Бърза МАЙското човече с шейната да се вози вече (18)

• 13 339
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Честито на всички които празнуват днес !  newsm51
И ние също дърпаме ушите -ама като казвам дърпане - направо плющят  smile3518
Гого от известно време - говоря месец някъде му излезе един обрив по бузките.Обадих се на педи,тя ги видя и му даде кремче с което да ги мажем!Мазахме ама не помага-той ги дере яко - даже вчера и кръвчица си пусна! Sad Нощем в просъница се събужда и се чеше и се събужда с голям рев! Днес даже водичка пуснаха раничките-сварих лайка и ги почистих местата....
Тая нашата докторица ме ядосва мн вече вика - "Ти му опрай хемоглобина той по важен"
.... оплаках се ...............
На туй бебче му наместиха чревцата милото  newsm53
...Гледам ТВ сега....- бихте ли станали посланник който да замине в АФРИКА?
Хайде целувки от нас и слънчев ден! newsm68

# 256
момичета в момента гледам "часът на мама",даваха как ваксинират децата против тетанус(инициативата на уницеф и проптър и гембъл-1 пакет=1 ваксина)
....наистина несъжалявам че съм купувала тези памперси и честни казано ми се напълниха очите със сълзи за тези дечица...покъртително е да видиш една малка душица как лежи много болна...и като си помослиш,че и ти имаш досебеси едно такова малко същество се благодариш на господ че сте живи ио здрави.... smile3518 smile3518 smile3518

# 257
Здравейте. Честити месечинки на празнуващите бебоци  bouquet  bouquet  bouquet
slyn4o_bebe посланик не мога да стана, щото не съм от тези дето обичат да пътуват и най- вече да живеят в друга страна, нещо не мога да вирея на чужда земя Laughing
Да си призная не можах да изгледам тоя клип. Като почна да го подмята и го спрях, просто ми настръхна косата, може да са тренирани т.н., ама все пак аз не бих си дала детето да ми го подмятат.
При нас е пекнало едно слънце и ме изкушава да излезна, ама Петя доста кашля и се чудя какво да ги правя. Май ще излезем, въпреки, че е доста студено.
Да ви питам горе долу кога почнаха да седят по-стабилно вашите бебочовци?да си сверя часовника, не да сравнявам, щото Тереза доста се клати още

# 258
Здравейте, отдавна не съм писала, някъде в началото на темата и досега нямах време.
Аз минах на Хъджис от около месец и половина, преди взимах на Памперс.Много ми се искаше да помогна, но просто от памперсите на Хъджис съм много по-доволна Thinkingи сега съм малко гузна.

За седенето:Ния седи доста стабилно, но към 10-та минута почва да си поляга.Обръща се отдавна без проблеми от гръб по корем, но обратното го е правила само два пъти и то още в началото, когато не можеше да се обръща от гръб по корем.Не знам, дали е нормално newsm78

Какви играчки ще взимате за мушмурочетата за Коледа?Аз още не съм решила.

# 259
За сядането...и моята е още като нивеляшка.Накъдето я бутнеш натам отива и неможе да седи.Дори в столчето за хранене се килва на една страна.
За подаръците...на Тинка не сме решили ни сигурно ще е или колело или нямаква пееща играчка.Кака й на първата си коледа се радва на такава играчка.А на кака Боби...най-вероятно един от онези ГОЛЕЕЕММММИИИ  комплекти с флумастери,моливи,пастели и т.н.Поне аз това съм решила.Ще видим утре като отидем до турция дали ще изберем нещо.И ако не там може да минем навръщане през Гърция до "Джъмбо"-то.Ще видим утре като тръгнем...

# 260
мушмуроче, като се приберем в Сф, много ми се ще и ние да се присъединим към вашата компания за плуването  Laughing

и без това сигурно ще е към януари...

# 261
мушмуроче, като се приберем в Сф, много ми се ще и ние да се присъединим към вашата компания за плуването  Laughing

и без това сигурно ще е към януари...

