Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 716
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
Галена, да го цункаш малкото пате, радвам се, че бързо се възстановява  Hug
Х.Кирова, бързо оздравяване на Сашко
момичета, хайде да формулираме някаква анкета за храна - примерно: 1. само торта,2. торта и панделки, солети 3.само панделки солети 4. нищо (аз бих пуснала, но не знам как). До сряда трябва да уточня всичко за партито и не ми се иска самосинндикално да вземам решения
Ками, Евичка е страшна  Laughing - ние ходихме веднъж по магазини за обувки с Никола и забавлението му беше да сваля обувките от рафтовете и да ги реди на земята. Аз не мисля, че това е кой знае какво, обаче Десо реши, че не може така, и нашият като изпадна в една истерия, че са му прекъснали играта, ще го запомня това обикаляне по магазините
Вчера ходихме с майка ми до Джъмбо, напазарувахме Коледна украса, та съм я наредила вече. Купих на Никола бебефон (сестра ми ми беше дала един чиполино, но той хваща някакъв друг бебефон, голям боклук ), който прожектира едни рибки на тавана и свири приспивни песнички. Голяма игра падна и снощи, и тази сутрин, та оттам се присетих за такъв подарък
Иначе, вчера взех подаръци и за двете Коледни партита, на които ще бъдем (второто е с майките от парка) - единият е камион с конструктор, а другият е кораб, за игра във ваната. Докато бях на пазар, Никола беше с баба си (поставих личен рекорд около 5 часа без него, през които май само аз съм страдала  Sad). Прибрах се и сложих подаръците, както са в пликовете отгоре на гардероба. Като ми върнаха Фъстъчкото, го слагам да го преобличам и той като видя пликовете, като се разкрещя да му ги давам и протяга ръчички (явно свързва тези пликове с играчки). Разсеях го и веднага ги скрих в гардероба, но като се има предвид, че от време на време и там рови, ще видим дали ще изкарат до партитата...

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 18:13 от marisasav

# 286
Леле, Марти, 5 часа ти е рекорд ли, и то чак вчера ? Вие значи съвсем не сте се разделяли. Моят рекорд е 10 часа и като се наложи да поработвам честичко го повтарям. На мен също Дели много ми липсва в такива моменти, чак ми е едно болезнено и си мисля как ще се разделяме някой ден за градината Sad
Сега чакам да се събуди и отиваме при свеки на Владая, малко на въздух. Тя каза, че там времето било пролетно, явно само тук в София е тази гадна мъгла.
Дели от два дни покашля по малко, мен също нещо ме дразни гърлото, сигурно сме с едно и също вирусче. Давам му сироп и като че ли му помага. Давам също Панадол и витамин С. Дано се размине Praynig
Аз днес ще правя елха и украса, смятам да я свърша тази работа вечерта като заспи пакостника. Представям си на сутринта какво ще и се случи на коледната ми украса  Grinning

# 287
Бубу беше с едра шарка. Още е. Около 4 седмици след ваксината. От къде я намерихме не можах да разбера.
Аз не съм се разделяла с нея за повече от 3 часа. А сега като беше болничка само я гушках. Първия ден беше толкова зле, че не можеше да си държи главата изправена. Още е  сериознаи малко омърлушена.
Сега отивам да  ви дочета

# 288
  • Варна
Каква едра шарка?Варицела ли? Ако е такава едва ли има връзка с ваксината  Rolling EyesДано бързичко да се възстанови Бояна. PraynigА и другите болни мъници и батковци също  Hug
Аз още съм много назад с подаръците , но идната седмица ще наваксвам.Тази година сме решили да си купим нова елха и нова украса, защото за пръв път от две години насам ще сме си всички заедно за празниците  PartyКак ще я опазя обаче незнам.Нелия където я заведем и види елха, започва едно голямо тресене  Rolling EyesВчера се опитваше да събори и тая в мола , която е висока към 10-15м. но не и се отдаде  LaughingПострадаха само най-долните топки.

# 289
  • София
много набързо привет и честит имен ден на всички с името андрей и производните му!   bouquet

съжалявам за болничките и ви желая скорошно оздравяване- на бубу, а на дели да не е вирусче дано! Hug

дядо коледа дойде при коки рано-рано тази година- днес купихме и не се стърпяхме да му дадем подаръците- апрески, къщичка и кола. коки беше толкова щастлив за колата, а от къщичката остана направо очарован и сега доспива от преживяните удоволствия  Laughing на пареските не се зарадва кой знае колко, беше му странно да ходи с тях, но не са лоши. за момиченцата са по-красиви от мъжките- мъжките бяха в синьо с черно и оранжево с черно или кафяво, не помня.

от утре съм на работа, стискайте палци да не ми пукнат душата от началото още и коки да ми е здравичък Praynig

# 290
Ели,успех!
Марти,аз съм за вариант 3.
Мойте неволи с неяденето на Никола продължават.Вчера му купих млекцата на Хумана и каша Лека нощт-яде ги.Реших да му взема,че ги обичаше преди да спре да яде.Но пюрета окончателно неиска и ги плюе отвратен,все едно не е изял дузина.
Честито на именниците!

# 291
  • sf
Ние ходихме до Джъмбо и Метро- е, нема такава лудница- кошмар! Поне напазуравхем- и подаръци купихме. Наближи ли средата на декември хич няма да влизам в голям магазин- народът пощурява, напук на кризата  Joy

Купихме на Кико кутия с инструменти,че да престане да взима ртези на мъжо, ама ще видим дали пластмасовите имитации ще го залъжат  Mr. Green

# 292
  • София,
Здравейте, момичета пак да благодаря за милите думи Laughing, сигурно ставам банална. И не ми се възхищавайте чак толкова много  Mr. Green, сигурна съм, че всяка една от вас, поставена в подобна ситуация ще постъпи така и ще се справи, нали правим всичко в името и за доброто на децата си! Hug
Бързо да се оправят болничките Кая, Дели и Бубето. А варицелата не е ли ситна шарка, скарлатината също  newsm78. Баткото е карал варицела и пъпките бяха малки и червени с гнойни връхчета.Скарлатината пък май беше много ситен обрив като на печати, нея още не я е карал, та не съм сигурна де. Hug
А едрите шарки са други нали или се бъркам.   newsm78 Абе няма значение да минава бързо Hug
Вики браво добре сте направили с подаръците. МОята кума вчера са ходили в Джъмбо и като ми каза, каква е лудница се отказах да я мъкна Вероника там, и то точно сега. Аз даже се чудя дали въобще да купуваме подаръците от тук или като си идем за празниците в провинцията.  newsm78  Проблемите са: ако ги купим оттук как ще ги закараме, като няма да си ходим преди това, няма по кой да ги пратим, а те ще са много, и ще са обемисти, а и вероятността баткото да ги открие и да ги види, и да няма изненада е 100%. А и как ще ги съберем с останалия багаж като тръгнем - все пак ние ще ходим за повече от 10 дни и ще вземем сигурно доста багаж - както винаги Mr. Green. ДА обаче, ако оставим да ги купуваме от там, дали ще ги намерим.  newsm78 Иначе вчера с баткото писахме писмата до Дядо Коледа, той си поръча голяма шейна с кормило от типа ЧУк и ГЕк, робот Трансформърс и маскировъчен костюм на червен рейнджър. На малката поръчахме една кола от тези дето се отбутват с крачетата, един бейби борн, и бебешко легло за кукли Hug ПИсмата ги пранихме на емейла на таткото де Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Мисля си и аз да пиша писмо, а какво ще кажете Дядо Коледа дали ще ми го изпълни! Mr. Green
МОже ли мамите, дето са от Пловдив да ми кажат, дали някъде знаят в Пловдив или Пазарджик, къде се продават такива шейни и колички, та поне тях да не мъкнем от тук? newsm78 Ако трябва ще пусна и снимки/линкове на това което търсим. Hug

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 18:31 от Семирамида

# 293
Уф, за съжаление има реален шанс и аз да не дойда на партито. Или ще трябва да изляза от лекции ( което не ми се иска) или да пратя Емо и Никсъна сами, което на него не му се иска.
Не знам, дано да променят графика в последния момент. Към сряда ще кажа окончателно.

# 294
Аз още не съм пазарувала нищо за никой.При нас винаги всичко е в последния момент.
Днес не ми се занимава с децата,просто се чудя как и къде да се покрия.  Confused Embarassed
Ани,хубаво че Буба е вече по-добре!
На Никулден какво ще правите мамите на именниците?А подаръци ще подарявате ли?Май дреха се подарявало на имен ден.

# 295
  • София
ДВ
Яна аз мисля да не купувам нещо,но може в последния момент да купя няколко блузки.
Но задължително ще вземем пюре с риба Wink
Ели кураж мила.Боряна дано се разминете.
Тази години на мъж ми няма да подарявам нищо във вид на изненада,ще си вземе нов телефон,аз още не съм го измъдрила,по скоро след празниците че тая лудница ме до влудява

# 296
  • Асеновград
Дунди / тъкмо ти свикнах с името , пък ти взе , че го смени / , това което се сещам на първо време е , че в Пловдив има Хиполенд , аз от там не съм пазарувала и нито цените им знам , нито асортимента , ама ако те устройва може да харесате нещо в софийския , пък да го купите от пловдивския , такива колички като за Вероника има във Вис Виталис и по-дребни играчки има много там , пусни снимки или линкове и може да се сетя още нещо.
Много прегръдки на всички болни - малки и големи , бързо да оздравявате  Hug.
Днес на обяд отидохме на гости у майка ми както всяка неделя , но забравих биберона , Тедо заспа сравнително лесно , но след час се събуди и така рева , хем му се спи и се унася , хем се присети , че няма какво да смуче и почва да реве.

# 297
  • Варна
Дунди, едра шарка е вариолата, но тя е изчезнала преди доста години и почти не се среща вече, затова от тези шарки, които върлуват варицелата остава с най-едри пъпчици и затова сега на нея и викат едра шарка, а на рубеола и скарлатина дребни.Аз поразучих туй онуй, докато трих столовете един месец вкъщи  Wink

# 298
Я да ви питам,какво мислите за черния цвят в дрехите за деца?Харесала съм черни якета за децата,много ме кефят.Надина вече е по-голяма,а Никола е светъл и много му отива,но се колебая че нали са деца.  newsm78

# 299
  • София,
БИли благодаря за информацията, точно това сега сме седнали на масата и обсъждаме с мъжо и зълвата! Само, дето май ще си ги купим подаръците от София, че ако си тръгнем на 24 вечерта, няма да има никакво време да обикаляме там да търсим. А щом има хиполенд супер ще проверя къде му е адреса, защото повечето неща аз там съм ги харесала.
BOOTY мерси, ясно  Hug
Яна, аз не виждам нищо лошо да са по тъмен или дори черен цвят якетата. Ама те едва ли ще са чисто черни, все ще има и някой друг цвят или поне картинка, така че защо да не им купиш  Hug
Аз на баткото някога бях купила черен костюм гащеризон и яке, но имаше и жълто и сиво, по малко се цапа! Hug

Общи условия

Активация на акаунт