Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 604
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Winx,4естит празник !

За ларедут мога да кажа,4е детските са си добре,може би някои от панталоните са леко уголемени,ама не фатално ,по-скоро женските и юно6еските ми се струват уголемени,за6тото си бях поръ4ала яке 164 от юно6еската и ми е леко голямо,а аз хи4 не съм от слабите.

И аз искам коледен костюм за Марти,ама дано намеря и аз.

# 256
Цитат
Я кажете вечер спазвате ли да давате постна храна или каквото имате....А свинско почнахте ли да давате?
Не, давам и постна и месна супа...и свинско давам
Били  Hug не се ли изкушаваш да му ги подариш, като си ги купила вече  Grinning само да вметна, че едно от правилата, свързани с безопасността на детските играчки е отделението за батериите да се затваря с болт/звезда/както там се нарича. За съжаление все още много от играчките в Бг не отговарят на това, а и на други правила
Честит празник на Уинкс и Албена  Hug
Яна, Рени, мерси  Hug

# 257
  • София,
ЧЕстит празник и от мен на Уинкс и Албена! Hug
И аз не се старая да давам постно, даже напротив, гледам и обяда и вечерята да се с мръвка, че тя без мръвка моята не яде,  Crossing Arms муси се.  Mr. Green А свинско също давам и то от 10 месеца, ама вече трудно го намирам по магазините, става въпрос за пюрета. Единствено на Ганчев съм намирала свинско. Tired Иначе на Хип имаше някакви зеленчуци с шунка.  Stop Аз пък риба не давам често, все ме е страх  Naughty. А когато на кухнята, в основното ядене няма месо, отварям пюрета и слагам от тях. Има едни на Нестле - ДУО се казват и в тях месото и зеленчука са сложени едно върху друго, не са омешани, та аз вадя месото и го слагам само него в постната манджа. Hug

П.П. Ехе, я да видим сега дали ще ме познаете Joy Joy Joy

# 258
  • София
Ако временно си беше махнала линийката можеше да ме заблудиш за два поста. Laughing

# 259
Честит празник на Уинкс и Албена. smile3525

# 260
  • Асеновград
Вечер Тедо яде каквото и ние , само ако манджата е крайно неподходяща , му приготвяме нещо друго.Ние всяка вечер първо пием по една малка ракийка със салата , та той много налита на салатите , обикновено си пълни корема с краставици и после изяжда по-малко манджа , свинско давам.Много е смешен , сложи ли някой покривка на масата и той веднага се подрежда да яде.
Не се изкушавам Марти , вкъщи имаме традиция - на Бъдни Вечер преди да слезем при свекърва ми за вечерята , аз приготвям подаръците под елхата , после вечеряме всички и към 9 часа , щото до по-късно не можем да изтраем , се качваме горе у нас , аз паля свещи , пускам лампичките на елхата , коледни песни и си разменяме подаръците , децата много се вълнуват , всичко се отваря на място , през това време свекърва ми нарежда подаръците под нейната елха и като свършим с нашите слизаме долу да повторим процедурата.Та точно това му е хубавото , да му видя блестящия поглед , огрян от светлините на коледните лампички и еуфорията му повече от това , че всички се радваме за нещо , отколкото за самите подаръци.Много се размечтах...
Дунди , аз те познах още преди да прочета , ама за всеки случай се вгледах в лентичката.

Сетих се нещо за играчките.Всъщност единствената играчка с батерии , която съм купила аз , наистина има болт на капачето на батериите , другите са му подаръци.Но мисълта ми беше друга , онзи ден като пазарувахме , ми направи впечатление , че много играчки са очевадно некачествени и производителите си измиват ръцете с етикет на който пише - за деца над 3 години.Че кое дете над 3 години ще си играе с кубчета с картинки или гумени патета.Специално кубчета исках да купя , ама намерих само картонени , приличаха на направени от 7 годишно дете в час по "бит и техника" и понеже едно малко дете спокойно може да ги изгризе и погълне след като ги разлепи на тях пишеше , че са за деца над 3 години.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 12:59 от billie

# 261
И аз много се дразня на правописни грешки, то да са само във форума с мед да ги намажеш. В Техномаркет като си купувах фурната на етикета пишеше " с осем функциЙ" Joy Уинкс, в Клюкарника в момента текат годишните форумски номинации, та там за Златоуста фраза е номинирано това: Кой е стрий? Братът на калорий? Дайте някой статий да прочета за този гадорий.

Нашата Кати беше номинирана за Черно злато, но не успя да се пребори Wink

Днес мисля да започна с коледното пазаруване, да видим какво ще сколасам. Чудя се дали да почна от подаръците за мен Embarassed или от украсата за вкъщи. За другите подаръци най вероятно ще ходим на 6ти декември, защото все пак ми трябва и Емо, да носи торбите Joy
Иначе ние не постим, нито аз, нито чавето. Макар че по случайност вчера му направих постна манджа.

# 262
Здравейте
Велина, честит празник и приятен почивен ден, с много хубави емоции   bouquet
Вечер давам супата от кухнята , която един ден е постна, един е с мръвка, но след това тя сяда с няс на масата и продължава да яде, а нашето ядене вечно е с мръвка Peace
Ехх, налегна ме коледното настроение, което при мен се отразява в харчене на пари  Laughing, самоз а подаръци си мисля, и лошото е че искам накуп всичко да взема ,да не ми е премисъл Laughing.Утре се надявам Тони да почива и да излезнем тримцата по магазините Grinning
Били, така си обрисувала коледната вечер у вас, че ми се прииска да е вече Бъдни вечер, много мило и красиво звучи всичко, сигурна съм че Тедо ще е наистина щастлив  Hug
Едно майче от квартала утре ще посети Джъмбо и ще погледне за маскарадни костюмчета, ще ви пиша после какво е видяла
Аз вече се спрях на подаръка за Ева , палатка ,като на Малчо на Мая, и едно пиано Grinning
За себе си хич не см мислила какво искам  Rolling Eyes

# 263
  • София,
Хе, хе  Joy браво познахте ме, аз не съм си и мислила да се крия де.
А Кати защо не ни е казала, че ще участва в състезание, ами ние сме много и всички щяхме да гласуваме за нея, щеше да спечели! Hug
А за правописните грешки и аз не ги Обичам, ама като съм с дебели пръсти и често чуквам по няколко клавиша в бързината, е после се връщам и коригирам, че много мразя неграмотно писане. На това се опитвам да науча и баткото, че по добре да не се старау чак толкоз с краснописа, но трябва да е вярно написано. Аз също пиша грознооо. Добре, че не пишем на ръка, а с клавиатура Joy
Аз пък няма да пазарувам Crossing Arms, нямам никакво желание. Вече не съм излизала три дни от къщи и ми е сдухано. Тъпо и гадно Crossing Arms. А и Вероника достатъчно ме изнервя тези дни Naughty
billie ако си купила от онези конструктори с големите части си направила много добре, нашия батко още има такъв - не се губят частите, че от другите конструктори вече нищо не остана  Party, колко ги е изгълтала прахосмукачката Joy

# 264
  • Варна
И аз много се дразня на правописни грешки, то да са само във форума с мед да ги намажеш. В Техномаркет като си купувах фурната на етикета пишеше " с осем функциЙ" Joy Уинкс, в Клюкарника в момента текат годишните форумски номинации, та там за Златоуста фраза е номинирано това: Кой е стрий? Братът на калорий? Дайте някой статий да прочета за този гадорий.
Падам, дръжте ме другари... JoyТова за стриите предполагам,че е някаква шегичка, ама "гущера в униформа" ми докара преса на корема  Laughing

# 265
Цитат
Нашата Кати беше номинирана за Черно злато, но не успя да се пребори
какво е направила/написала пак тази Кати?  Laughing
Аз съм щастлива, извадих миналогодишния костюм на джудже на Никола и с малко преместване на копчетата му става  newsm44 ще взема само шапка и съм готова, камък ми падна от сърцето  Grinning
сега свекърва ми е вкъщи и аз ще хвърля едно око на тази тема с номинациите  Laughing

# 266
блазя ти Марти, аз съм в голяма чуденка с този костюм, надявам се в Джъмбо да намеря нещо ,че иначе нямам време да обикалям из София
Вики, каква кухня има в Суха река, близо да пазара???

# 267
  • Canada
с осем функциЙ

Кой е стрий? Братът на калорий? Дайте някой статий да прочета за този гадорий.
Joy
Ха-ха-ха, заболя ме корема от смях! Всички думи, красиво завършващи на -ий, ми звучат като римски пълководци.  Joy

billie, и аз искам у вас на Бъдни Вечер...

Подарък за Раян още нямаме, доста се разминаваме с баща му в идеите.

Бели - много се дразня като ходи и пуска вода от машината например. А когато е докопал нещо, което по принцип не му се дава и констатира, че някой от нас го е видял, се прави на света вода ненапита и веднага тръгва да ни дава предмета, все едно затова го е взел.  Mr. Green И мен на моменти много ме напушва на смях и изчезвам, когато баща му раздава правосъдие.

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 05:10 от November Rain

# 268
Цитат
А когато е докопал нещо, което по принцип не му се дава и констатира, че някой от нас го е видял, се прави на света вода ненапита и веднага тръгва да ни дава предмета, все едно затова го е взел.
Как да не го нацелуваш  Heart Eyes А на Никола номерът е, като му се скарам и му обяснявам нещо, да сведе глава надолу все едно е дълбоко разкаян  Laughing
Ками, поне крилца трябва да има в Джъмбо и като ги комбинираш с някаква поличка и блузка или рокличка, бляскави фибички, ваденки и ще стане чудна феичка  Hug
Били, много хубава традиция имате  Hug

# 269
  • sf
Вики, каква кухня има в Суха река, близо да пазара???

Има Джуниор в едно магазинче в един блок, а малко по-натам е и Държавната кухня в една ДГ.

Общи условия

Активация на акаунт