Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 626
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
ПРИВЕТ!
Честит първи сняг!
При нас сутринта(към 8ч.) беше толкова топличко, а към 9.30 започна да вали и да духа и вече покри покривите на къщите.
Дунди,много е хубава питката,да ви е жива и здрава Вероника Hug

# 76
  • София
още чета предишната...

# 77
  • София
Честит първи сняг
не знам какво има на балкона след снощната буря и сутрешния сняг,щипките легена са една бяла купчина.
Купих им работилница куфар с инструменти,играха ама като ги знам ден два и ще им писне.

# 78
  • Варна
При нас сутринта беше 16 С  Shocked, а сега пише, че е 3 С, а се усеща като -3 С.Почна се...Сняг нямаме още, но е гадно, студено и вали дъжд.
Честит ви сняг! cold
Дунди, айде хаирлия да ви е питката  Hug

# 79
  • sf
Мразяяяяяяяяяяяяяя стууд и сняяяг!  кошмарен ми е тоя сезон.
Днеска беше егати деня- от 7 сутринта бяхме на работа.  5 часа обикаляхме с мъжо мокри и премръзнали,че и не усяхме всичко да свършим. Накрая замалко да направим зверска катастрофа по Вапцаров. Хем се движехме с 20, ама колата поднесе, закачи една друга, съвсем лекичко,де, дори няма поражения. Застанахме обаче напреко на шосето и един отзад право в нас летеше- слава богу някак успя да ни отмине и то без да предизвика произшествия. Чувството обаче е отвратително- гледаш го и си представяш удара, а нищо не можеш да направиш.  ooooh! 

а като стана дума за отношения баща -деца. По принцип от моя не се оплаквам- има желание, обаче ако Кико е лош му минава много бързо желанието. И почва да крещи по него, да го бие, постоянно си имаме разправии за това. Много ме дразни, адски много.
айде стига съм писала  Joy

# 80
Дунди,на късмет да ви е тая хубава питка!  Hug
Иве и при нас е така с играчките,че като влезе нова си играят няколко дни само с нея.Сега им купих к-т за чистене детски,само се дърполят за него.Ходят из къщи с четката и лопата,парцала никой не го ще.  Laughing
Тук продавачката в кварталното магазинче разказва,че има родители дето всеки ден купуват играчки или всяка седмица.Аз много контролирам какво влиза в къщи като играчки и пак няма къде да ги деня та се чудя на тия хора.
От всичките ми играчки масата на Чико и активната ги скъсват от игра,както и лаптопа + количките.Искам много и пазарска количка да им взема,в Джамбо има обикновенни за 10-20лв.,но не са здрави,а здравите са по 50-60лв.
Никола пак не е добре тия дни,не иска да яде отново,зъбите го мъчат яко.А уикенда по принцип си кара на нищо и немога да го прелъжа.

# 81
Мале, добре че не тръгнахме днес на път, а беше планувано. Точно по нашето трасе разправят, че имало опашки с коли по няколко километра дълги.
Обаче днес ми дойде най-накрая музата да разсадя цветята (ма то стана ботаническа градина в къщи вече), после му опънах едно чистене и сега само гладене ми остана и да измета стълбите на блока. Гладенето ще е тази вечер, но за метенето май за утре ще оставя.
Дунди, на късмет да ви е питката и скоро чакаме и за прощъпулника една  Wink

# 82
  • София
Яна в къщи пък парцала е най искан.Вчера го завряха в парното и счупиха пръчката но татко им го направи къс ама става.Купих и прахосмукачка ама вече я сефтосаха,днес я изхвърлям.

# 83
  • София,
Да хубави неща са това, няма да се смеете, ама на моя син откаккто проходи любимата му игра беше с прахосмукачката ми. Даже още не можеше добре да ходи, но можеше да я сглобява и разглобява цялата. Една от първите му играчки беше малка детска прахосмукачка, как чистеше с нея пода у баба си  Joy. ПОсле в детската градина все си умирах от срам като идех на родителска среща, госпожите все ми казваха, ами той само на детската кухня си играе и дори не дава на момичетата да припарят до нея. Mr. Green. Обожаваше, метли, парцали, всичко Mr. Green Е сега вече е голям и това вече не го вълнува Mr. Green. А една вечер като отидох да го взема от градината, малко преди да забременея с Вероника, направо останах като гръмната - отварям вратата на стаята и гледам - моя синковец - легнал на килима, а пред него измайсторено едно легло от постлани малки хавлийки, и той приспива една кукла, отстрани имаше празна бебешка количка, а момичетата стояха прави около него и не смееха да доближат. Като ме видя и скочи като попарен - набързо развали леглото, прибра куклата в количката и я даде на едно момиченце  newsm78. Абе знаех, си че загубата на предишното бебе много го травмира и него, ама чак пък толкова.  newsm78 Е сега само вика по сестра си, ама -... Mr. Green
Благодаря за пожеланията, а за питката да ви кажа, аз я занесох на един рожден ден и там я изядохме всичката, защото беше много вкусна. Та после в къщи направих и още една, че бях поканила и гости на питка Mr. Green. Втората стана още по хубава, тъкмо докато стане време за прощапулник ще се осъвършенствам! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=9025752Hug

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 20:10 от Dundurela

# 84
Дунди, да ти е жива и здрава Вероничка, пък прощапулника няма да избяга  Hug
виждали ли сте в Джъмбо кошове за играчки? планирам да ходя до там и да знам дали да ги търся...

# 85
Да,има кошове всякакви.И най-обикновенни и необикновенни.  Joy Абе няколко вида,днес не стигнах до тях за да ти дам инфо колко има,но са заредили така че би трябвало.

# 86
  • София
Имам спешно питане:
Има ли дежурен във Вита в неделя? Георги е с обрив от главата до петите и да знам какво е. По традиция всичко се случва в събота вечер.

# 87
  • София
uva_uva Незнам за Вита,в Токуда има със сигурност педиатър.
Марти,да не забравиш че живея на една ръка разстояние от Джъмбо.Аз си купих кутии за играчките,по удобни са ми,а Н и Р понякога влизат в тях и се забавляват.Тази вечер им правихме първата обща вана,голяма радост,дано не са си вкарали вода в ушите.Николай след 30 минутен престой се дра и не искаше да излиза.Аз се уморих повече от тях.
Лека

# 88
Привет и от нас!

Щерката на Теди се казва РАЯ   bouquet Днес трябва да са ги изписали

Ние също минахме на кутии - кошовете са му прекалено лесно за преобръщане.

Днес му подариха влакче - първото му Simple Smile Локомотив с 2 вагона се върти по едни кръгли релси и е егати кефа ! т.е. точно половин час - после започна разглобяването, оказа се че влака се движи и по земята и можем и без релси - те също се разглобяват, гарата я занесе в банята, а единия вагон - в скрина при дрехите си... Прибрано ми е дететето... Вечерта вече му беше безинтересен! Виж обаче метлата и лопатката - не слизат от върха на класацията!

И да споделя нещо - търсим добър лицево челюстен хирург в софия - някой може ли да препоръча такъв? На мъжа ми миналия месец му се поду горен зъб и сега едните лекари го изкарват че е огромна киста точно зад синуса и трябва да се оперира, а според друга зъболекарка (наша близка) няма нищо такова - изобщо не е киста, камо ли пък огромна! Та сега търсим още поне 1 мнение.  Аман от лекари! Верно са си най-голямата мафия..

И още нещо - някой да има впечатления от количките на BebeConfort? Умувам относно количка за породени и за сега съм харесала тази за близнаци на BebeConfort.

Ива
, гъбата определено ще я пробвам. Фен съм на Сано.

Лека вечер

# 89
  • София
Ива&СиЕ, благодаря, не се бях сетила.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт