Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 451
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
прсотете ми че не съм ви ичела само на диагонал  Blush.
първо да честитя
Честита дъщеричка на Теди и на кака й Вяра
ДА бъде много здрава и послушна, за радост на кака и мамаина отмяна  bouquet

Уинкс, съжалявам за Кристиан, сега е по-добре нали?  Confused
Янче доста гадничко звучи...и ние имаме някои приятели с които се виждаме по-рядко заради коки, ама съвсем да се отпишем не е било. а между другото и излизаме само двамата, супер рядко излизаме поотделно, така че е доста гадно ти да си стоиш сама с децата, а мъж ти да метльосва. в смисъл че в крайна сметка децата са общ ангажимент, ако може да се каже така и поне е нормално за мен да се редувате- ако той излиза, да излезнеш ти следващия път... ЛМ, не го приемай по никакъв начин, просто така ги правим у нас нещата, за да са доволни всички Hug а пък ако те отписват само заради децата, просто един ден ще стане присмял с ехърбел на щърбел и те ще видят как е с деца и тогава ще те разберат, ти просто не им се връзвай, макар да е гадно наистина Hug

коки днес е 2ри ден на ясла, обаче се разплака като го оставихме, аз мисля че му се спеше, понеже ни вдигна в 6 часа, ама знам ли...много ми докривя.... и въпреки че си имам достатъчно задачки за днес ми е свит стомаха заради него.... Sad

# 211
Едва ли са създали ситуацията нарочно.Това си е техен празник и те решават как да го празнуват,без деца ще могат да се отпуснат,най-вече жените.Те мислят по друг начин защото има на кой да ги оставят.Още нямаше и годинка детето когато отидоха на море в чужбина,а и на екскурзий без него.Не ги обвинявам,даже им завиждам за отмяната.Относно излизането,преди когато бях с Надина илизах отвреме на време,но мъжо му нямам доверия,неможе да гледа добре децата според мен.Сега контакти загубих тотално.Инъче имам приятели дето празнуват рождените си дни на места в кът за децата щото няма на кой да ги оставят децата.

# 212
Янче и при мен се получава нещо подобно, но все пак с едно дете е по-лесно. Приятелите ми са мнооого далеч от децата още. Те искат да се видим след работа и да ходим някъде, но на мен ми е невъзможно. За сега се виждаме в обедните им почивки  Peace Ей сега ме врънкаха за театър и много ми се ходи, но няма как Сашо да се върне толкова рано, за да гледа малкия пък аз да изляза.. Абе сложно е, но си има и хубава страна  Mr. Green
Имам 2 въпроса за мамите от Младост:
1. Можете ли да ми препоръчате педиатър за Младост 2?
2. Майка ми ще идва сега и иска да вземе ботуши на малкия. Обаче още не са пуснали коледните намаления и тези които аз съм харесала са доста скъпички и ми е съвестно да я карам да ги купи. Та нали в стария Кореком има някакъв аутлет и имало Primigi. Дали има зимни обувки или са летни модели /далеч ми е да се разходя да проверя  Confused/?

# 213
Ние пък сме другата крайност - Десо открай време ме кара да оставим детето за няколко часа и да излезем някъде (той е най-големия киноман, който познавам, а не е ходил на кино от юли 2007, та това му е мечта) обаче аз все отлагам...е за едно дневно кино съм се навила вече. Не ми се оставя детето като знам че след няколко месеца ще го виждам по няколко часа на ден. Янче, разбирам те обаче как се чувстваш, още повече ти си социален тип ( аз съм си домошар). Мисля, че е добра идея празниците на възрастните да се правят на места с детски кът (има такава тема в Дом и семейство), за да може и гости с деца да присъстват. Много подходящо място било Добро в Лозенец. Скоро и Никола ще порастне  Hug
Ками, недей да слагаш нищо на балкона, на което Ева може да се покачи Всеки ден по пътя за парка минавам покрай никролог на Сашко на 1 г. и половина, който паднал от балкона, качвайки се на стол Cry

Хайде да направим списък кои ще бъдат на Коледното парти, за да може по бройката да се ориентираме за количеството храна

