Юлчето ни весели с луди танци и игри!

• 15 604
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • sf
Да, и аз мисля,че ще ревнат доста от децата. А и нищо не разбират, за туй и не исках ДК, ама мнозинството се наложи.

# 226
здравейте, днес голям студ  cold
Веси , много яко изглежда това , сега ще погледна и аз в сайта  Wink Иначе аз последно се спрях на къщичка  Peace
Мими, този Мимко е скрит талант, голям танцьор е  Heart Eyes
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
3.   Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4.   Мая и малчо
5.   Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/ + 1 брой татко
6.   Веселка с Ина +1 брой татко   
7.   Ками и Ева + 1 брой татко
8.   Стефи и Етко
9.   Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Теди и Марти
13. Клара с Нур и Зейна
14. Галена и Кая
15. Таня и Ади

# 227
Относно белите - да се вмъкна и аз с една снимчица:

http://media.snimka.bg/1397/009050065.jpg

Ето така го заварих един следобед. Чух го аз, че се е събудил вече и квичи нещо из кошарата, но в един момент се умълча и реших, че пак е заспал. Ама НЕЙСЕ!!! Нашия си разкопчал ципа на кошарата, взел си чисто новия СУДО крем (дето предния ден излизах СПЕЦИАЛНО, за да го купя!!!) и се скрил зад вратата да се омаже едно хубаво... да се смееш ли., да плачеш ли, да викаш ли...

Найстина си е въпрос как ние приемаме тяхното любопитство. Успокоява ме това, че казват, че палавите деца растяли по-умни - и като гледам при нас ще е пълно с гении  Peace

# 228
Иначе и при нас мълчанието е знак, че прави нещо интересно - разбирай беля  Laughing

А пързалката дето онзи ден се хвалих, колко много й се кефи вече е разглобена и скрита от татко му, защото Влади се качва и стои прав от горе й, за да си вика браво..

# 229
  • sf
аз по принцип харесвам любопитните деца и поощрявам всякак любопитството му. Много малко неща забранявам . И всъщност наричам беля това, което застрашава здравето- само тогава викам и се карам. Инак ,че разсипал нещо,че счупил- не, ми майка му , да не го е оставила там  Joy

# 230
  • София
Ce Dim много е сладък  омазанчо Laughing
вики, съгласна съм с теб, само дето не винаги успявам да убедя майка ми да не ходи след него с не на устата Rolling Eyes
утре ще пазарувамееее, така съм се приготвила, само да не остана с празни надежди и да не ми хареса нищо Tired

# 231
Аз съм от тези, които не искат торта  bowuu Отделно, че съм сърдита, защото са ме извадили от списъка с присъстващи още от предната тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346029.210  Crossing Arms
Малки са ,а и ни6то няма да разберат,пък и във всеки мол 6те има .
Мисля, че ще се събираме по случай Коледа, а не РД. Ако искам детето ми да види ДК в МОЛ, определено ще си спестя разходите по клуб и торта  Naughty
Мимозка, това си е типичен Хоуки поуки танц (любимия на Илко). Обаче после правата линия е на зиг-заг Simple Smile Голям е сладурко Мимко  Heart Eyes
Цвети, на братовчедка ми щерка й за една седмица си направи три пъти маска за лице със судокрем. А как се мие... не е истина просто  Mr. Green

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 17:21 от Renie78

# 232
  • sf
Ми хубаво, де, дайде тогава само един ДК, като ще е коледно парти и да приключваме. То е ясно,че все ще има недоволни.
На мен ми е все тая. И аз не държа толкова на тортата, сладкарници колкото искаш в крайна сметка.
Вече взех да се изморявам само от идеята за това парти  Tired

# 233
Ми хубаво, де, дайде тогава само един ДК, като ще е коледно парти и да приключваме. То е ясно,че все ще има недоволни.
На мен ми е все тая. И аз не държа толкова на тортата, сладкарници колкото искаш в крайна сметка.
Вече взех да се изморявам само от идеята за това парти  Tired
Peace съгласна съм с теб,каквото ,такова .

# 234
АЛОХА!
В тоя студ ние с Никола скиторихме якооо.Бяхме в Халивуд и добре си изкарахме на пасти в Рицка.В крайна сметка малкия си има костюм-лъвче! Laughing
И тая торта с какво ще е с ДК(как го нарича Вики) на нея ли?Не ми се връзва,тва си е Коледно парти.Вики,ще те водя на сладкарница,споко!  Hug

# 235
  • Варна
И тая торта с какво ще е с ДК(как го нарича Вики) на нея ли?Не ми се връзва,тва си е Коледно парти.Вики,ще те водя на сладкарница,споко!  Hug
Joy hahaha Яна, много ме разсмя.Не за друго, ама в първия момент реших, че ДК ще изскача от тортата.На втория прочит ми се изпариха еротичните мисли  LaughingИ аз се омотах тука докато ви чета.Аз пък ще чакам снимки с нетърпение  Hug
Мимко е супер танцьор!Ако си търси дама , моля.... Mr. Green

# 236
  • София
ЕЕЕЕ направо ме разбихте,ако направите и анкета за торта с лика на дядката......

# 237
  • sf
еееееее. ма как не сме се сетили да изкочи ДК от тортата- така всички ще са доволни  hahaha

# 238
Ама тая услуга няма да е 100лв.,а + още една 0.  Mr. Green

# 239
Мимко е супер танцьор!Ако си търси дама , моля.... Mr. Green
Ааааа, че как няма да се възползваме. Тя Нелия е хубавица  newsm53 Пък и Русе е на 2 часа път  Wink
Мерси момичета за милите думи  Hug
Голям смях с тоя Дядо Коледа  Laughing Някой беше предложил и без деца да бъде партито, направо се вързаха нещата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт