Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 617
  • 301
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Аз засега немога да кажа дали мъжът ми ще идва с нас на партито.
Дели продължава да се страхува от костюма на Мики Маус и може да се наложи да купувам нещо друго.
Вечер гледам да хапва супа, за да е по- леко, но не винаги се получава. Свинско му въведох на 11 месеца.
Нощем се буди по 3, 4 пъти.
Доскоро, че плаче.

# 271
  • София
може ли някой да ми даде мобилния на Масларски, аз ще ровя междувременно в темите назад. Благодаря

# 272
  • Асеновград
ayka , намерих това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287174.msg7283094#msg7283094 , не знам доколко е вярно , но ако Кая не е добре , сигурно ти трябва бърза информация.Дано да помогна , пиши после добре ли сте  Hug.

# 273
Аука,аз съм погубила мобилния.Вики ми го беше давала.Добре ли сте?  Praynig
Ние днес бяхме на пазар в Хита,заредили са го с какво ли не.От там купих на Надина перука Пипи Дългото Чорапче.Супер гот,но не й за мъжо,който се вбеси.Него всякакви такива глезотии го дразнят.Така,че ми е много сърдит и за това,освен другото по принцип.
Ние след малко сме на детски рожден ден.Никак не ми се ходи,главата ми ще се пръсне от шума на двете ми деца,а сега отивам при още 10.

# 274
здравейте Simple Smile
Марти , идеята ти я бива, самос е чудя дали ще държи тези крилца изобщо Thinking, успокоявам се че имам още време, и че другата седмица свеки ще е тук и ще мога сама да скитам по магазините че с това дете е ад.Преди малко се прибрахме, ходихме с Тони да си търсим планински обувки че нашите са от отдавна и са се скапали почти .Ева ни побърка, гонили сме я из всички магазини като луди, освен това непрекъснато сваляше топките от елхите и започваше да ги рита LaughingС нея си е голямо приключение .Сега я чакам да се наспи и после пак хукваме ,че незнам Тони кога ще почива друг ден  #Cussing out
Айка, много се надявам всичко при вас да е наред Praynig
Мерси Вики  Hug
Янче, приятно изкарване на Рд ,все пак ще е веселба  Laughing

# 275
Ехо  wavey привет и от нас Simple Smile

Напоследък все по-рядко намирам време да пиша, защото още съм зле с организацията, откакто се върнах на работа, но от време на време си ви прочитам  Hug Страхотни снимки и клипчета показвате /да не изброявам поименно Wink/
И честито на патерица на всички рожденички и именички   bouquet
Гери тази седмица възобнови ходенето на ДГ след ваканцията във Враца, и като се има впредвид, че сутрин я оставяме първа, а вечер е сред последните останали, направо геройски се справя - само  плачкането сутрин е неизменно Wink Любимата й играчка там е едно конче-люлка, непрекъсно повтаря "Дий-дий", като се прибере, затова едниният й подарък от Дядо Коледа ще е такова конче Wink А другият пъзел или конструктор  Simple Smile
А костюм и аз не съм измислила, че и Гери не търпи какво и да е върху себе си  Rolling Eyes Майка ми каза, че имат в тяхната градина костюмчета на патенца, но размерът е доста голям.
Хайде засега, надявам се скоро пак да се включа  Hug

# 276
Аика,как сте?Дано не е нищо сериозно.
Яна,приятно изкарване на рождения ден!
Цвети от снощи е с температура,но се оказаха зъби, избил и е кътник, а отпред още и липсват зъби,голям зор ще видим с тези зъби.
Тази седмица съм се навила и аз да излезя по магазините,че искам да си купя нещо за мен като панталон и ботуши,а ако останат средства ще има и за другите,този път съм решила да се поглезя.

# 277
Здравейте
само на бързоминавам тази седмица и на работа съм ужасно заета и от там немваго да ви прочета а в къщи абсурт да се класирам .
Сашко е на антбиотик и ред други екстри че кашля ужасно  ама мисля че сега ще се обзаведем с още два кътника .
Ох изчезвам че имам много работа .

# 278
  • София
Благодаря, момичета за подкрепата. Били, това е номерът. и аз го бях намерила, но понеже не ми вдигна първия път, се съмнявах дали е актуален. свързах се все пак.

Кая днес се събуди и започна да повръща обилно, до 14 ч. беше повръщала 8-9 пъти. Притеснихме се, защото отказваше течности - нито с лъжичка, нито с дозатора на панадол не приемаше, дори отказваше да я кърмя. Стана много отпусната, не говореше, спи й се, а не може да се унесе, защото й е лошо, абе много гадно беше. Ние сме при родителите ми в Разград, за съжаление много нямам доверие на лекарите тук, добре, че имаме една роднина педиатър, та се съветвахме с нея. Тя ни препоръча едни свещички вомакур, да знаете, че в случаи, когато не може нищо да се приеме през устата, стават. Масларски препоръча и да й направят инжекция деган, но тази педиатърка каза, че не смее, при толкова малки деца била много малка границата с токсичната доза. Разбрахме се да я мъчим вкъщи с течности, ако не стане, да й включат система. За щастие към 17 ч. малко живна, след като беше успяла да подремне, съгласи се да пие сок, после малко се разхождаха с баща й, поиска да я кърмя и заспа. Мисля, че се оправя вече. Дано, защото не мога да си представя как би стояла пет часа на система.