1. Марти

# 214
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина

# 215
  • София
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
3. Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/

# 216
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо

# 217
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
3. Гери със Софи и Ири
4. Мая и Малчо
5. Рени и Илия

Яна, извинявай, но за мен това не са приятели! Може би са приятели на мъжа ти, но не и на теб щом са те отписали.
Моята най-добра приятелка не иска и да чуе за съпруг и деца, постоянно обикаля света по почивки, когато си е в БГ е по ресторанти и дискотеки всяка вечер, но намира начин да се съобрази и с това, че имам дете и да се видим когато на мен ми е удобно.
Ние с Иван също не излизаме  по купони разделено (просто той не иска), но пък сега на 13-ти декември мисля да отида на коледно парти с форумци от фото-форум и Иван ще гледа детето. Когато има някъде празненство го врънкам да ходи, но той пък не иска без нас. Та и това на мъжа ти не го одобрявам. За съжаление го разбирам как е, защото предния ми дори и без деца си ме зарязваше и си вдигаше чукалата по купони.
У нас почнаха изолацията и сега се чудя къде да водя Или навън.
...Уф, и пак разлюля София. А от началото на земетръсите тези дни само ме тресе и мен. Постоянно се поклащам и вече мислех, че вестибуларния ми апарат е отишъл на кино, но ми казаха сега, че имало над 20 малки земетръса от събота вечер насам. Явно изобщо не е моя вестибуларен апарат...  Sad

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 10:44 от Renie78

# 218
  • sf
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
5. Моя милост с Кико и Роки/ само здраве да е/

Хич не съм усетила малките земетръси. Само онова в събота вечерта.
Мъжо се е захванал с едни рафтове в килера, та може и да усетя в скоро време  hahaha

# 219
  • Варна
Малко свободно време и се тупвам тук.Започвам по ред:
Честито бебче на Теди    bouquetДа им е живо и здраво, много послушно!
Уинкс, дано Крис вече е по-добре. Случилото се е ужасно, дано никога повече не се повтаря  Praynig 
Яна, Преско също ми е с дерматитна кожа, но все пак изкара варицелата по-леко от Нелия, можеби защото е по-голям и разбира всичко.Иначе и той се изприщваше редовно от всичко/вече все по-малко/.Не го мисли отсега.А пък децата растат толкова бързо, че хич няма да разберем кога ще отрастнат и ще можем да излизаме на воля.Не мисля, че си непълноценна, затова ,че не можеш да посетиш нечий рожден ден за сметка на две отгледани деца.
Аз оставих децата на свекъра и свекърва си, които приеха с радост да дойдат и да ги гледат, тъй като те живеят надалеч и не ги виждат толкова често, колкото им се иска.Според мен се справиха отлично за което съм им благодарна.Те са много мили и добри хора, на които винаги мога да разчитам. Да са живи и здрави.Е, сега малко трябва нерви докато вкарам в линия поразглезените деца/ особено Нелия/, която ги е въртяла на шиш  Laughing и сега се пробва и нас, но... няма как.Никога не съм искала когато някой ми помага, да гледа децата ми така както аз си ги гледам.Напротив благодарна съм им. Гледам само да спазват основните неща най-вече свързани с това какво не трябва да се дава за ядене/за което всички са предупредени/, а пък другите неща са поправими. 
 А иначе за екскурзията беше супер.Мъжо беше поканен на семинар или по-точно на тиймбилдинг в Хамбург/той работи за немска фирма/ и аз барабар Петко с мъжете да не изтърва нещо  Laughing Наистина успях да се разсея за няколко дни, да видя много нови за мен неща и съм много доволна.Май няма да ги стигнем скоро  ThinkingСнимки, можеби по-късно днес. Hug
Голяма гадост с тия земетрсения.Дано няма повече  Praynig

# 220
Здравейте момичета  Hug
Честито на Теди и от мен   bouquet  bouquet  bouquet
Много радост да им носят и двете принцеси  Hug Hug
Не съм чела много внимателно, за което се извинявам, но да пожелая на всички болни бързо и скорошно оздравяване  Praynig
Яна ти си комуникативен човек и със сигурна, че вече много ти тежи изолацията, която така или иначе се налага, когато си гледаш детето   spoko
В интерес на истината ти се възхищавам на търпението и издръжливостта  Hug
Ние оставихме Ина на Кюстендил за 3 дни да се гледат с бабите и на мен сега ми едно мъчно и гадно. Тя го приемала нормално - спокойна била, играела си. Питала за мен и баща и, но и обясняват, че сме на работа и до там -  връщала се към нормалните игри.
Иначе може и да звучи гадно  Embarassed, но добре ми се отразява ергенския живот - имаме план за кино, китайски ресторант и други такива мероприятия  Mr. Green
и за партито съм на линия /само дано сме здрави/
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
П.С. татковци ще идват ли??Че моя му се иска, но да не се натрапва  Blush

# 221
Привет и от нашата къща.
Съжалявам, напоследък съм тотално out of space, може ли да ми напомните на коя дата ще е тържеството?

И понеже знам че не всички четат навсякъде да ви дам линк към традиционния благотворителен маскарад- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345010.0 . Аз мисля да ходя с малкия.
А на 14 е коледното парти на форума, има линк най отгоре на заглавната страница.

За много премеждия четох, направо ми замръзна сърцето за Крис. Тук БЧК отганизират специален курс за детска безопасност и първа помощ ( на който аз така и не отидох). Ходила съм на стандартните курсове, но както каза един от лекарите в критичен момент най важното е самообладанието, а то е индивидуално и никой не може да гарантира че ще го запазиш.
Иначе при нас лазарета почна да се разпуска, само аз продължавам да покашлям и да се сополивя ( много тежки хреми карам в последните години, почвам да се чудя дали не съм си спечелила някоя алергия). Днес ми е тройнокритичен ден- докато оправях спалнята сутринта Никсъна почна да разлепя тапет от стената. Нахоках го, а той в знак на протест се шмугнал в банята ( забравила съм да затворя вратата). Дочух весело плискане и го намерих ухилен до ушите и мокър до лактите ( в тоалетната Embarassedooooh!

# 222
1.Марти
2.Яна с Нико и Надина
4. Мая и малчо
6. Веселка с Ина
7.Ками и Ева
Всъщност и аз забравих на коя дата ще е събирането Rolling Eyes
Марти ,настръхна ми косата Praynig, определено си избих от главата тази идея  Confused
Янче, много неприятно, аз също вече изперквам , но откакто си дойде свекърва ми имаме малко свободия,особенно в последният месец ,когато Ева съвсем свикна с нея и мен малко ме пренебрегва  Laughing.Аз се поставям и на двете места - и на приятелите ти и на твоето, само съвсем приятелски бих споделлила че мъжа ти би трябвало да е малко по толерантен  Peace
Рокси ,твоят син ме разбива  Laughing
Велина, силно стискам палци никога да не се случва отново на Криси  Praynig
Вики ,разкажи моля те какво съветва Масларски при евентуален гърч от Т

# 223
Майче, исках да ти свърша работа пък не можах  Embarassed Ходих до Аутлета, но не намерих обувки на Primigi - никой не знаеше за такива. Но пък видях много яки ботушки на Rucanor само за 32 лв. ,но нямаше номерация - само 20 и после скача на 25, средните се изкупили. Педиатър не мога също да ти препоръчам, защото от нашата Китова не съм особено доволна. Имаше една, която хвалят, но не се сещам за името - може би Марияна Иванова newsm78 ще питам допълнително  Hug

# 224
  • sf
Ако не се лъжа, коледното парти е на 13.12. 0т 12:30 в "Приказка без край".

Ами при гърч трябва да сложиш детето на меко, за да не се удари, да внимаваш да не си глътне езика и в общи линии май само стискаш заъби и се молиш да отмине бързо. После го водиш в болницата. Е,а ко Бърза помощ бяха бързи като в Щатите, можеше и да ги викаме, ама аз лично предпочитам с колата да ида до тях.
Дано не се налага на никой.

Общи условия

Активация на акаунт