Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 481
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Честито на Теди! Да са живи и здрави всички и да се радват много един на друг!   bouquet Hug
Велина, много ми стана мъчно за Криси, сладко пате малко  Heart Eyes аз си спомням гърча на сестра ми, наистина е много стряскащо. сега много трябва да го пазиш да не вдига температура. бързо оздравяване  Hug
Цитат
Между другото - песента в подписа ти не е What A Wonderful World, а somewhere over the rainbow 
Знам Ренка, това ми е една от любимите песни от любимия ми филм - Да срешнеш Джо Блек...това е един рефрен от песента, който ми звучи позитивно, затова него написах за връзка  Grinning
да са живи и здрави създателите на скайпа - от сутринта три пъти сме си говорили, Никола дава целувки на баща си, но първо гледаше екрана на компютъра с недоверие  Laughing

# 181
  • sf
Велина  Hug дано не ви се случва повече! И мен ме е страх от такова нещо, макар че на теория знам как да реагирам. Още с Роки, Масларски ми каза как се действа. Слава богу, не се е налагало. Знам,че някои хора са предразположени към гърчове от Т.

И аз не разделям децата , няма и как. Интересното е,че досега не са си прехвърляли вируси. И баща им като е болен не са хващали от него. Няма логика пък да хващат отвън.  Thinking

И да се "похваля"- вече имам първия си удар с колата. Лекичък,де- в тунела от Ботевград натресох един отзад. Няма поражения освен моя халоген  hahaha
А Кико оня ден ми изкара акъла- падна привечер от една играчка навън. Разтърках му главата на удареното и гледам цялата ми ръка в кръв. Неговата глава също- ужас направо, в първия момент се шашанах- той пищи- аз звъня на мъжо, той далече - вика, качвай го в колата и го карай в ИСУЛ. Добре че си събрах малко акъла, та му измих първи кратуната и видях,че няма дълбока рана, а смо е дернал кожата и всичко е повърхостно, ама колко кръв тече, все едно е заколен. Като го пуснах на земята спря да реве и пак почна с поразиите, та видях,че нищо му няма. Ох, много е важно да останеш в кондиция в такива мометни и да не се поддаваш на паниката.
айде стига съм писала  Crazy

# 182
Мале, тая Теда, не дочака секциото  Mr. Green Да й е жива и здрава и мноооого кротка да й е Simple Smile  Heart Eyes

# 183
Честито на Теди!Да са живи и здрави всички!  bouquet

# 184
кога й беше насрочено секциото? а сега нормално ли е родила?

# 185
Ехе, честито на Теди и на кака Вяра, скорошно прибиране вкъщи на мама и бебето и все позитивни неща да им се случват   bouquet
Велина, направо ме пресече докато четях, милият Криско , голям кошмар е било, искренно се надявам никога да не се повтори и да не се случва на никое детенце, звучи много страшно.Прегръщам ви и двамата
Вики , я разкажи какво те е посъветвал Масларски да правиш в такива моменти. А за удара, споко ,не може без инциденти(апропо ,когато ми взеха служебната кола, за 4 месеца имах 7 катастрофи,от които една доста сериозна  Rolling Eyes).Точно наскоро разказвах за подобен случай с едно момченце, че беше ударен и тече много ,ама много кръв ,но след половин час вече пак тичаше наоколо и правеше поразии  HugРадвам се че и при Кико е било така  Heart Eyes В четвъртък ще съм в Сухата рек аи се надявам да се засечем в парка  Grinning
Марти  Hug
Били, бързо оздравяване на Тедко, тези болести ще ме съсипят , не съм вярвала че толкова много боледува едно дете Rolling EyesМасларски ми беше казал че от 1г докъм 3год децата боледуват около 30 пъти  Sick