Странното е, че не сме се виждали с никого тези дни, само с детето на братовчедка ми, а то е здраво. Не е и от храната. Кая вчера не искаше да яде и беше почти само на кърма. Най-вероятно някоой от родителите ми е пренесъл вирус, без да се разболее. Все едно, дано да се разминем с това.
За събуждането нощем мислех да ви пиша, че откакто се е родила Кая, май само две нощи не се е будила. Буди се по 2-3 пъти обикновено и суче. Аз се чудя как да се науча да я приспивам без кърмене, когато сме вкъщи, за събуждането не вярвам скоро да престане.

И ние нямаме костюм, ще го мисля седмицата преди партито. За храната нямам претенции, мисля, че ще търчим след децата и нямам много да стоим на масата. Христо може да дойде, за да ни снима, но няма да остане сигурно.

# 279
  • USA
Леле, Айка, милата Кая!  Sad Много гаден този вирус. Дано да започне да приема течности скоро. Сигурно много сте се изплашили.  Hug
Герунди, всеки път като ти видя аватара много му се радвам. Много е сладка Герито.  Heart Eyes

# 280
  • София,
Леле, Айка, милата Кая!  Sad Много гаден този вирус. Дано да започне да приема течности скоро. Сигурно много сте се изплашили.  Hug
Герунди, всеки път като ти видя аватара много му се радвам. Много е сладка Герито.  Heart Eyes
Да наистина е много страшно. ДОбре, че Ви се е разминала системата, че те не са пет часа, а повече. Аз Вероника съм я държала цяла нощ та да не мърда, да и тече системата и да не я извади или да се запуши абоката. Ужасно беше, на моменти ми се затваряха очите, обаче издържах - от 10 вечерта до 7 сутринта.
А тези свещички са хомеопатични и може да се слагат - действат много добре и няма проблем. Стискам палци за се оправите бързо.
И ние тази вечер имахме малко притеснение, но този път не е с Вероника, а и да се надявам, че всичко мина. Баткото явно днес нещо е настинал и го заболя коремче, после едно разстройство. Дадох му ментови капки, ентерол, загрях го и му сложих крачетата в топла водичка със морска сол. СЕга лежи завит и гледа телевизия. Дано само да е настинал, а да не е пипнал някой вирус и да го лепне на Вероника че ще се  #2gunfire, само това ми липсва.
Айде лека вечер от нас! Hug

# 281
Добър вечер!  Hug
Леле,Айка кошмарно е било!Дано се възтанови бързо малката!
Дунди,много ми стана жал като четох за системите!Да не ви се налага никога вече,а и на никой!
Кирова и на теб успешно лечение на Сашето!И намирай време и за почивка все пак!  Peace
Аз някой път си слагам спирка и си налагам вместо чистене и вършене на работа по къщата,да почивам,дори и нищо да не правя.По принцип аз съм по активната почивка.Но често се чувствам като в капан.В собствената си къща немога да си почина,щото все има нещо за вършене.
Ками,Евето щом обича да рита значи ще си паснат с Никола.Тва му е любимо,ама трудно си намира партньори.Затва аз редовно ритам с него и на вън винаги носим топка,ако не намерим дете дето да рита си играем заедно.
Децата много се забавляваха на рождения ден,но аз се изморих.Никола си игра пак най-много с паркинга и твърдо ще му купя за подарък по празниците.И Надина имаше,ама му видя сметката.С нея не разбирах от играчки толкова,но сега имам око за качествените.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 21:01 от Ianamama

# 282
  • sf
И ние бяхме на РД. Кико наби де що имаше деца там + едно бебе на 7м- умярх от срам направо.

И да ви кажа, че няма да успеем за коледното парти , сори  Confused

# 283
На Дели също любимото му нещо е да рита топка. Не спира да повтаря " гооол, бате", защото гледа едни батковци да играят футбол.
Донси, напълно те разбирам за ситуацията на РД. Аз с моя побойник що срам бера Embarassed Много съжалявам, че няма да успеем да се видим на партито.
Айка, дано Кая се оправи бързо Praynig
Кирова, целувки на Сашето, да оздравява Heart Eyes
Дунди, направо нямам думи колко много ти се възхищавам Hug Дано никога, ама никога не се случват повече такива неприятни неща.

# 284
Благодаря
Ама на Сашо много не му личи че е болен беснее е ми взема здравето днес една майка го гледа как щуре докато чакахме батко му да излезе от танцова и ми вика о заслужава си парите твоята детегледачка . Whistling
Бързо оздравяване на всички болнички дечица . Hug
Яна чакам 5 декември и излизам в отпуска но дали ще си почина не ми е ясно ooooh!
Айде лека нощ .

Общи условия

Активация на акаунт