.За всичко става аз коженото канапе бърсах,толкова препарати за кожа имам е нищо не чисти като нея.После и шкафовете минах и печката,работи.http://www.nay-mag.com/product_info.php?cPath=68_117&products_id=1258
Аз се въздържам от тържеството за Коледа,ако идвам ще е сама деца не водя,нещо трябва ли предварително да платя?

# 49
За въпросните предсказания за силно земетресение на 27-ми ноември, човека каза да не спекулират с думите му. Под силно имал предвид, че ще е около 4-та степен. Предполагаемата дата е 27-ми заради фазата на луната, защото наблюденията му били, че все на такава фаза се случвали нещата. Ще потърся статията и ще пусна линк към нея.
http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=3170&sectio … =1&id=0000130

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 16:03 от Renie78

# 50
  • София
ъъ, вижте какво, и без това си имам фобия от земетресения и постоянно сънувам кошмари, стига сте ме психясвали  Mr. Green да кажа за прогнозите - не може да се прогнозира!!! този доцент и аз го четох преди малко в дир.бг, смята , че ще има трус на 27-ми, защото било новолуние, ама казва за степен до 3 - 3.5. Дано наистина няма силни земетресения! Това с цикличността - имало било силни земетресения в софия през 1818, 1858 и 1918 г.

Марти, добре сме, тук при мама и татко ми  е едно хубаво и спокойно... Поздрави на Десо. Засичам те на няколко пъти в скайп, ама не се включвам, защото предполагам, че се виждате с него. Никола усеща ли, че го няма?

Яна, виждала съм, но преди доста време костюми в едно магазинче на Янко Сакъзов, пада се май срещу Заимов точно - има вътре фойерверки, балони, перуки...

Рени ме изпревари за земетръсите Simple Smile

# 51
Все още го има въпросното магазинче за костюми, но последно като ходих лятото нямаше като за нашите дребосъци. Но това не пречи да се провери и сега! Имам спомен, че някой даваше и под наем такива костюмчета, но спомена приключва тук! Нито помня кой, нито къде  Sad

# 52
  • София
 Какво да правим или да не правим при природни и др. бедствия:
http://www.cp.mes.bg/azbuka-na-ocelyavaneto

Няма смисъл от паника. И при взривовете и последвалите трусове през лятото се появиха прогнози, предсказания и т.н. Журналистите търсят сензация, цяла седмица чета колко сгради щели да рухнат, при земетресение, днес и Б. Б. казал колко моста ще се срутят при подобно бедствие. Да не се случва. Praynig 

# 53
Няма смисъл да се създава паника,не помните ли,4е има6е яко земетресение преди 5-6 г ,тогава по-яко ни разлюля и ни6то не стана.
Айде гласуваите за тоя ДК,4е да се разберем накрая  Mr. Green

# 54
Само се записвам че адски много ме боли главата като ми отмене ще чета и пиша.

# 55
Гласувах  Flutter
а аз ако видя мъж ми облече като дядо Коледа ще си обръсна главата  Joy
В никакъв случай няма да се съгласи  Peace
Изчезвам на К-л да си взема и да си нагушкам детето  newsm44
хубави почивни дни  Hug   bouquet

# 56
Нагушкай я Веси  Laughing, ние също сме там почивните ден,може да се засечем някъде, стига да не ни затрупа в Осоговската планина Laughing  Hug

# 57
  • София
нагушкай я и от нас веси. Hug

оф с тия земетресения съм и аз параноична. сложих 2-3 наши дрехи в една торба, а на коки си има раничката за яслата....просто за мое спокойствие, макар че то кво ли спокойствие с тия филми дето си ги рисувам...

ками за къщичката и ние ще се вудим къде да я денем, но коки от няколко дни умира да се вре по разни места из нас и си мисля че идеално ше му доде Laughing

# 58
  • sf
аз ще сложа вода, сухи неща за ядене, мокри кърпи, памперси и дори по-важни документи. Мъжо се спуква от смях, ама дано не се наложи да му доказвам,че съм права  Joy

# 59
  • София
Uva-uva, ne znam какви точно са здравословните ти проблеми, но помисли сериозно. Понякога е по-добре човек да изтърпи една операция в името на бъдещото си здраве. Какво мислят близките ти - мъжът, родителите? Май като имаме деца ставаме доста по-немарливи към собственото здраве. Аз и сестра ми не можем да накараме майка ми от една година вече да се прегледа за неща, за които се налагаи много се ядосваме. Не решавай с лека ръка!

Общи условия

Активация на акаунт