Юлчетата мили се борят с вируси, бацили

• 11 487
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
ЧРД, Танче, много щастие и любов  bouquet
Майче, разбирам те какво имаш в предвид. И при мен се получи нещо подобно. Но няма вечно да сме по майчинство Wink
Да, и аз понякога съм си мислела колко ощетено и унижено е поколението на родителите ни. Попаднаха на някаква вълна, която изведнъж започна да ги сменя с млади кадри и доста от тях точно преди пенсиониране биваха съкращавани Sad

# 136
  • София
Честит Рожден Ден, Таня! Много здраве, любов и радости ти желая!   bouquet

а пък от хер бебе са ми донесли две порции и сега не ми вдигат телефона да ги питам защо  Rolling Eyes

# 137
Честит рожден ден,Таня!Много здраве,щастие и любов!  bouquet
чета ви,ама нещо хич не ми се пише,а и като се сетя че зимата няма да има къде да отидем,защото при нас няма ни един детски клуб.
и мен много ме е страх да не падне Цвети от количката,защото тази седмица дори и вързана пак се изправя,а неиска и да върви,абе само номера ми прилага.
за гледането на децата основно майка ми и баба ми ми помагат и досега не съм имала проблеми

# 138
  • София
Честит Рожден Ден на Танчето!  Да си здрава, обичана и винаги усмихната.

Ние нямаме нито парно, нито вода. Има страхотен теч до нас. Изобщо...  Sick

# 139
Танче ЧРД и от мен  ,много здраве,6тстие и любов  Hug

# 140
  • София
ТАНЯ!! newsm59

# 141
Майче,  Hug. Аз си мислех какво ли им е било на родителите ни като ние пресни-пресни от университета сме взимали по-високи заплати от тях, които са работили доста години. Ей това за мен е по-ненормалното.
Вярно, че и това не е нормално. Аз още като бях втори курс вземах в пъти повече от нашите взети заедно, а баща ми е с докторска степен.
Днес пак си мислех по темата и реално трябва да се радвам, че не съм принудена да се върна на работа и мога да направя избора да си гледам детето. Пък работата няма да се свърши  Wink И за мен ще има... 

# 142
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНЧЕМного любов и хармония и много здраве  newsm51

# 143
Честит рожден ден на Таня   nbirthday
АЗ ви чета ама нямам много време да пиша . Само да кажа брово на Илко ,а на Коко дано бързо му мине синината .Сега отивам да пишем домашни и да си гледам парното че нашето е локално и ако не му сложа ще треперим cold

# 144
  • София
Е ние още нямаме парно  Twisted Evil ,оплаквам се дано тръгне и при нас.

# 145
Честит рожден ден,Танче!Бъди винаги така усмихната и готина!   Gift
Майче,много ти благодаря за инфото.И аз ще се радвам да се видим като ходя другата седмица за пъзела,ще ти пиша на лични!  Hug

# 146
ТАНЧЕ, Честит рожден ден   bouquet
При нас изказвания от рода "Не,че боли" и подобни не вървят. Детето си знае само неговото

# 147
Прривет,

ЧРД Таня, много хубави емоции с прекрасното ти момиченце и неговия тати, а и аз се прикрепям към пожеланието на Рени Wink bdbaloni

Днес малкия е с много странен режим - стана в 8.30, следобед заспа чак към 16.30 и сега още спи, та използвам "неочакваната ваканция" и се вмъквам тук.

Тия дни позакърпих зимния гардероб на Коцето - купих едно комплектче яке и гащеризон на Coccodrillo и още едно яке Made in China за резерва, остава само ботушки да му взема. Така исках пак Geox, ама в нашия магазин само момичешки модели са докарали, така че към КиК ще се ориентирам - утре ще помъкна мъжо по магазините.

Ели, (изпускам звездичките, да не им объркам бройката  Laughing), нашето адашче какво прави струва, ама като падне все физиономията разкрасява и то или челото или цепи устните. На няколко пъти ходи звездочел и то центриран точно по средата, а като цепне устата, да не казвам за какви кървища става въпрос - всеки път изтръпвам да не счупи някой зъб ooooh!
И интересно, че по-сериозните инциденти все вкъщи стават пред очите ми, на вън до сега един път не се ударил лошо, не е като да не пада, по-се пази като че ли.

Забравих да пиша за самостоятелното хранене. Тук е мястото да поздравя Илко за успеха му smile3501. Та Коцето за сега рядко проявява интерес, а в малкото случаи имаме един успешен опит на катапултиране на храна върху екрана на ТВ-то, та засега правим следните сухи тренировки - давам му празно бурканче и една лъжичка и упражнението е да уцели и да вкара лъжичката в бурканчето и да храни мен с въображаема храна, докато аз храня него - много сме напреднали. Иначе с храни, които се вземат с ръчичка нямаме проблеми.

За течностите - и Коцето пие по-малко откакто застудя, пие само вода и сутрин и вечер мляко. Не му давам плодови сокове - плодовете си ги яде на резенчета, чайчета му давам само като е болен.

Имаше и още, ама докато си пишех романа, естествено забравих половината неща Crazy

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 23:27 от Elche

# 148
Ох,свърших най-трудното,навечерях децата!Храненето ми е най-голям тормоз.
Сутринта бяхме на детски рожден ден в Клара.Наистина се спестяват пари когато е в къщи,но каква лудница става,какъв шум,леле,още ме боли глава...Но проблема с парите и цените по клубовете никак не е за пренебрегване.Аз се чудя и мая къде да направя на Надина рождения ден тая година и ако ми излезе 400лв. трябва да съм доволна като гледам цените.Имаме доста гости деца,а и възрастни.Мисля и родата да поканя накуп.В къщи няма място,а и децата са малки и се превъзбуждат когато е лудница у дома.

# 149
  • София
Усетихте ли земетресението? Ние сме на 8 ет., с мъжа ми бяхме прави и направо ни лашна. Гадничко си беше. Точно преди това се чу шум, като много силно тропане/пукане и тъкмо се чудех какво толкова правят съседите отдулу, че у нас се чува. Преди не се шашках, ама сега ме достраша за децата.

Общи условия

Активация на акаунт