Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 628
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • sf
аз се сетих нещо- Деян е навит за ДК, обаче не успявам да намеря костюм. А ако въобще намерим, в клуба ще разрешат ли външен ДК ? А някоя мама няма ли да се навие за Снежанка  Joy

# 151
аз се сетих нещо- Деян е навит за ДК, обаче не успявам да намеря костюм. А ако въобще намерим, в клуба ще разрешат ли външен ДК ? А някоя мама няма ли да се навие за Снежанка  Joy
Laughing Laughing  Laughing
Ева разлива едно шише с вода в/у дивана , поне ме остави да сготвя .
Хриси, тази вечер правих сладките мъфини в хартиени формички, но много ми залепнаха Thinking, слагаш ли нещо по хартията ???Преди правих солените с метални и по малко ми останаха във формите ,сега половината ги хвърлих

# 152
  • София
То аз съм лесна- ще намина само през ДМЦ-то и ще се размажа от кеф  hahaha

Така и не го намерих този магазин... Sad

# 153
Здравейте, мили мами, и много благодаря за страхотните пожелания  Hug
Честитки на патерица на другите, празнували вчера   bouquet

За съжаление, ние със Сашко ще пропуснем коледното парти, тъй като съвпада с това във фирмата.

Ето малко снимчици и клипче от нас  Mr. Green

# 154
  • Асеновград
Здравейте ,
Ками , трябва да ги вадиш от хартийките , когато са добре изстинали , аз поне така се справям.Първия път си помислих , че хартиените форми са ми нещо дефектни , ама като изстинаха не се лепяха толкова.
Зоре , много пораснал Саши  Hug !
Много хубави снежни снимки видях , а на Кирова лекаря е голям сладур  Heart Eyes.

# 155
  • USA
Зори, много е сладък Саши!   Heart Eyes И много хубаво вика "маца".

# 156
Момичета, много са ви хубави дечицата  Hug Усмивки сладки  Heart Eyes
Дунди, то вече сняг не остана, но пък тепърва почва сезона и ще я отснимаш хубаво Вероника  Wink За количката, която ти си предложила, една позната беше взела такава с дълга дръжка отзад за управление, но се оказа, че никак не е направена практично и всъщност си далеч от управлението. Та по-евтин вариант е когато си вземеш обикновена количка за бутане с крачета и детето само си я бута. Т.е. и в двата случая родителя не може да я управлява, просто не е доизмислена като хората като модел. Но, да подчертая само, че това са само думите на майката, която си я купи. Не съм я пробвала и не мога да го потвърдя на 100% казаното.
Янче, със здраве да си ги ползваш и якето и парфюма. Аз също се замислих за апрески за мен, но пък за сега и двата чифта зимни обувки са ми с големи платформи и не пропускат, та ще видим дали няма да си спестя този разход. Но за малкия задължително ще взема апрески. Зимните обувчици в момента са му точно по мярка, но до месец-два вече ще са омалели. Та по-добре да взема по-големи апрески, за да си гази спокойно из снега. Но миналата седмица като бяхме в Метро Люлин нямаше номера като за нашите. Дано скоро донесат.
Донси, аз Или го вкарвам в кенгата и си го гушкам. Не ни правят проблем така. Даже последния път се майтапех с Иван, че Илко до 6 години ще го вкарвам в кенга, пък после ще казваме, че е на 7  Joy Joy Joy
А сега по повод гласуването за ДК да попитам защо при записани 15 майки имаме 16 гласували  hahaha hahaha hahaha

П.п. Някой беше писал, че иска да си облече детето като фея за маскарада, та да кажа, че в Джъмбо имаше крилца в различни цветове и размери, а ако се добави и някоя ефирна розова рокличка става бижу.

# 157
Аз пък съм записана, но не съм гласувала Mr. Green
Никсъна днес е нетърпим. По едно време си мислех, че си въобразявам и че всички правят толкова бели, че съм изнервена и проблемът е в моя телевизор. Майка ми обаче ( нали беше тук за уикенда) неочаквано ми "удари едно рамо" като каза, че нито аз, нито сестра ми сме били толкова палави.
В неделя Ники много искаше да яде грозде, но понеже имам горчив ( или по точно кафяв  Mr. Green) опит от предното голямо ядене на грозде в един момент му го взех. А той нашия тихомълком отишъл в коридора, седнал до касетката  с грозде и си го яде немито Laughing.

# 158
  • София
опс, аз пък съм гласувала, но Не съм записана, сори, не знаех че не трябва да се гласува от всички  Peace веднагически си трия гласа Wink
зоре, саши е голяяям бонбон. боже, колко са порастанли всичките, а помните ли миналата година по това време, все още си бяха големи бебета Laughing
рокси, голям хитрец е никито  Laughing и коки бая немито изяде докато се усетя, добре че му нямаше нищо а и добре че баща ми беше купил тип "стафида" без семки Rolling Eyes
за подаръците пак сте говорили гледам, аз за коки ги избрах, ама за нас....
за коки- къщичка, апрески, кола или не знам и аз как се казва точно, дето се избутва сам с крачета и музикални играчки някакви, а много ми хареса и някаква работилница някой беше пускал.
а за мен- пак чуденка, ама много съм си харесала един сутиен на триумф, а и съм им фен последните 2-3 години, а може и ботушки някакви... чудя се още, имам време за големите, малките са по-интересни сега Grinning

# 159
  • USA
Рени, какво е кенга?
Рокси, явно си има по-палави деца. Кристиан също не спира с белите. Вика "няма" и прави точно това, което знае че не трябва. Вече като чуя "няма" отнякъде, знам че прави бели. Гледам да няма достъп до нищо опасно и да ми е в полезрението, и въпреки това е доста трудно да го озаптим. Сега се катери навсякъде. Вчера беше вече прекалил с белите и седя наказан 1 мин. в ъгъла. След това беше като че ли по-добре.

# 160
Вика "няма" и прави точно това, което знае че не трябва. Вече като чуя "няма" отнякъде, знам че прави бели.
Поне има звуков сигнал Mr. Green При нас настъпи ли тишина знам, че някъде се крои беля и почвам да търся.

# 161
Велина, кенгуру  Mr. Green Беше ми по-кратко да го напиша така, а и по принцип си му казвам кенга  Wink
А Или пък е от по-кротките, въпреки че тича и щурее из къщи, занимава си се с играчките, т.е. не е и от тези, дето ще седят в едно ъгълче, но пък се е научил като го питаме къде отива или какво ще прави, да казва бели  Joy
За гроздето - Илко си хапва доста (по 2 не малки гроздака) и е без значение дали е с или без семки. И все се плаша да не се продриска, но до сега яде ли уж прокарващи плодове винаги ми ги вади пластелинчета. Дори лятото комбинираше круши със сливи, но пак твърди излизаха, което за мен е странно. С такива, които не са прокарващи пък си се изхождаше нормално (извинявам се за толкова л....та тема  Embarassed).
Велина, ти измисли ли си вече какъв апарат ще взимаш Simple Smile

# 162
  • София
Елате да видите в къщи,единия избутал стола до шкафовете и ще влиза да се къпе в мивката другия на облегалката на дивана върви като въжеиграч.Любимо им е да нахлуят ако не съм затворила стаяна на Марк Ники винаги е върху него а Ради се полива с купата му с вода.Тишината е знак и при нас че нещо се случва нередно.

# 163
  • USA
Хаха, ох голям смях! Кристиан също се умълчава като прави бели, това когато не вика "няма". "Няма" е за неща, за които съм му казала, че не се пипат.
Иве, ти сигурно ставаш разногледа с твоите палавници.  Hug Това с качването по столовете ми е голям кошмар.
Рени, мисля да си купувам Канон 450Д, но още не е много сигурно. Според зависи какви ще са цените. Сега чакам да видя намаленията покрай Деня на Благодарността и Коледа. Я кажи, според теб с китов обектив ли да го взема или направо 50мм да си взема?

# 164
Ако си запазиш Панасоника, най-добре е 50мм, но ако ще го продадеш след като вземеш новия, вземи и китов обектив. Когато снимаш само Криси или макс 1-2 човека около него ще ти върши работа, но и ще ползваш краката много  Wink Ако обаче са много деца китовия обектив в късия му край е просто незаменим. Пожелавам ти сериозни промоции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт