Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 634
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Офффф ние излизахме, но в този лед си е истинско приключение. Като пекне не е толкова студено. Рокси и Мимко е така със снега. Като го видя по ботушите и почна да плаче. А като се подпря с ръце и по ръкавиците да не казвам  Laughing Трябва му време да свикне...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КАТЕТА   bouquet Здраве и любов   bouquet

# 121
  • София
Здравейте,

Включвам се след цяла вечност, но се надявам, че не сте ни забравили с Ема  Wink

Честита дъщеричка на Теди, да расте здраво и щастливо дете малката Рая!

Много хубави поводи за празник в днешния мразовит ден:
Яна, Бима, Зори честит рожден ден, много усмивки и добро настроение!
Честито на Катетата!

# 122
Честит рожден ден на Яна ,Бима  и Зорето бъдете обичани от свойте близки и много много щастливи    bouquet
Честит имен ден и на всички именички да ви е живо и здраво името и да си го носите с радост.  bouquet

сняг нямаме ама ето ви един поздрав и от нас

# 123
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, ЗОРИ И БИМА!!!    bouquet Желая ви много здраве, любов и топлота в семействата!

Честит имен ден на всички, празнуващи днес! Да им се споменава само с добро името и да са много здрави!  bouquet

# 124
Янче, честит рожден ден , пожелавам ти най голямо щастие на света, любов и разбирателство вкъщи и да си все така добра и всеотдайна майка на тези прекрасни деца  Hug   bouquet
Зори ,Бима ,честит празник и на вас, да сте много обичани и щастливи   bouquet
Честит имен ден и на всички празнуващи!!!!
Ние се върнахме от Кюстендил , беше весело.Ева малкос е уплаши от снега  Laughing, не иска да носи ръкавици , но пипне ли снега започва да мрънка и непрекъсното иска да й тупам ботушите  Laughing Голяма е смешка , едва движи с всичките тези дрехи по себе си  Laughing
Аз съм решила да я облека като елфче на партито ,ама незнам къде ще намеря костюмче, ако някой мерне да свирка  Wink
Цвети ,чакаме ви с Ема на партито Hug
Танче, е хайде де действайте  Laughing Hug
Отивам да гладя и после да легна,че цяла нощ бях в тоалетната ,май съм лепнала вирусче Confused, дано Ева да я опазя
Ето малко снимки и от нас:
http://kadamska.multiply.com/photos/album/6/eva_17_meseca#1

# 125
Много празнуващи днес Simple Smile
 ЧРД на Яна, Бима и Зорето (и на кумата ми)   bouquet Да сте много обичани и ценени, много усмивки и весело настроение   bouquet
ЧИД на всички именици, малки и големи   bouquet
Аааа Цвети ти понеже си бременна и затова ли стойш посред нощите, вместо да си почиваш?
Много хубави снимки Яна и Боряна и ние вчера се наснимахме на снега, но се знае кога ще кача някоя снимка. На Ади снега и беше интересен, разглеждаше го и внимателно го настъпва и после се отдръпва.
 Да ви кажа че от две седмици сме със детегледачка, която гледа Ади два пъти в седмицата по цял ден, когато аз съм на работа и два дена по 3-4 часа. Тя вече свикна, всъщност е плакала само първия път когато ги оставих сами, но аз все още си подсмърчам от време на време. Мислех си че тя по трудно ще свикне, а аз по-лесно ще се отделя, но стана обратното.
 Приятен, слънчев зимен ден Simple Smile
Танче, е хайде де действайте  Laughing Hug
Хубавите работи бавно стават  Grinning , и много хубави снимки  Heart Eyes

# 126
  • София
Честит рожден ден, Янче, желая ти много, много любов и семеен уют!   bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден и на Бима и Зори, много здраве ви желая и семейно щастие   bouquet
Честит празник и на именниците ни днес!  bouquet