Иии супер! Колкото повече - толкова по-добре! Simple Smile
Аз не знам какво да му купим на Алекс. Нещо не се радва много на играчки. Радва се на ципове, копчета, пликчета и дистанционни. Освен да му купя няколко копчета и да ги зашия на парче плат  Joy

# 262
Мусмуроче, добра идея  Peace И моите се радват на опаковки от мокри кърпички, хартия (днес Георг направи сефтето), памперси, лъжици (дървени и пластмасови), на маркуча на ваната и пр. В момента спят, маи и а3 сте се положа 3а малко...
А3 състо купувах много Памперс и състо не съжалявам. Има осте едни пелени, които харесвам, в БГ не ги продават, 3астото са на местна верига, на dm. Лек ден   bouquet

# 263
lenka_ilenka  - не съм изненадана от клипа. Аз имам приятелка, чиято зълва е циркова артистка и тя подхвърляше пред очите ми детето си, което беше малко по-малко от годинка. В клипа поне бащата държеше постоянно детето, а тя я подхвърляше във въздуха като топка. Аз тогава бях шокирана, сега - не.
За седенето - и Рая все още се клатушка и по някое време се свлича на една страна.

# 264
Цитат
lenka_ilenka  -Valantayn ето я Lady Frost тук е била
видях нещо се притеснявам като видя че повечето активни мами не пишат newsm78 дано всичко newsm17да е наред с тях и бебоците....Ние започнахме да седим, newsm45 но това пусто лазене не го прави-върти се -обръща се от давна ,но остане ли по-корем се тръшка и не иска!?Това нормално ли е??? newsm78 да не пролази до сега-вече взех много да се притеснявам

# 265
Valantayn и ние не лазим няма страшно ще се класираме за най късно пролазили бебета    newsm10  ,обаче със сядането вече сме добре ,ама как се сгъва на два ката и как става след това тя си знае  Laughing   .

# 266
  • Варна
Абе хора не се тревожете за глупости!!Вижте какво казват за пълзенето:
Пълзенето – важно е да се отбележи, че пълзенето не е еднакво за всички деца. Някои бебета се опитват да пълзят още на пет месеца, други без никакви опити, се научават да го правят, а трети изобщо не опитват, а на по-късен етап започват да се опитват да стъпват и се учат да ходят. Пълзенето започва около 8 месец. Всяко дете си има свои предпочитания в това отношение и ако бебето ви не желае да пълзи, не бива да се притеснявате.
Алергиите - това за мен е страшното- ето,моето бебче два пъти един след друг направи ларингитни пристъпи, #Cussing outто алерголози,вземахме венозна кръв за някакво модерно изследване за алергии в  Университска болница и т.н. Това са наистина притеснителни неща,защото се влачат с години и водят до по често разболяване,оттам - по трудно посещение на детска градина и т.н. Дано не ви се случва!!Вече с големия минах по този път,но явно не ми е било достатъчно newsm45
Така че,с една дума - непроходили бебчета няма,не се тревожете за дребни неща,рано или късно ще пролазят или проходят,че и ще проговорят даже! smile3521

# 267
# 268
Valantayn не се тревожи излишно. Петя не лазеше, докато не почна да се изправя сама, а Тереза даже не се и обръща. Има ли друго бебе което да не се е обърнало? Не,че се притеснявам, просто питам Laughing Виждаш, че всяко бебе се развива с неговата си скорост и да ги поставяме в рамки ще е само излишно притеснение за нас Peace Важното е да са ни здравички.
Гери, доста забавно и в същото време и истина

# 269
Здравейте, дами.
Честити месечинки, имени дни и цицинки (както една мама вече каза) Mr. Green
Наплувяахме се за тази година. Както каза мушмурочето, разходихме се до Банкя да си накърмим на чист въздух децата и се прибрахме. Еххх, ще чакаме януари, а до тогава в коритцето само.
И аз не можах да изгледам клипчето - БРРР, Боже, УЖАС! Човекът явно знае, какво прави, ама - УЖАС БЕ!!! #Crazy То мускулчета здеави, ама ставички? newsm78
Аз каква сладуранщина харесах за Боянаааа (или за мен май Embarassed Mr. Green) Видях го в Метро:
http://www.tomy.co.uk/products/hippo-pedalo/?parent=903
Пее песничка, движи краченца като на водно колело и прави мехурчета зад себе си с шампоан. Ама има и едно още по-сладко:
http://www.tomy.co.uk/products/splashy-the-penguin/?parent=903
Това сладурче, като се навие отзад и заплава по гръб като върти перките си, а като му мръднеш перчемчето на главичката се покашля мъничко и започва така сладко да тананика и бълбука сякаш си завира лицето под вода и така пее. Тя Бояна ще се радва да ги налапа, аз май ще се радвам да си играя с тях кактп трябва Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт