Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 632
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да не е съмо "запис" ще кажа на Дунди, че и на Иринка още не й е бита Тромовакс.
Утре ще ви дочитам и ще пиша.
Лека нощ

# 91
Какво имате предвид под кутий за играчки?Пластмасови ли са или картонените кутий?
Ува,чакам новини за Гого?
Иве,аз ги къпя заедно откак Никола стана на 10 месеца и ми е супер,стоят и по 40мин. вътре някой път,играят си,но и пият вода и си поливат водата.Под контрол са,на отворена врата,гледам ги и си върша нещо.

# 92
  • sf
аз съм разпределила играчките тематично по кашони и картонение кутии. Колкото оцелетя, толкова. Писва ми вече от джаджи и джунджурии. Нямам търпение да порастне и Кико и да разкарам повечето играчки.
Пфу, изкарах зимните дрехи напред- кошмарен момент ми е това. Ще боря дните до март. А да не говорим,че ме тресе шубето как ще ги возя в тия условия с колата  Sick
Изперкваме вкъщи в това време, а как ще изкараме голямата ваканция около Коледа не ми е ясно. Със сигурност някой от нас ще полудее  Joy
хайде лек ден от мен   bouquet

# 93
  • София
uva_uva какво стана?Водихте ли го?
Вики,аз че съм шофьор от 10 години ми е притеснено,незнам за теб.Вчера излязох в квартала  пеша и два пъти жени щяха да ме блъснат.Вие нали ги извеждате децата какво те притеснява времето?От кога до кога е ваканцията?

# 94
  • sf
Ваканцията е от 24.12. до 04.01.
извеждаме ги, но не е като лятото, стоим вкъщи доста повече , а малкия звер ни прави луди.
а и не обича сняг- и вчера и днес почти постоянно ми беше в ръцете. Ако падне , реве да го вдигна, защото не иска да пипа снега  hahaha
ще гледам повече мъжо да ги вози, че...

# 95
  • София,
Ува, наистина в Токуда има дежурен педиатър, така че идете там, ще ви прегледат, е срещу 30,00 лв. ама  newsm78 то къде няма да ви искат пари.
В нашата поликлиника пък понеже е ЕООД или нещо такова, и в събота и неделя си има дежурен педиатър, който преглежда всички деца, независимо при кой лекар са записани и то по ЗК, т. е. не ни взимат пари, а пък за през нощта са сключили договор с едно друго сдружение тук близо в Дианабад, които можеш да ги повикаш и в къщи, но още не съм го пробвала това. Аз даже вече и на повечето лекари в поликлиниката им нямам доверие де, та затова право в Токуда си я водя моята. Hug Ама тя с нейните тежки пристъпи, просто няма друг начин.  Peace
А за кошовете за игра и аз да кажа, това лято изхвърлих - три, какви ли не  newsm78, та като животни, като баскетболни кошове, но уви нестабилни са и от големите и тежки коли и играчки на баткото се късат за една седмица. Преди имахме един огромен кашон, който го бях облепила с деткси картинки и разни опъковъчни хартии, но сега ми пречи и го разкарах,  а го държахме под бюрото, но сега там му пречи на баткото като седне да учи. Реших проблема с един огромен пластмасов кош за дрехи с капак отгоре. Супер е, може да се мести, без да се скъса и да изпадат играчките, непада, и незаема много място, а и не се вижда какво има вътре. Стои зад вратата.Малката пък има един много сладък пак е пластмасов, но е облечен с плюш и отгоре капакът му е като кукла с шапка и плитки. Много е сладък, но  е много малък. НО аз периодично изхвърлям счупените и тези с които не се играе, мразя много боклуци да ми се събират в къщи.  NaughtyТой баткото вече е голям и не иска всякакви неща. Предпочита разни занимателни игри или големи неща. СЕга иска ново колело, ама със скорости и някакъв огромен робот, ама ще видим де кое ще е за Коледа и кое за рождения му ден, че той е скоро след НОва година.
За ваканцията ние заминаваме в провинцията, стига само Вероника да е здрава  Hug. Иначе и таткото ще си пусне отпуска поне до 04 и ще се приберем, чак когато децата тръгнат на училище. ДАно да има сняг и ще ходим на ски Mr. Green, а та се сетих че баткото иска от онези големите шейни с кормилото, та най вероятно това да му донесе Дядо Коледа. Mr. Green ТЪкмо и аз ще я карам, че на ските не съм им голям фен. Планували сме и Нова година с една компания да празнуваме на Велинград,  и то без ДЕЦА и аз имам нужда малко от почивка! #Cussing out Отивам да видя какви ги вършат двамата оттатък. А тя пък допълзяла до тук Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 11:50 от Dundurela

# 96
Ува, от какво се оказа обрива?Бързо да се оправя детенце  Hug

Иве, ще звъня непременно (стига да не съм с майка ми, че и на нея и се било приходило до Джъмбо)

Яна, къде са кошовете (кошове, кутии или каквото му се казва - стига да събира играчки) - на първия етаж или при бебешките стоки (много трудно се оправям в този магазин, а и както няма консултанти)

Аз имам един кош - плат с тел, на принципа на детските палатки, хубав е, от комо е купуван, обаче не става за по-големи играчки,  а точно тях искам да прибера...освен това искам да взема панер/кутия за книжките

имам проблем с карнавалния костюм - никъде почти няма размер 80, а единствения, който харесах такъв размер е с наем на ден 40 лв и 200 лв депозит, скъпичко ми е. Предпочитам да дам малко повече пари, но да му купя и да си го ползвам още някои и друг път, да ама не знам откъде. Освен това нашия костюм трябва да е задължително без ушички, домино, маски и всякакви аксесоари, които просто ще бъдат махнати и захвърлени

# 97
Марти,на долния етаж са.Някъде при чиновете и ученическите пособия се падат,зад касите,незнам как да обесня.Но е лудница в Джамбо уикенда,напълнили са магазина със стока и народ много.Ние бяхме навън и правихме снежен човек,ей сега ще пусна няколко снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282728&pid=9039513

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 15:58 от Ianamama

# 98
  • Асеновград
Здравейте ,
толкова ли много сняг има при вас , че и за снежен човек стига?
Ние вчера на прима виста се качихме на Пампорово , малко се плаших от пътя и прогнозите за времето , ама то никакъв сняг няма там , вечерта малко поваля , но не натрупа.А тук грее лънце.
Вяра и Рая е много хубава комбинация , да е жива и здрава малката Рая   bouquet.
Дунди , много хубава питка , а Вероника не я мисли , ще проходи скоро , само да е здрава   bouquet !
Ува , дано Гого вече е добре и сте разбрали от какво е обрива  Hug.

# 99
  • София
Привет и честито на празнуващите имен ден!

Обривът май ще се окаже алергичен. Снощи като го видях и блокирах. Досега се е случвало целият да е със ситни дребни пъпчици, но този беше като че ли съм го извадила от някоя поляна с коприва. Огромни петна и върху тях се появяваха нови петна. Добре че го видях преди да му дам да вечеря риба/ приготвена за него специално/. Дадох му Зиртек и го намазах с алергозан. Мислех си за шарка, но пък все трябваше да има някакво неразположение, температура, хрема, .... Гърлото му е добре. Просто такава реакция не е правил досега. На сутринта бяха останали избледнели петна , които вече ги няма. Временно е на диета. До лекар не ходихме, понеже няма как да го опиша какво е било. Утре ще е в къщи е ще посетим педи за всеки случай /та си го познава добре/. Подозирам орехите, морковите или някаква торта, която са хапвали предния ден в градината...Няма вид на болен, но пък такива кризи получава преди сериозни разболявания... Той вчера даже се радваше, особено като казах че няма да ходи на градина. 

Не съм чела назад, ще прегледам като остане време...

# 100
  • София
Добре, че се оправя Гого.

Дундурела, да ви е много здрава Вероничка и да е усмихната като питката, а прохождането няма какво да го мислиш. Кая от веднъж някакси се отпусна и сега обикаля целия апартамент поцял ден.

Хубаво име е Рая.

А за телефона при земетресения, мисля, че идеята е да те спаси ако си затрупан (пази Боже) и си оцелял, т.е. ще имаш време линиите да се поосвободят Wink

Да ви се оплача, тук няма и милиметър сняг. Освен това вчера валя точно докато Кая спеше, та тя изобщо не можа да го види.

Обаче бабите сме ги хванали да й плетат разни неща, за което се радвам – има вече шал и топли чорапки, с които да ходи вкъщи, защото не търпи пантофите, сега ще се сдобие и с пуловер без ръкави за разходки в студа.

Марти, има костюми и в Джъмбо. И Кая така лятото викаше на лаптопа “леля”.

А какъв празник е днес?

# 101
Привет!

И тук няма и грам сняг Sad

Но пък имаме пързалка за Влади  Simple Smile От племенницата - наследство. Голям кеф му е! Още като я видя сгъната в колата - все едно я позна  Laughing Не спря да се пързаля - удари си главата 1 път на слизане и докато реве пак се качва да се спуска  Joy Joy И на всяко спускане си казва Браво и пляска  Joy

Сигурна съм, че който е намислил пързалка за Коледата - няма да сгреши!

# 102
Яна, много хубави снимки  Hug
Галена, има, но са сезонна стока - за Хелоуин и незнам дали не са ги прибрали вече
за капак днес ми се развали хладилника, та утре и с техници ще се разправям, изнесла съм всичко в пликове на балкона, добре, че е студено

# 103
Здравейте!
 Успях да ви изчета най-накрая, та да карам поред..
Тединка честита ви рожба, да ви е жива и здрава и много да ви радва, а кака Вяра много да помага   bouquet
Велина  Hug, дано повече не му се случва на Криси.
 И ние искаме на коледно парти
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
3.   Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4.   Мая и малчо
5.   Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/
6.   Веселка с Ина
7.   Ками и Ева
8.   Стефи и Етко
9.   Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Теди и Марти
13. Клара с Нур и Зейна
14. Галена и Кая
15. Таня и Ади
 Идеята да се маскира някой от татковците на ДК е много готина и смятам че Диян е много подходящ, Вики ще му сложи някоя възглавница и е готов. И малките да се маскират също е готино, само да видя от къде ще намеря костюм  newsm78
 Много ви благодаря за честитките за РД, да сме живи и здрави и с божа помощ, ще има Ади и братче и сестриче Simple Smile
Почерп:

Лека нощ

# 104
да сме живи и здрави и с божа помощ, ще има Ади и братче и сестриче Simple Smile

Ама то това със стоене на компа посред нощ не става! Я марш в леглото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт