Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 484
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Усетихме  #Crazy Странно, че кучето проспа всички и хич не се трогна.

# 151
И аз усетих  Confused На 17-ия етаж съм и ми се поразклати дивана  Mr. Green Малко ми е тегаво, че точно тази вечер пък съм и сама с детето  Confused

# 152
  • София
Мимозке, от всякъде уверяват, че нямало да повтори.  Peace

Интересното е, че мисля, че Ири го усети и се разплака и то доста. Или пък видя, че аз се стреснах.  newsm78

# 153
Изкарахме 1 час в колата, а малкия дори заспа там, та го местихме обратно. Доста разлюля и определено се постреснах. Май ще пазя тази нощ компа  Sad
Между другото, във фотофорум във форума доста хора са написали, че преди това чули силен тътен. Във фокуснюс също съобщават за обадили се граждани, който чули тътен. Само дето никой по радиото не съобщи да е имало и взрив.
Да си допиша тук по повод на Гери притесненията за децата - единствено за малкия треперех, а докато го облечем и се измъкнем на улицата само му повтарях ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ... Направо се бях пошашавила здраво...

Последна редакция: нд, 16 ное 2008, 03:31 от Renie78

# 154
  • София
Ама и аз съм една заспа. Честитих на Таня, а забравих да се похваля, че мъжът ми също е (вече беше, че стана утре Wink) рожденик. Черпя с кой каквото му душа иска.

И ние усетихме, а бяхме на ниско, в едно заведение под земята на бул. "черни връх". Аз имам страшна фобия от земетресения и много се изплаших, даже карах другите да излизаме навън, ама не ме взеха насериозно. Даже май от това ме преряза стомахът и ме боля цяла вечер. А майка ми вкъщи с Кая не са усетили нищо, за щастие. Дано не повтаря наистина, както пишат.

# 155
Галена, да му е честито и на мъжа ти Simple Smile И много да слуша жените в къщи  Wink

# 156
Галена,честит рожденик!  bouquet
Ние не усетихме нищо от земетресението,дано при вас да не се повтаря.

# 157
  • София
ДД
Пак се разтресе,к`во и стана на тая земя?!Щом се събудих,аз не ги усещам.Мая и нашия не ги усети,викам на мъж ми Марк не станали неспокоен и той аааа той сее наял.Явно е като при хората едни имат възможности други не.

# 158
Не усетих нито снощното,нито сутришното-явно за добро.Мъжът ми беше на заведение и каза,че го е усетил.А Надина каза,че докато е скачала на леглото -леглото почнало да скача само.  Joy Ама аз при тоя шум,а и един доберман дето гони топки от горе на съседите,след детския рожден ден,а и прически ми правиха,абе тресеше ми се всичко и без заметръс.Надина повръща от 5ч сутринта.Много се притеснявам да не зарази Никола,че той тъкмо започна да яде и апетит има.Чудя се какво да и дам за повръщането,лекарство де?Ще звъня на педито по късно.

# 159
Добрютру!
Тази сутрин и аз съм го проспала  Mr. Green
Галена, честито на мъжа ти. Да ти е жив и здрав и много да се обичате  Hug
Янче, дано не се разболее Никола. Praynig Чувала съм за натриев цитрат, че се дава при повръщане...  Hug

# 160
  • sf
Яна,  Hug и аз давах натриев цитрат на Вероника. Под формата на сироп го дават в аптеката.
Снощи усетихме земетръса, играехме карти с едни приятели- ама не се шашнахме много,че имахме добри ръце  Joy
Сутринта сме спали като пънове. Странно ми е ,че и котките на свеки никак не реагираха,  може пък вярно да е от взрив и за туй животните да не реагират .

изчетох ви , ама вече не помня какво щях да пиша.
айде до после

# 161
здравейте
Честит Рожден Ден Танче( на патерица) , да си все така лъчезарна , много щастлива и здрава   bouquet
Галена, честит рожден ден на мъжа ти , да ви слуша и обича още повече  Grinning  bouquet
И ние усетихме земетресението ,бяхме на ресторант и доста силно се раздруса Confused

# 162
Честит рожден ден а патерица на Танчето и Христо!   bouquet
Вчера като разлюля, Никола спеше, ние и двамата с Десо се втурахме към спалнята. Докато стигнем и то спря...оставихме го да си спи, но бяхме нащрек...има две теории за леките трусове - първата е, че така се освобождава еергия от земните недра и по този начин се предотвратява по-силен трус...втората е, че леките трусове са предвестник на по-силен...когато купувахме апартамента, строителят ни обърна специално внимание на противоземетръсните шайби...колко държал на тях, дано наистина да е така и да няма съседи, които тайно да са махали носещи стени
може ли някой да ми помогне със съвет (Ренка може би ти  Praynig) - купих си камера за скайпа, има някакъв диск към нея, но като пробвам да го инсталирам, на един етап ми иска и windows диска, който аз обаче отдавна съм изгубила. Мога ли да взема някакъв друг диск windows xp (не моя) и така да инсталирам камерата? и дали има камери, които мога да инсталирам без този диск?
Десо заминава след няколко часа...

# 163
Марти,кураж!  Hug И успех на Десо!Сигурна съм,че всичко ще е ок!  Peace
Надина май е повръщала от боба снощи,нищо и няма засега.Педито каза да пие чай от мента с мед и в.ц.Тя има чувствителен стомах и снощи яде доста боб,че обича.Сутринта го повръщаше цял.  Sick

# 164
  • София,
ЧЕстит рожден ден на ТАня и на мъжа на Галена! ЖИви и здрави и много щастие в семействата!  bouquet
И при нас снощи се усети труса и то доста силно, малката спешеф и не усети нищо, но баткото, в първия момент питаше какво става кой ми люля дивана, а дивана е много масивен и стабилен. Само че интересното при нас е, че не точно се люлаше, а всичко подскачаше, трусът беше вертикален.ПОсле до дванадесет часа с мъжо стояхме натръни и чакахме вторичния трус. А сутринта когато се събудих и пак усетих как залюля замомент, чак не ми се вярваше, след толкова време да има вторичен трус. И при нас се чу силен тътен newsm78. А комшиите после се питаха по терасите на кого са му изпадали чиниите Mr. Green, абе смееха се ама на мен хич не ми беше до смях.
МАрти кураж и от мен! Hug
Яна, явно наистина е било от боба, а и торта ако е яла, ще се оправи не се тревожи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт