Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 618
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • София
аз ще сложа вода, сухи неща за ядене, мокри кърпи, памперси и дори по-важни документи. Мъжо се спуква от смях, ама дано не се наложи да му доказвам,че съм права  Joy
леле вики, много е идиотско знам, ама си представи само не дай боже, хич няма да му е смешно....баси параноята ме фана за гушата вече. излезнах да пуша навън и мина един самолет аз като реших че е тътен и чакам да стане вече...честно, от това мога да лудна...сори, дай да зарежем темата, че ше стане страшно ooooh!

# 61
вие не сте добре  Joy
последно от мен по темата - за телефона го писах защото се сетих за една случка. Ходех на курс преди време и в курса имаше една туркиня. Та тя била в Истанбул по време на голямото земетресение. Разказваше, че като разлюляло, въпреки че знаела, че не трябва да се бяга по стълбите, се паникьосала и точно това направила. Съответно стълбите се срутили и според нея я спасил мобилния й телефон....а казваше, че съвсем инстинктивно го взела от нощното шкафче и побягнала. Айде спирам вече, че ще спите по колите тая нощ   Laughing
Днес бях със свекитата на пицария...Никола е влюбен в баба си - ега ти връзката имат, направо се разтапя за нея, а не е да се виждат толкова често, със свекър ми по-често се виждат

Цитат
Никола усеща ли, че го няма?
Днес като казах "ела да видим тати какво прави"и той отиде пред компютъра. Като си говорим по скайпа му дава целувки, маха му, демонстрира си заучените номера, обаче като прекратя разговора и плаче...много ми е мъчно така, по-бързо да идва 14-ти

Иве, ще я пробвам тази гъба задължително

хайде, гласувайте за дядо Коледа, че е много оспорвано

# 62
  • София
Децата днес в детската градина разиграли земетресение. Облекли си якенцата и излезли навън по пантофи. След като "свършило" се прибрали вътре. Simple Smile

ayka, не е до немарливост. Сложно е за обяснение. Просто лечението до тук не дава резултат.

# 63
Ува, и аз мисля като Айка,но с уточнението че трябва да си сигурна в специалиста,ако не да търсиш и друго мнение.Аз днес след много перипети най-сетне стигнах до гинеколожката,детето слуша брат ми и свърших на време.Ще видим изследванията в понеделник,но според нея положението е добро и се е получил обратен ефект след раждането е тръгнало на добре.Но след 3 месеца пак,а после 2 год. на 6 месеца прегледи.Инъче мога да си раждам още засега,не че съм тръгнала де.  Mr. Green
От земетресения не ме е страх,в смисъл че ми е все тая.Каквото има да се случи-това е.Аз също много мисля за Планетата,за Природата,за Водата.Вярвам в предсказанията на Нострадамус.Днес казаха,че при някакви финансови предсказания са сметнали,че силите на Китай ще се увеличат и ще станат водеща сила.А той пресказва,че ще има Трета св. война от Китайската и Мюсюлманска раса.Че 2030 год. ще почне липсата на вода и др. блага,катаклизми.
Мимозка,точно аз съвети незнам дали трябва да ти давам,но трябва да го работиш мъжа ти и да изискваш отношението на което държиш за децата.Връзката се крепи от най-ранна възраст и таткото трябва да показва любовта си.Моя по много неща прилича на твоя,но аз зорко го следя.Никола не го е къпал,но за сметка на това има такова мило,задушевно отношение към него,което ме радва.Ритат заедно,гушкат се,приспиват се,пеят си песни,пият бира,ядът салата-въобще много общи занимания.На 1-ви юни си знае,че трябва подаръка да е от него,аз го четкам че той купува най-здравите и полезни подаръци.Абе следвам съвета на една приятелка''колкото пъти искаш да го напсуваш,му направи комплимент''.Но й моя при първото нещо гледа да се скара или забележка да направи-аз веднага го секвам и махам детето.От друга страна той е по строг и често по-прав,аз съм меката Гана и си глезя децата.В мъжът си като баща харесвам че взима сигурни решения и някак е по-силния.И много неща не харесвам,ама си правя мислен списък,има и плюсове.А най-големия плюс е,че точно той им е татко и няма друг.

# 64
  • USA
Марти, как я е спасил мобилния телефон? Аз не бих разчитала на него, ама хич, защото след земетресение първи не работят мобилните телефони, защото всеки звъни. Личен опит.
Страх ме е от земетресения. Тук е силно земетръсно, защото се срещат 2 континентални плочи. Подговят ни за следващото "голямо".
Ува, не разбрах от какво искат да те оперират. Дано не е нещо сериозно. Наистина винаги е добре да намериш най-добрият специалист точно по този проблем.