привет от нас и микробиологията- слава Богу, няма да се пие антибиотик, Party само капки ще капем. даже почвам да си мисля така и така ми е последна седмица вкъщи дали да не си го оставя цялата седмица или да го пусна някой ден, защото все пак от другата съм на бачкане и да не отвикне... чуденка голяма

ками, много сладки снимки на евичка, аз понеже излизах сама с него вчера следобеда и не се сетих да взема да го снимам а беше толкова сладък със снега и с грейката Laughing нищо, като навали пак Twisted Evil

уффффффффф да си призная никак не ми се почва работа, нещо както се бях настроила, като дойде се отстроих.... може би ако имах някой и друг ден вповече поне след новата година, щях да съм по-доволна... сега мрън за съчувствие  Confused

# 127
  • София,
Ели имаш го от мен Sad и аз бих се чувствала така. Ама ако много ти домъчнее след някой и друг ден работа можеш да си пуснеш малко отпуска - имаш право на 20 дни за една година в майчинство и то платена.
Много хубави снежни снимки и на Дели и на Нико и на Евичка Wink
И моите вчера баща им ги изведе на снега да се порадват. На Вероника като да не повярва човек ама много и харесало, особено като стъпвала върху снега и нали и хрупка отдолу Joy. Аз пък имах работа и не излязох с тях та неможах да ги снимам. Днес пък като ходихме за кухнята и бахме с количките, ама аз пък забравих апарата Crossing Arms. Нищо де тя зимата е пред нас и сняг много ще има, още от утре пак ще вали Thinking
Честит рожден ден на Зори и на Бима, здраве щастие и дълголетие и от мен!  bouquet
Танче завиждам ти блатородно за детегледачката и аз искам, само дето аз няма да се връщам на работа де, ама имам нужда от почивка. Аз през пролетта ще се заема с този въпрос, че от август и аз трябва да се връщам на работа, а за ясла и градина не искам и да си помислям, не че нещо - напротив предпочитам в ясла, ама като не ни разрешават докторите. То има време де дотогава ще видим. А и с тая криза, знае ли се дали ще ме вземат отново на работа.
Вчера моята кума ми се оплака, че в тяхната фирма - Строителна е,  са съкратили половината персонал, а на другата са им намалили заплатите с 30 прлоцента, направо ужасно, но нямало начин. ДОбре, че тя е останала на работа! Hug

# 128
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА, ЗОРИ И БИМА!!!   
i
Честити имен ден на вси4ки !!!

Ние днес два пъти излизахме,вторият път не можах да го вдигна от снега да си ходим,то бе6е рев и тръ6кане.Но ми дойде добре тази разходка,4е в къ6ти не се издържа  Peace

# 129
Ох сега видях че моя поздрав го няма ето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=311253&pid=9042829

# 130
  • На края на вселената!
Почерпка и от мен за моите Катета - дъщеря и майка!

# 131
Eй Мими, да са ти живи и здрави именничките  Hug нали знаеш за Коледното парти
Ели, гледай си го до последно - аз така бих направила  Hug
Ками, виж тук, има и други, разгледай ги, за съвсем мънички обаче почти никъде няма - най-малкият размер е 90
Рени, дано бързо да ти мине  Hug
Танче, по-добре ние да страдаме, отколкото те за нас  Hug

# 132
  • На края на вселената!
Марти, благодаря  Hug Знам за коледното парти, но не съм сигурна дали ще успея да дойда и не мога нищо да обещая.

# 133
  • София
мими, да ти са живи и здрави именячките  bouquet
дунди, мерси за съчувствието  Hug аз забравих да ти кажа че погачката ти беше чудесна, аз никога не съм правила за мой срам Blush
марти и аз така си мисля Peace

# 134
  • USA
Честит рожден ден на Яна, Бима и Зори! Много здраве и щастие ви желая! newsm59 newsm67
Честит имен ден на всички Катета! Да им е живо името  bouquet

Много хубави снежни снимки! Heart Eyes И на Кирова лекаря и той е много сладък! Интересно ми е как описвате първите осъзнати срещи със снега.

Общи условия

Активация на акаунт