Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 483
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит рожден ден на ТАня и на мъжа на Галена! ЖИви и здрави и много щастие в семействата!  bouquet
и от мен   bouquet  bouquet  bouquet

снощното земетресение ме паникьоса, бях сама с коки и определено не ми подейства добре. така не съм се паникьосвала досега, просто не разсъждавах трезво мислейки си какъв ужас е земетресението и просто престанах да мисля, което доведе и до паниката. след това се съвзех разбира се, но не очаквано и за мен самата го преживях доста неприятно. а коки си спинкаше като ангелче милия.
синката иж минава, ама си е синьо.
той днес е вив вихъра си- спа 2 часа преди обяд до 13 ч. и оттогава не е лягал, и съм ей така #Crazy

янче Hug аз от леща съм повръщала страхотно, пуста лакомия беше Rolling Eyes
марти и тук да кажа лек път и всичк ода е наред, кураж и тръпение Hug
бубе, съжалявам, че индиректно те върнах към спомените, надявам се да не ми се сърдиш. целувки на дели Hug

# 166
благодаря момичета  Hug
нашият татко пристигна вече в Тел авив, включи се за малко от летището, паспортната проверка е минала сравнително бързо, което уж беше най-страшното, ама предполагам, че голямото проверяване е за хора от някои не толкова приятелски държави. След като изпартихме Десо, с Никола ходихме на гости при нашите, там подивяха с Мариса, после се прибрахме, ядене, къпане и по леглата...не даваше признаци да усеща липсата на баща си въпреки че сутринта се държа много странно - мрънкаше, искаше да го гушка, висеше му по краката...като се замисля обаче едва ли е разбрал нещо от цялата подготовка, така че по-скоро случайност
майка ми живее на 6-ти етаж и каза, че доста силно се усетило, представям си на по-високо, Мими, за теб се сетих първо  Hug

# 167
Марти, дано тези месеци раздяла да минат като миг  Hug
Между другото - песента в подписа ти не е What A Wonderful World, а somewhere over the rainbow  Wink

# 168
Марти , пращам ти искрената прегръдка на мен и Ева и кураж , явно няма да е леко и ще тъгувате постоянно един за друг ,но времето ще мине  HugЦелувки на фъстъчко  Heart Eyes

# 169
  • USA
Днес беше най-ужасният ден от живота ми. Кристиан получи гърч от температура и ни изкара акъла. Беше много страшно. Спря да диша, посиня. Баща му му направи изкуствено дишане, докато аз виках линейка. Слава Богу, си възстанови дишането малко преди да дойде линейката, която дойде още докато бях на телефона (може би за 3 минути).
В спешното ми обясниха, че често се срещало сред малки деца. Получава се от рязко вдигане на температурата. Неговата беше около 38.5 преди да получи гърча и беше пил хапче преди 1 час. Сега непрекъснато го следим да не вдига много температура и караме ударно с лекарства. Пиша ви за това, защото ако ви се случи да знаете как да реагирате. Ние бяхме ужасно паникьосани. Казват, че правилно е да се изчака да мине гърча или да се сложи в топла вода (около 37 градуса). Ако спре да диша за по-дълго се прави изкуствено дишане ( но без натискане на гърдите).
Пожелавам си никога и никому повече да не се случва.  Praynig

Марти, много бързо са се развили нещата при вас. Пожелавам ви повече пъти да имате възможност да сте заедно.  Hug Хубаво е, че семействата ви са наблизо.

Аз за съжаление живея в земтръсна зона и съм видяла доста земетресения (слава Богу не големи). Почти винаги се чува бучене преди да затресе. Много специфичен е звука.

# 170
Леле Winx, кошмар  Hug Браво на мъжа ти, е е реагирал. Малчо като беше с 40+ мен много ме беше страх да не направи гърч, най-малкото защото не знаем какво да го правим.
Пожелавам си никога и никому повече да не се случва.  Praynig
Марти  Hug и от нас. Наистина е хубаво, че имаш близки хора около теб.