# 65
  • София
Преди да ни срине земетресението молете се да не ни отнесе вятър че при нас е направо ужас.
Лека от мен.

# 66
Привет и от нашата къща:)
В анкетата няма да гласувам, защото ми е все едно, а и не съм 100% сигурна че ще успеем да дойдем ( чак на 29 ще разбера графика си за декември). По скоро съм за идеята само да се маскираме, без подаръци и дядо Коледа ( 200 лв ми се струват много Embarassed), а за подаръците съм съгласна с Рени. Освен това да не объркваме децата в крайна сметка, ще вземат да си помислят че през декември дядо Коледа идва всяка седмица Mr. Green Иначе евала на Донсиния мъж за ентусиазма, моя за купони не пропуска, ама към маскиране е много скептичен ( щом даже детето не дава да направим на калинка). Иначе е по пълен от Деян, по достоверен дядо Коледа щеше да е, поне откъм корем Laughing
Стискам палци, Ува, да се наредят нещата при теб, знам колко е тежко да ти виси нещо такова ( и аз преживях подобна ситуация наскоро, за щастие отървах операцията).
Мая ме беше питала за ръчно правените шоколадови бонбони- не ги правя аз ( не съм чак такъв кулинар), купувам ги от Жеф де Брюж или както там се произнася точно.
В нашия парк упорито продължават да ремонтират, правят по едни хълмчета алеи за спускане с колело и едни кръгли площадки, които засипват с малки камъчета, садят храсти и подменят цветята в каменните кашпи. Дано да му е сезона и да се хванат де, да не излезе последната ПР акция на ББ ( Донси, сори, ама напоследък ми е черен твоя човек).
Днес ще идват нашите от Варна за уикенда, така че се потапям в готвене, предстои тежка вечеря със свеки, и среща с братчеда и буйното му хлапе. Дано да оживея до утре Whistling

П.С. Не знам из другите краища на страната и София как е, обаче на нашата тераса има бели мечки, мокро, ледени парченца....зимата дойде Sick

# 67
Сняяяяг  newsm44
Добро снежно утре и от нас. Рокси мерси - тези бонбонки и аз ги обичам  Mr. Green Особено трюфелите.
Тези почивни дни явно ще са за варненци - и майка ми ще идва  Laughing Хубав ден на всички - аз ще ходя на зъблекар  Confused

# 68
Добро утро!
Честит сняг!  cold People Santa
И на мен следващата ми мисия е да ходя на зъбар.  Sick
Хриси,цената е 100лв. за ДК,но тук обмисляме идеята някой татко да се облече.Ако Дидо иска да не го мисли,сигурно има към костюма някаква джаджа за да стане по пухкав,той и Ицо на Ели е слаб.  newsm78
Аз на друг ДК няма да ги водя,но то навсякъде има по това време,в Моловете,по магазините,на улуците.Като се замисля каква лудница ще настане,леле-мале.Особенно миналата година в Джамбо-нямаше такава навалица.

# 69
  • USA
Честит първи сняг! Много вълнуващо. Simple Smile
Защо така не ги храните тези мъже  Mr. Green?

# 70
поздрав

Уинкс, нямам представа за телефоните, но предполагам, че след земетресение е нещо като на Нова година - всички звънят, мрежата е натоварена, но все пак от сто позвънявания има шанс да се свържеш веднъж

# 71
Поздрав и от мен Simple Smile
С тази песничка телефона ми звъни целогодишно  Mr. Green
Прекрасен снежен уикенд на всички!

# 72
Честит  Първи Сняг  Nature Snowman cold , мразя студа и зимата , но снега ме зарежда само с хубави мисли и емоции LaughingХаресвам белотата му
Ние ще тръгваме на Кюстендил, Ева я изведох на балкона и гледа снега толкова учудено, сигурно ще е голяма емоция за малките ни дечица.
Пожелавам ви приятен уикенд

# 73
4естит първи сняг  Party
Така се израдвах сутринта като малко дете. Ама май е сома тука,казвайте и на кои други места вали .

# 74
  • София,
Здравейте и ЧЕстит сняг.
Аз днес правих месих питка на Вероника за здраве и късмет, черпя http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9018082, пък дано скоро преодолее страховете и да проходи най сетне и тя.

Общи условия

Активация на акаунт