Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 635
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер!
Намерих костюм на Дели, назаем от приятелка. Ще бъде Мики Маус. Като му го облякох се разплака, но се надявам, че беше защото му се спеше. Ето е снимки от нас днес в парка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=9050272

# 106

Добро утро!  Hug
Черпя!Днес съм рожденничка,ставам на 31.   Gift
Честито на всички именници!Да са здрави и силни всички Екатерини,Катета и празнуващи на този ден!   bouquet

# 107
  • София
Яна да си жива и здрава много обичана.сбъдване на всичките ти мечти  Hug

# 108
  • София,
ЯНА, Честит Рожден Ден! Бъди много щастлива, обичана и желана! Най прекрасната съпруга и майка!ВИнаги позитивно настроена и все така лъчезарна, усмихната и приемай трудностите с гордо вдигното глава!

ЧЕстит имен ден и на всички празнуващи днес - малки и големи! Wink

# 109

Честит рожден ден, Яна!Освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства!
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

# 110

Янче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Много радост и късмет, здраве и щастие ти желая.Спокойствие и хармония в семейството  Hug Снимките много ми харесаха...много зимно звучат  Simple Smile

# 111
  • Варна
Яна, честит рожден ден bouquet  Бъди жива и здрава.Пожелавам ти да си много обичана жена, само положителни семейни емоции и много свободно време да се грижиш за себе си и да се чувстваш удовлетворена и щастлива /и това пак когато му дойде времето!  Wink

Честит имен ден на всички именници!Да им е живо и здраво името. bouquet
Цунки за сладурчото Дели  Heart Eyes

# 112
  • sf
Яна, честит рожден ден!
Пожелавам ти много положителни емоции във всички сфери!  Wink и да си жива и здрава!

# 113
  • София
Открих още две РОЖДЕННИЧКИ
БИМА и ЗОРИ да са живи и здрави  bouquet

# 114
  • Варна
Бима и Зорито, да не се крият, а да минат и да почерпят  Wink
Честит рожден ден    bouquet Бъдете живи и здрави! Весело изкарване на празниците и много хубави подаръци  Hug

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНА, БИМЕ И ЗОРИ   bigdance2  Gift newsm59 ПОЖЕЛАВАМ НА ВСЯКА ОТ ВАС ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТИ И КАТЕРИНА НА МИМИ (ако има и още Катета да си признават)! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ Simple Smile

От вчера само ви чета, че нещо ми е много терсене. Вие ми се свят, носи ме на една страна... явно кръвното и вестибуларния ми апарат сдават багажа. Ако до ден-два не се оправя ще тичам при джипи-то. Дано не е нещо сериозно само.
Хубав ден на всички!

# 116
  • София
Честит Рожден Ден на  Яна, Бима, Зорето!    bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи, здрави и много обичани!

Честит Имен ден и на адашките! Наздраве и от мен!  newsm24

Аз съм болна и мъжът ми остана в къщи да се грижи за нас и да помогне да заведа децата на лекар, че при тези ледове незнам как да нося едното и да държа другото...

# 117
Честит имен ден, Яна, Бима и Зори! Бъдете много щастливи и обичани!
Бубе, много сладък Дели  Hug

# 118
Честит рожден ден, Яна  bouquet Много здраве, щастие и пълни джобове ти желая Heart Eyes

Вчера установихме, че и Никсъна не харесва снега. Не му е кеф просто и това си е. А на шейна да го кача си е кауза пердута. Майка ми му подари фотьойл-мечка, изобщо не иска да седне в него ooooh! Бута го насам натам, скубе му ушшите, милва го и толкова. Дори аз се жертвах да седна в него, да му покажа как се прави, ама нъц, не ще.

# 119
Честит рожден ден, мила Яна, желая ти много, много любов  bouquet
Честит рожден ден на Бима и Зори, много семейно щастие  bouquet
Честит празник и на именячките!
Благодаря за милите думи за Дели Hug
Днес май е голям студ- 9 градуса. Но аз все пак едва чакам Дели да се събуди ,за да излезем. Ще се облечем по- дебело и така.
Приятен ден на всички!

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 12:22 от borianna

Общи условия

Активация на акаунт