Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 630
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
На Илко пък му беше много интересно как вали снега, след това се порадва и на децата зад блока, докато правеха снежен човек. После обаче дойде ред на ходенето в снега, но не се впечатли. Постъпка малко и като видя, че не е нещо забранено, реши да дойде да ме гледа как мета входа. Иван за да му разнообрази впечатленията от снега му направи топка и му я подаде, а малкия като не знаеше какво се прави с нея я предложи на баща си да си хапне  hahaha hahaha hahaha По-късно с баща му си спретнахме един бой с топки и това вече беше забавната част, та разбра за какво служел снега  Joy

# 136
Добро утро!
Благодаря за хубавите пожелания!  Hug Да ви се връща!  Peace
Прекарах приятно и спокойно.
Кирова,страхотна мъжка банда си имаш!Сашко се забавлява с батковците!  Grinning

# 137
  • София
Вилнеещият по Нощите още спи!  Shocked
Ходих да го гледам... ми... спи - даже не ми обърна внимание, че му нахлувам в пространството.
Ама то така е то, като до сред нощ е зает с белиизмисляне...  Heart Eyes
От 10 го чакам със закуската готова и тайту - ама не, човекът реши да ме изненада... поспаланко.  Crossing Arms А на мен така ми се спеше сутринта като станах... ама ако бях спала отдавна да е наддал боен вик!

Както и да е, отивам да дочитам предната тема, че няколко дена се забавлявам с гледане на парфюми онлайн и вие сте се оляли с писане.

# 138
здравйте на всички мами и аз съм една от вас рядко пиша ама ви чета с интерес, вчера бих на дъщеря ми ваксина за варицела (казах бих, щото аз си я закупих от Гърция) и сега умирам от страх да не се проявят станичните ефекти, е с една температура ще преодолея ама да няма обрив или кашлица или хрема, по принцип  тя трудно понесе МПР и затова ме е страх, има ли някоя от вас да е поставила тази ваксина на детенцето си и дали има някакви наблюдения или пък даже да е чувала за други дечица как са я понесли

# 139
  • sf
Нямам наблюдения за тази ваксина , но по принцип не бих я сложила.
Ти от какви съображения го направи?
Радвам се ,че дъщеря ми изкара варицелата, нямам търпение и Кико да я изкара, все пак след нея се придобива имунитет и не я  мислиш повече.

# 140
Аз доколкото знам дори с тази ваксина детето хваща варицела,но я изкарва по-леко?  newsm78
Кати,ти пък какво ги гледаш тия парфюми,то с гледане не става,ходи ги души някъде!  hahaha
Аз вече имам черния Жасмин Ноар на Булгари и ми е гот.Вчера и днес само си купувам подаръци,ама приключих много бързо с пазара.  Mr. Green
Я кажете хубави дамски апрески,от хубав материал и на нормална цена?

# 141
  • София
дамски ен знам, ама детски има в метро за 18 лева и са много хубави.
коки днес навън как се омазааааа, не ми се говори- то сняг, то кал а той като прасенце в кочинка се оваля  Laughing Laughing Laughing направих им мини снежен човек на него и на другите 2 хлапета а те ми го стъпкаха с голям кеф и доволно пуфтене  hahaha

# 142
здравейте и от нас
Аз съм настинала, Ева и тя започн ада кашлюка ooooh! Утре следобяд ще я водя при Масларски
И тя днес успя подобаващо да се омърля навън , дори се стигна до прибиране и смяна на дрехите че беше вир вода.Е това най го мразя на зимата, ден ,два е беличко и снежно и после седмици кал и локви навсякъде
Марти , доволна ли си от Хер Бебе, наблизо имаме пункт и реших и аз да пробвам ?/
Готвя заешко, ама пусто месо не увира ,егати и жилката е .............
Янче, я кажи какво друго си купи??Този парфюм го обожавам  Whistling
Ели, мерси за инфото ,ще отида да ги видя ,че тези на КиК нещо не иска да ги носи малката, не са й удобни ли...и аз незнам.А кафявите й ботушки са доста топлички и не пропускат ,но как се пързалят няма да ви казвам ,тя затова днес се орезили за отрицателно време  Laughing

# 143
  • София
ками, на коки също саму мн удобни ботушките, макар че са му поне с номер по-големи  и се пързулка ама не много, просто залита като е с грейката и с тях, не си осъзнава габаритите  Laughing

# 144
  • sf
и аз мисля да взема на Кико от тия апрески в Метро. Само не знам как ще улуча номера, щом не дават дребосъците да влизат вътре. Ще взема по-големи, па ще бухам чорапи  Joy
аз утре/пу-пу, да не се урочасам/ мисля да обиколя някой и друг магазин за подаръци, да не ми се струпа всичко накрая. То аз съм лесна- ще намина само през ДМЦ-то и ще се размажа от кеф  hahaha

# 145
  • София,
И ние днес излязохме за кухнята, че е топличко и грее слънце, и даже се бях въоръжила с фотоапарата. Мислех навръщане да се поразходим зад блока на чистия сняг, но УВИ  #Cussing outВероника заспа по пътя навръщане,  Sickа аз не бях взела одеало и трябваше да се приберем Sick, така че снимките ги отлагаме за следващия сняг! Hug
Ками, заешкото наистина увира трудно, опитай в тенджера под налягане,  Wink аз така го правя и става супер, даже се разварява. Hug

# 146
Ами,Ками не съм пазарувала много щот сега не е за пазар.Още малко и почват намаленията,но тогава пък по закона на Мърфи все нямам кинти.
Инъче нали знаеш,всеки си има любими неща.Ако трябваше да не мисля веднага щях да си купя поредните дънки и обеци.Обожавам!Но и мъжо вика ''само не си купувай пак дънки и обеци''.  Joy Ама аз и не купувам какви да е.  Wink
Имах нужда от обекло за вкъщи и съм си купила две закачливи пижамки,по скоро едното е като екипче,а другото като дълга тениска в червено и сиво.Купих си яке в маслено зелено,парфюма и това е.Сега стискам едни пари за апрески дето да не ми пропускат,ама колко ше ги устискам незнам,че в един бижутерски магазин до нас съм си харесала едни обички.  Embarassed

# 147
  • София
"
ТАзи година незнам - за Вероника ми се щеше от онези малки колички дето са с кормилце и се избутва с крачета, а за баткото и идея си нямам, вчера споменаваше нещо за някакъв робот трансформатор. Гледах ги в Джъмбо онзи ден ама много пари, като знам, че няма да играе с него, а ще седи ей така за украса, имаме си ги вече два такива и само им забърсвам праха
"

Аз пък - и брат ми, де - сме си играли с трансформерсите... Ми, по- дълго от която и да било друга играчка - щото и когато си пораснал за игри, пак е забавно да ги играеш тях.

Dundurela, в магазинчето с тестерите (парфюмни) има ли addict?
И къде по- точно о/о п-ката е?

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 16:43 от katiABV

# 148
  • София
Яна разказвай за покупките
Радослав звяра не иска да спи,обърна си леглото,тършува като кука.

# 149
  • София
За ВЕроника му предложих ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/5182  МИмозке, какво ще кажеш - много е яко нали Hug Само че отговорът на таткото беше, че той пък искал ето това http://renaultbg.com/index.php?option=com_content&view=artic … =58&Itemid=67 Joy Joy

Joy hahaha
И аз искам този подарък...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт