Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 604
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
от клуба ми казаха, че правят торти с ЛИКА НА дядо Коледа  Laughing
Яна, откъде го взе костюмчето лъвче. Дайте идея откъде мога да взема костюм за Никола
Цвети, много е сладък Влади  Hug

# 241
Марти,от Пиротска.Там до детския има и магазин за такива неща.Но нямаха неговия размер и ме пратиха в другия на Екзарх Йосиф,където имаше намаление и тоя беше единствен останал за невероятната цена 9.90лв.  Shocked Grinning Късмет!Но розова перука нямаше,а само лилави и сини за каката,тя иска розова.

# 242
Много е сладък Мимко Heart Eyes
еееееее. ма как не сме се сетили да изкочи ДК от тортата- така всички ще са доволни  hahaha
Joy

# 243
Марти, миналата година купувах костюм лъвче на племенничката от Пигис. Но тогава бяха размер 92 мисля. Просто в момента нямаха по-малки. Костюма беше на Лимекс (плюшените играчки) и предполагам, че ако имат фирмен магазин ще ги имат. Имаше най-различни животни. Това, че са по-голям размер не е проблем, защото излизат ръчичките и крачетата и просто стои малко нагънато, но не и грозно. Потърси из нета ако има магазин на Лимекс. Цената в Пигис беше към 17 лв.

# 244
Добро утро!
Моят костюм е 92 и му е добре на Никола.  Peace
Искам да питам мамите поръчвали от Ла Редут.Вярно ли е,че якетата и дрехите въобще са по-олеми от тукащните размери?Примерно аз купувам тук на Никола 92,а на Надина 116,но ми казват че там тия размери са много по-големи.  newsm78

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 07:44 от Ianamama

# 245
  • Асеновград
Добро утро ,
не се карайте за Дядо Коледа де , каквото и да решите , накрая ще ви е весело , завиждам ви  Hug.
Марти , какви линкове , аз съм от дълбоката провинция  Laughing, нещата , които купих са от световно неизвестни марки.Пъзелът прилича на този , който ти показа , с героите от 3-те прасенца е , а конструкторите са обикновени , просто с най-големите части.Тедо много обича да чопли нещо , да сглобява и разглобява , да пъха разни неща едно в друго.Аз много се зазяпвам по музикалните играчки , разни там влакчета , самолетчета и други такива , обаче той ги разглобява и им лапа батериите  ooooh!, не ме питайте как намира начин да ги извади.
Имам един възрастен колега , бай Иван , едно време е бил голямо светило , той е научил шефа на занаят , та сега го държат от уважение на работа , на 70 и няколко години е , ама е голям сладур.Та тази сутрин бай Иван ми сипа коняк в чая , в 8 и 15 , та от сутринта се отпочвам...

# 246
  • USA
Били, наздраве от мен с винце пред компютъра.  Laughing
Днес е Денят на благодарността и сме почивка. Хапнахме здраво пуйка и други екстри и сега вечерям с най-страхотните сладки с шоколадови парченца собственоръчно направени, още топли и шоколадовите парченца - разтопени.  Mr. Green
Детето спи и майка му трябва да учи, но вместо това човърка по форума. Айде, приятен ден ви желая. Утре пак сме почивка - ура, ура, ура.

# 247
  • Асеновград
Winx , недей така , че ще те карам да пишеш рецептата за тези сладки.Тия дни си мислех , че скоро е деня на благодарността.А утре почват коледните намаления , нали ?

# 248
  • Варна
Добро утро и от мен!
Яна, ако дрехите които поръчваш са с марка Ларедут  мисля, че са си точно. Преслав е 112 см, поръчвам 116 и всичко му е точно, а Нелия е 80см. и поръчвам 86.При нея вече не знам колко ще и стават,защото расте като гъбка, но до пролетта се надявам да и са добре.Препоръчвам ти да четеш в темата и да питаш ако някой нещо е купувал, доста са отзивчиви и дават размери.Проблем ще има ако са умалени според мен, но за уголемени едва ли ще е чак толкова за да не могат да ги носят.
Били , айде наздраве  Drunk
Уинкс, честит ви празник   bouquet
Аз пък вчера се зарових да чета по други форуми и направо се изумих от неграмотност  SickНе знаех, че има думи като "бомбони" и "децки".Не, че съм много умна, ама..... Rolling Eyes

# 249
  • USA
Утре са най-големите избивания по магазините. Черния петък му казват, с уж най-големите намаления за годината, особено за техника. Защото народът е преял и му е доскучало и се отдава на пазар. Повечето магазини отварят в 5 сутринта и има опашки да влязат вътре. Аз ще пропусна.
Рецептата ще я пусна утре, обещавам.
Забравих да кажа, Мимко е страшно сладък и има много чаровна усмивка.
Буути, да има изобилие от правописни интресности. На мен номер 1 в класацията ми са стрий, калорий и т.н. -ий в мн. число. И ми е много смешно някой като каже, че е бил 3г в чужбина и затова е забравил българския правопис.  Crazy

# 250
  • София
ДУ
Честит празник Велина.
То аз като не съм била в чужбина и правя правописни грешки,обяснявам си го с това че пишех доста на латиница,по форуми смс и чатове.

# 251
Winx,честит празник!

# 252
  • Варна
То правописни грешки правим всички.Има много думи, които и аз не знам как се пишат или в бързината изтърваме някоя буква, ама в един пост като напишеш 4 пъти "бомбони" е ясно, че нещо..Както и да е.Някой да да не се обиди сега, много моля. Hug

# 253
  • USA
Иве, всички правиме правописни грешки. Аз много не се втелявам, дори понякога се дразня като хората правят забелжки за това, но ми прави впечатление масовостта с която -ий е навлязло.
Благодаря много за поздравите!
Сега видях, че и Буути е писала. Simple Smile Нека няма засегнати.  Hug

# 254
Уинкс, Нappy thanksgiving  Hug
Били, наздраве  Drunk Петък е все пак, може малко да разпуснете  Laughing
Правописните грешки ме дразнят и учудват, когато са по магазини и заведения  Crossing Arms
Я кажете вечер спазвате ли да давате постна храна или каквото имате....А свинско почнахте ли да давате?

Общи условия

Активация на акаунт