# 171
  • Асеновград
Добро утро ,
Winx , много страшно , милия Криси , браво , че мъжа ти е реагирал правилно и дано не се случва на никое детенце  Hug .
Марти , кураж и от мен , ще мине бързо , ще видиш  Hug .
Честит рожден ден на празнувалите със огромно закъснение.
Тедо пак е болен , тази нощ се разкашля сочно-сочно.В четвъртък свършихме антибиотика , уж се беше позакрепил и тази нощ пак.И в тоя ред на мисли имам въпрос към майките с 2 деца.Как успявате да ги разделите едно от друго като са болни?Защото Тедо за трети път се разболява , като през цялото време един и същи вирус си подмятат с братовчедка му.Тъкмо единия се закрепи и другия се заразява , и двамата го изкараха по 2 пъти , сега на Тедо му е за трети път.Ще предприемаме радикални мерки май , само дето те включват моето неходене на работа , което пък в момента е невъзможно.Айде оплаках ви се рано-рано.

# 172
  • USA
Били, аз си мисля, че не може няколко пъти да боледува от един и същи вирус,  поне на теория. Защото нали изгражда имунитет като го преболедува.  Thinking

# 173
Добро утро!
Уинкс, направо ми се доплака, сви ми се сърцето. Милия Крис, дано по-бързо се оправи и на никого не се случва  Hug
Пожелавам на Десо успех и късмет, а на теб Марти много спокойствие  Hug
Били, дано бързо се оправи Тедко и да излезете от този омагьосан кръг  Hug
Уинкс, как е въздуха при вас с тия пожари  Confused

# 174
  • София
Велина  Hug нямам думи като прочетох много се разтроих.Добре че сте реагирали а и докторите са ви бързи.Никога на никой да не се случва.Какво давате сега предписаха ли АБ?
Марти кураж,мъчно ми е. Heart Eyes

# 175
  • Асеновград
Били, аз си мисля, че не може няколко пъти да боледува от един и същи вирус,  поне на теория. Защото нали изгражда имунитет като го преболедува.  Thinking
Ами не знам защо така се получава , обаче той с други болни не контактува , може би докато не е оздравял напълно , тя носи нещо ново от училище , знам ли.Обаче го карат по един и същи начин.А не мога да ги разделя.Тя постоянно му се муши да го целува , той пък само я търси , научи се да отваря вратата на нейната стая и сега първата му работа е да иде при нея.
Решението е на отделни етажи , да видим как ще го осъществим.

# 176
  • София
Winx, много страшно! Представям си какво ти е било. Sad Слава Богу, че всичко е наред. Аз си мислех, че опасността от гърчове е до 1 год. Както и да е, дано никога не се повтаря. Крис да е много здравичък.
Марти, успех на Десо! А на теб търпение.  Hug Ще мине времето, още повече че има скайп и интернет, та ще можете да се "виждате" по-често поне виртуално.
Били, не ги разделям децата. Просто няма как да стане в един апартамент. При вас не е ли по-лесно? Не сте ли на отделни етажи? Сега се сещам, че и каката я гледа бабата... Бързо оздравяване на Тедо. Виждам, че си ме изпреварила за етажите  Wink.
Нещо щях да пиша, но всичко ми се изпари от главата.  Confused

# 177
Уинкс,много страшно,дано нямате повече такива инциденти. Hug за теб и Крис.
Марти, Hugкураж.
Били, както Герката е писала в един апартамент няма как да ги разделиш,а и изобщо не се и мъча,защото двете непрекъснато се търсят.

# 178
Велина,  Hug Направо ми се сви стомаха на топка като го прочетох. Дано повече нямате такива изживявания. Бързо оздравяване на Криси!
Бързо оздравяване  и на всички болни мъничета (явно отново е голяма групата покрай тези вируси  Sad )

# 179
  • sf
Новина

Теди Николова си има момиченце 3200гр, 48см
Да Са живи и здрави всички в семесйтвото й и кака Вяра да е много полсушна!

Общи условия

Активация на акаунт