Бърза МАЙското човече с шейната да се вози вече (18)

• 13 340
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
DiyanaChar,страхотен Хипо искам и аз да си намеря такова.

за пълзенето и аз знам че не всяко бебе иска да го прави,някои прохождат без да са пълзяли,няма причина за притеснения.
само дето е много сладурско като пълзят Grinning.

# 271
Моят Стефи още не се  е обърнал от гръб по корем(обратното го направи) също така не пълзи,но аз не се притеснявам дъщеря ми  изобщо не е пълзяла,направо си проходи.

# 272
 newsm17Момичета дано да сте прави.Днес една майка така ме стресира  Weary нейното било на някакви си нагревки и гимнастики в Дом Майка и Дете защото не се обръщало и е лазело -и Аз като newsm45 в къщи smile3518 newsm17 Благодаря ви за загриженоста newsm51  love001 и съветите.......lenka_ilenka поне и нашите бебоци ще са вече в класация....Гери  това направо ме отпусна-така се  newsm47 smile3501 напишете сайта ако може и аз да го разгледам smile3521...........И само да сте се оплакали че не ви остава време по цял ден сте на комповете smile3502 smile3503

# 273
Ивето също не пълзи, но аз не се тревожа за това. Жорко се научи след като проходи  Grinning !
Момичета, кажете и вашето мнение по въпроса:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351873.0

# 274
Днес ставаме на 7 месеца Grinning

party023
И Бертанчо не пълзи,а и не прави никакви опити.От по-мързеливичките е  Grinning

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 21:49 от sundey

# 275
  • София
Мами не се поддавайте на "чух от тук", "дочух от там", "тя ми каза така".
Искате да имате здрави нерви нали? Или пък здрава психика? Simple Smile
Сега ще ви се накарам едно хубаво. Накарах се Simple Smile

Нагревки, физиотерапии, масажи, гимнастики (т.е. медицински интервенции) се правят на бебета и деца с проблеми.
Само защото бебето не се върти не значи, че е с увреждане или има някакъв здравословен проблем.

На мен честито съм, отново съм жена Simple Smile Добре, че имам запас от дамски превъръзки.

Гери не съм мислила за овлажнител. На мен лично парното много ми пречи, сутрин ставам с пресъхнало гърло. Миналата зима слагах купички с вода по радиаторите.

О, да е жив и здрав Бертран Simple Smile

# 276
Здравейте мами

за пълзенето-и аз смятам,че не е задължително да лази едно бебе ,може направо да проходи

за сядането-моята все още е нестъбилна и клюма на една страна,да не говориме ако тръгне назад,как ще си удари тила

А какво ще кажете за дете,което нито лазеше,нито можеше да седи,но го слагаха в проходилка от 4 месец,проходи на 1год и 2 месеца и досега като пада не може да си сгъва краката и пада като "паметник",не може да седи клекнало,за да рови в пясъка например.

За мен е важно от седнало положение да се изправи и като пада да пада на дупе

за клипчето и детето акробат-за мен това са циркови артисти и тренират детето от още по-малка възраст.Но как не му излезе някоя става ,страшно си е  Shocked  аз чак по едно време не можех да гледам.

Гери-ей сега ми пратиха този линк и смешно,смешно,но си е истина  Confused
Понякога найстина нищо не съм яла ,и като се замисля съм само на кофеин или како от шоколади
И накрая полудяваш и все няма пари  #Cussing out

Мушмуроче,Лале и моята много обича опаковката на мокрите кърпички и други шумящи неща,както и разни кутийки,шише от 2 литра-направо го разпердушинва,маха етикета.Чопли с плъстче иии го отлепва ,дърпа,дърпа.Голяма игра.

Valantayn ,спокойнооо и моята няма изгледи да пролази.Ляга по корем и започа едно ритане с крака,надупва се ,а главата си седи залепена за пода,ръцете опънати на страни като че е распъната и се смее,понякога се ядосва.А ако си вдигне главата пък не вдига дупето.
Всичко си е наред споко

за овлажняване на въздуха-почти винаги имапране в/у радиатора.Друго не правя и не съм купила машинка

# 277
За пълзенето - няма повод за притеснение,  Peace и моя Филип първо проходи на 11 месеца, след това пролази...
Виктор не може все още да седи стабилно, крепим се с възглавници. Иначе се обръща корем-гръб, гръб-корем и  като пумпал...

# 278
sundey  smile3525Честита 7  месечинка да ви носи много радост и щастие..............АнМари smile3521 приемам караницата! bowuuоще един път ви Благодаря  момичета  bowuuимах нужда от това Hug Hug

# 279
  • София
Копирам от старата тема. Една мама се е объркала.
Не видях моето бебче тук. Embarassed
София-14.05.2008год.
51см,3250кг.

# 280
Добро утро. Да почерпя, че Тереза днес става на 6 месеца

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 09:54 от stoj4e

# 281
добро утро ,
stoj4e ,да ти е жива и здрава мнооого да те радва.
Честито и на всички други "рожденници" и тези които имат повод да празнуват   Hug   bouquet

# 282
 smile3510ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ТЕРЕЗА    и на тези които навършват 7 месеца  love001

# 283
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА ТЕРЕЗА, ЧЕСТИТИ 7 МЕСЕЦА НА БЕРТАН

ОЩЕ МИЛИОНИ ПЪТИ ПО ТОЛКОВА ДА ПРАЗНУВАТ  Hug

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БЕБЧЕТА КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС

Гери, за овлажняване на въздуха не съм купувала уред специално, слагам и аз купа с вода на радиатора и я смевям всяка вечер преди да легнем.

Крис седи относително стабилно, понякога се килва на някоя страна и сам се изправя. Случва се и да забие кратуна в земята като се килне на някоя страна, защото още не се усеща да си сложи ръчичка за да се предпази от удара. Ирен седеше така стабилно на 5 месеца, всяко дете е различно и в никакъв случай не трябва да се сравнява с други деца. В едно то ще се справя по-добре и на по-малка възраст от другите деца, в друго ще догонва своите връстници. Споко, да са живи и здрави само, има време и да седнат и да пролазят и да проходят и т.н.

# 284
  • Някъде по Дунава
Здравейте и Честито на бебоците с месечинки!
И бебка не стои стабилно седнала и не прави опити да пълзи,но аз не се тревожа.За сметка на това много се обръща и е голяма борба докато сложа памперса  Laughing
Явно сред бебчетата опаковките от кърпички са хит,защото и Ели много си играе с тях,те са шарени и шумолят и не се учудвам че и харесват.Вече и на нея и правиха изследвания на кръв и урина.Всичко е ок според лекарката,хемоглобина и е 135 и ми се струва висок,но щом педито казвач че изследваниятаса добри,няма да споря.Все пак бебка редовно хапва спанак и жълтък,а това нали вдига хемоглобина.

Общи условия

Активация на акаунт