Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 468
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Велина, прегръдки на всички ви и дано на никой не се случва, това което сте изпитали
Честито и на Теди, да са живи и здрави

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 15:41 от Мама_му

# 196
  • София
Честита дъщеричка на Теди, да им е жива и здрава!!! Аз пък се бях объркала, че чакат към Коледа бебчето.

Леле, Велина, изтръпнах и аз, докато четях!  Hug на малкия Крис и на вас, дано вече е добре. А значи той вместо да смъкне температурата от лекарството я е качил пак, така ли?

Да оздравява Тедо бързо, стана ми мъчно за каката!

Яна, ти ме разби, то бива бива любов, ама чак пък до температура да стигнеш!  Wink

# 197
Бубе ,ти ли беше купувала на Дели пързалка за двора или се бъркам  Thinking Ако да , кажи ми откъде и колко струваше??Рових из някои сайтове ама нещо не намерих .......................

# 198
Ками една съседка търси за РД на детето и препоръчаха тези:  цък и цък , но според мен са скъпички

# 199
Майче мерси, тази втората и аз я открих , доста ми е скъпичка, а и ми е голяма , аз искам да я сложа на балкона  Laughing.Ама сега се позамислих, балкона не е остъклен ,но има външни щори , доката си играе ще ги пускам ,ама незнам дали все пак няма да е опасно ,защото като се качи на пързалката определно ще идва на височината на парапета  Thinking И нещо друго все искам да те питам ама забравям,ходите ли вече с Малчо на онова училище -Мила моя мамо ли беше  Embarassed

# 200
Охх, на балкона... На мен ми изглежда малко страшничко  Rolling Eyes
Ходим на музиката. Доста време бяхме само аз и малчо и го карахме индивидуално. Последните няколко седмици идва още едно детенце и е по-весело.  Grinning
Пускат/свирят всякакви песнички и дават на малките барабанчета примерно да думкат. Има доста игри с ръце за показване... Правили сме игри за цветове примерно. Последно другото детенце закъсняваше и извадиха на малчо няколко различни кутийки и го оставихме да намери съответните капачета по цветове и форма...Реално не е нещо което да не можеш да правиш в къщи. Но там са събрани мнооого песнички и инструменти и игри  Peace

# 201
 Hug ясно, аз доста се бях зачудила дали да го посещаваме ,ама ме притесни факта че часовете са през уикедните , а ние тогава имаме ангажименти Laughing

# 202
  • Варна
Здравейте и добър вечер и от мен.
Пиша само да ви се похваля, после ще ви чета.
Изминалата седмица бях на кратка екскурзия до Хамбург и Виена и най-случайно попаднах във Вилеровата къща /това за любителите на гоблени  Wink/.Аз понеже не разбирам от такива неща си мислех, че няма да ми е интересно.Обаче...съм очарована. LaughingГледах като извънземна и не съм си представяла , че такова нещо може да ми задържи вниманието.Успях и да снимам оригинални Вилерови гоблени.Ще пусна снимки, ама следващите дни.
Като ви прочета ще пиша пак  Hug

# 203
  • София
Честита принцеса на Теди! Да й е жива и здрава и много да я радват с кака Вяра.   bouquet
Ками, виж тук:
http://www.igra4kite.com/default.php?manufacturers_id=116&sort=3a&page=3
Но идеята и на мен ми се струва опасна. По-добре недей да взимаш в този случай. Вие нямахте ли празна стая? А иначе видовете показани от Мая са много стръмни и децата направо изхвърчат надолу и се приземяват на дупе.
Бути, радвам се, че си прекарала така добре.  Hug Чакаме снимки и не само на гоблени.  Wink

# 204
Добър вечер
Първо честито второ девойче на Теди и кака Вяра Heart Eyes
Това премеждие на Кристиян направо ми смрази кръвта дано нямате повече такива моменти. Hug
Донсита добре чи се сетила да го измиеш и да видиш че не е нещо сериозно защото по принцип главата е много кръвоснабдена и най малката драскотина предизвиква големи "кръвнини".
А сега да се похваля днес Сашето си донесе гърнето и ми показа че му се ака.

# 205
Гери , мерси и на теб , да имаме свободна стая , но няма да е дълго време такава, но пък и тя Ева няма да се пързаля много ,писват й много бързо забавленията
Бути, добре дошла, чакаме снимки и разказ  Grinning
Кирова, браво на Сашко  Hug

# 206
Ками, аз щях да купувам, но заменихме идеята и взехме надуваем замък. Пързалката ни предстои пролетта. Бях се спряла на тази с баскетболния кош и на една в Джъмбо, струваше около 120 лв.

# 207
  • USA
Благодаря ви момичета! Кристиан е добре и ние се опитваме на се отърсим от лошия спомен. Айка, така излиза, че е качил въпреки лекарството, аз му я мерих малко преди да стане и беше 38.5, а преди беше 39. Иве, не пие антибиотик, защото е вирусно. Сега само малко да се вдигне давам Панадол и Нурофен едновременно и после ги карам по схема едното през 4 часа, другото през 6. Така ме инструктираха в спешното да не давам на температурата да се качи, защото явно е склонен към гърчове. Д-ра ми каза, че самият той е бил така. Обикновено минавало след 5тата година. Явно дотогава ще трепериме на всеки вирус.

Честито бебенце на Теди! Да е жива и здрава и с късмет!   bouquet

Ками, на мен много опасно ми се струва това с пързалката на балкона, според мен друго място измислете.

# 208
Добро утро!
Нямаме мира от тия болести и вируси. Sad Успокоителното е,е колкото порасват толкова по-малко боледуват и по-лесно се справят с болестите.На Бути поне й мина варицелата,а нас това ни чака.Мене ме е страх от нея много,първо заради изолацията и второ заради чувствителната кожа на Надина.Като казах кожа,вчера в Часът на мама имаше лекар-хомеопад,жена специализирала в Лондон и т.н коят каза,че за хора с дерматитни и кожни проблеми трябвало да се махнат от менюто млечните.Тва съм го чувала много пъти,но и аз съм за идеята,че нито един алерген не трябва да се маха напълно,а да се дава ограничено или преработен,не в чист вид-нещо такова.
Бути,страхотно изживяване!Чакаме снимки!  Hug
На мен ми е кофти днес,че всичките ни приятели от компанията са ме отписали вече.Заради децата и като няма кой да ми ги гледа вече ме нямат за пълноценна.А то си е от една страна така.Тази вечер един наш близък приятел има рожден ден и ще го прави у дома.Много се зарадвах,щото и те имат дете и другите гости,мислих че ще сме с децата,но...Направиха ми уточнение,че децата ще ги оставят у баби.С две думи,приемат на гости,ама без децата.Съответно аз отпадам.  Sad И пак само мъжо е по забави,а аз сама с тях.Като сме някъде навън пак така,те на масата аз с децата някъде.Но все ми намекват,че аз съм си го избрала сама,понеже са с по 1 дете и неискат второ,каму ли с малка разлика.Ще чакам и Никола да поотрасне и ще търся жена да ги гледа когато се налага,това е.Няма 10год. да стоя сама в апартамента,в най-хубавите си години.Но сега Никола при никой неиска,последно и при майка ми плачеше.Зъбите ми се разпадат и на зъболекър немога да ида.

# 209
Добро утро!
Бути, страхотно е,че си успяла да се разсееш. На кого остави децата?  Hug
Кирова, браво на Сашко  Hug
Янче, извинявай, но съм възмутена. Тия твойте приятели ми звучат доста несериозно и въобще имат ли уважение ?!?!  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 08:41 от mimoza_lolko

Общи условия

Активация на акаунт