# 186
Марти, за 23-ти беше. Дори беше отложила пране на бебешки дрехи за по-късно, че имало време  Mr. Green

# 187
  • София,
Здравейте, ама много страшни неща пишете!
Уинкс, направо ми призля, представям си на вас какво Ви е било newsm78. Спомням си като бяхме малки сестра ми - на 6 години направи такъв гърч от висока температура, караше някаква шарка. Така че не се успокоявайте, че тези гърчове са само в бебешка възраст, може дори и голям човек да ги получи Crossing Arms
ВИки добре, че с леко сте се разминали и вие.
ТО и ние вече имаме доста премеждия, ама да се надяваме че всичко ще отмине. Аз нали се похвалихче ходим Sick да ама докато бяхме в болницата и ВЕроника падна един ден много рошо и си удали главичката, имаше и голяма цицина и незнам от падането ли или просто от страха от лекарите, от сестрите, от всичко много се уплаши и сега не ще да се пусне. ХОди единствено с мен, а като я пусна и започва цялата да трепери и направо сяда на земята. Embarassed СЕга отново ще прохождаме. Sick
И при нас стои проблема с предаването на вирусите от едното дете на другото, но и аз не ги разделям. САмо когато баткото е болен гледам да не я гуши и целува, но въпреки това тя пак се разболява, няма начин какво да се прави! Naughty
БИли, бързо оздравяване на ТЕдо! Hug
МАрти:hug:
КАМИ Hug права си наистина малките деца боледуват много и на мен не ми се вярва ама е така! НО ще го израстат!

ЧЕстито бебенце на ТЕди НИколова и на малката какавяра! ДА им е жива и здрава! newsm51

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 13:51 от Dundurela

# 188
Ха честито на Теди!   bouquet Да е жива и здрава малката принцеса, пък и всички около нея  Hug

# 189
Честито на Теди!
Много е стра6но това с гър4а,направо ми настръхна косата.Марти ми е дигал 39,5 от зъб и бе6е много унил,но само това. Peace
Някакви новини за партито,4е не6то напоследък не съм много редовна във форума,4е пи6а едни реферати .

# 190
Честита нова радост на Теди и цялото семейство!   ylinfant newsm51
Уинкс, и аз се разтреперих като прочетох за случилото се с Крис!Добре,че таткото е реагирал.И аз като малка съм получавала гърчове от температура.Бях много чувствителна и лесно вдигах до 20-та си година.Като ми се карат или се притесня или пък съм влюбена и ми предстои вълнуваща среща-веднага с температура и херпес да не мога да се целувам.  Laughing
Вики,вече имаш бойно кръщение,а?Дано не се повтаря!  Hug

# 191
  • Асеновград
Честито на Теди и кака Вяра , много хубава новина   bouquet !
Ние бяхме на лекар , Тедо е направил спазъм тая нощ , аз го чувах , че трудно диша , но мислех , че му е запушен носа , а и като кашляше изглеждаше едно такова влажно , отхрачващо Sad.Изписаха му Вентолин и Аериус / или както там се казва тоя сироп/ , в четвъртък пак сме на лекар.От три седмици ходим поне 2 пъти в седмицата.
Като се прибрахме свекърва ми беше казала на Мариела , че няма да слизаме при тях известно време и тя милата се беше затворила в стаята си , гушнала една снимка на Тедо , единия му пантоф и реве , много ми стана мъчно.

# 192
Billi,бързо възтановяване на Тедо!Милото момиченце,кофти ситуация!И на Никола приятелката му е болна.  Sad

# 193
Били, Ева пи същите сиропи , на вторият ден имаше подобрение и вече кашляше по -малко , ще се оправи Тедо и то бързо  Hug А за каката,нямам думи ,чак не мен ми се доплака като описа как страда милата  Rolling Eyes

# 194
  • София
Честита втора дъщеричка на Теди!  Да расте здрава и щастлива! bouquet

Winx, дано не ви се случва повече такива неприятности с Криси! Трябва повече пазене и наблюдение.  Бързо да се оправи момчето. Hug
Независимо от ситуацията, важно е да сме в кондиция за да действаме адекватно. Паниката е лош съветник.
billie, и аз не ги разделям. Няма начин, говоря да не се навират един в друг, но през едното ухо влиза през другото излиза. Почти винаги след единия се разболява и другия. Успокоявам се, че Виктор така си изгражда имунитет /уж/. Кара градинските болести покрай брат си и тайничко се надявам, че при тръгването на ясла няма да боледува често, но... не е гаранция.
Освен да ги изолираш временно по етажите...Дано Тедо вече да ги е изболедувал повечето болести. Сетих се и още нещо, когато единият започне да се разболява, веднага давам на другия имунокинд /така протича малко по-леко заболяването при болен номер две/.

Днес оставих Гого в къщи, за да мога да си подам документите в КАТ и допреди малко мислех, че ще лудна. Crazy Като хлебарки са. Вече ми треперят ръцете за да смъквам Вики от невъзможните места на които се катери. Правя им тунел от възглавниците на дивана и няма такава игра.  Simple Smile Лошото е, че трудно успявам да я прекратя.

Общи условия

Активация на акаунт