МАРТенче сутрин реве - на ясла хич не му се ще!

• 11 143
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте!
Честит празник!

lubricant
, чела съм го и преди, но пак ми беше приятно да го повторя.  Hug

zayo, да нацелуваш двете си прекрасни дъщери. Много са сладки.  Heart Eyes Разкажи ни повече ти как се чувстваш там.

VAVA, честито ви първо пишкане!   bouquet  И дано имаш все повече такива поводи за хвалба.  Grinning

# 31
Добро утро
Черпя ви с кафенце,че отдавна не съм се включвала.
Да си спомните за хубавото лято в това студено утро.
Заповядайте!

След почти 2 седмици успешно ходене на ясла,Тишо от вчера е болен и пак сме в къщи.
С яслата нещата вървят много добре.Лелите нямат оплаквания,освен за яденето. Mr. Green

Много приятна коледна темичка и дискусии за подаръци.
На всички желая да сте здрави.  bouquet

# 32
  • Сливен
bambi mama,мерси за кафенцето,поднесено в приятна за окото обстановка Wink Simple Smile
много се радвам,че Тишко е свикнал с яслата
и дано бързичко оздравява Praynig
zayo,много хубави снимки с две пораснали принцеси Heart Eyesпоявявай се по-честичко Peace
за характера-и Моника е една типична мартенска девойка,мени си настроенията от раз Laughing
може да мрънка половин час за нещо определено,ако не й го дам или не й променя обекта на желанието Crazy
в последно време забелязвам,че е станала много чувствителна-от най-малкото повишаване на тона или скарване започват едни писъци и ревове ooooh!
обича да си играе с дечица на площадката,но за играчките е относително-веднъж ги дава,веднъж не Peace

# 33
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро!
Ей, тука в Дрезден се събудихма в сняг. 2-3 см. Но коледното настроение се усеща- пълно е вече с базари по центъра, предполагам ще ги открият следващата седмица! Hug

# 34
Добро утро и от мен!
И честит първи сняг на софиянци и дрезненци  Wink ! Пожелавам на мартенчетата много весели пързалки и много бързи шейни!

Аз лично много обичах тези зимни игри, когато бях малка и сега обичам да се връщам в онова време с дечицата.
bambi mama, благодаря за кафето, пренесе ме в друга реалност  Wink  Кажи по-позробно какво му е на Тишо.

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 09:25 от mila_pa

# 35
  • София
Честит първи сняг!

# 36
Ама как вали само Crazy Много е хубаво (само да не трябва да шофираш)! Заведох Киара на прозореца да види снега и на нея много й хареса. Само ме дърпа и вика "Пат" (пак), иска пак на прозореца детето Simple Smile Малко по-късно ще я изведа навън да види снега. Иначе тя малко кашля, май вече не само заради сополите. Поне вчера нямаше температура. Вечерта ходихме на гости в кумовете (да почетем деня на християнското семейство), там освен дъщеря им (на 5 години) имаше още едно момиченце на 2 и половина и падна голяма игра. Тръгнахме си в полунощ Crazy, а Киара дори не заспа в колата.

Моргауз, Емма е толкова пораснала! Много е хубава така на 2 опашки Heart Eyes

Зайо, много, много се радвам, че намери време да пишеш и че децата изглеждат толкова добре и щастливи на снимките Hug Стискам палци Дени бързо да се адаптира в детската градина.

ВАВА, браво на Мартинка! Поздрави на цялото ви семейство и се надявам скоро всички да сме здрави, та да можем да се видим (и с Норчето и Ева)

Бамби мама, дано Тишо бързо оздравява и не отвикне от яслата. Много се радвам, че е свикнал, защото съм останала с впечатлението, че той е доста чувствителен.

За характера и възпитанието - Киара като цяло е добра и послушна, в смисъл доста е активна и палава, но нен прави големи дивотии, а като й кажеш "не" или нещо друго, в повечето случаи слуша. Все пак държа да кажа, че аз до голяма степен я оставям да прави каквото си иска, стига да не е опасно за нея или да няма опасност да счупи нещо ценно. Все пак си е инатлива в определени ситуации, аз понякога се налагам, ако става въпрос за нещо по-важно, а понякога подминавам ината, ако става дума за нещо по-маловажно. Мисля, че като не обърна внимание на инатенето й, а се съглася с нея, обезсилвам инатенето и много често след малко все пак правим това, което искам. Точно както Таня е казала за Гено, понякога като иска да направи нещо, което знае, че не е позволено, оглежда се дали някой ще я види и се пробва - ако мине - мине Wink Като цяло е доста самостоятелна. Разбира се на моменти ме нервира безкрайно много и както съм казвала й крещя истерично, от което не се гордея. Все пак това, което отчитам като най-голяма грешка в моето поведение, е че за някои не толкова важни неща не съм достатъчно последователна в забраняването. Понякога просто се правя, че не виждам какво става Blush Като цяло май не спазвам някакви специални правила по отношение на възпитанието, просто гледам да живеем в хармония с Киара и да я науча какво е добре да прави и какво не е редно.

Хайде, хубав снежен уикенд ви желая!

# 37
Ами Тишо в четвъртък вечерта вдигна Т,вчера го водихме на лекар-сливиците доста подути и червени.Изписа му АБ  #2gunfire,който той не иска да пие.И се чудя дали има смисъл да го давам при положение че не поема необходимото количество и дали така не е по-лошо.Снощи и тази сутрин хапна,което ме кара да се надявам че гърлото му е по-добре.Ако спре да вдига Т значи може би нещата се подобряват.
Иначе докато ходи на ясла не спря да кашля заради тия сополи които се стичат към гърлото му.И доста се притеснявах Т да не е от пневмония,но слава богу гърдите му са чисти.
Тази сутрин се разплаках от безсилие,че хем не искам да му давам АБ,а той реве и плюе и ако се влоши ще се наложи на инжекции да мине.
Извинявам се че стана толкова дълго и благодаря че попита mila_pa.
А иначе gertrudka много добре си усетила,че Тишо е чувствително дете и не много палаво според мене.И аз си мислех,че много по-трудно ще свикне в яслата,но нещата се получиха постепенно и почти безболезнено.За съжаление не може още да си каже как се чувства,но вечер като го прибера няма търпение да го гушна и да му дам да суче.Толкова доволен и спокоен изглежда в тези моменти.
Май стана наистина дълго,когато мога пак ще пиша.

# 38
Момичета, имам питане:
Гого снощи много рева. Нещо се беше превъзбудил ли незнам, едвам заспа в 23 часа ,при положение, че без проблеми заспива към 21 часа. И тази сутрин е пресипнал.
 Опитахме се два пъти да му гледаме гърлото- стиска зъби и не дава. Едвам успях да видя, че уж не е зачервено, но има 2 бели точки колкото леща там. Какво може да е?

newsm78

# 39
Дени, да не е пресипнал от рев newsm78 За съжаление не мога да кажа нищо друго, аз дори не мога да позная дали е зачервено гърлото Embarassed. Иначе Киара от около седмица също реве повече от обикновено, аз го отдавам на кучешките зъби.

# 40
И ние си мислим, че е пресипнал от рев, ама тези 2 бели точки- странна работа. Сега съм му направила чай от лайка, да видим дали ще го пие.

# 41
Дени, ако се храни значи не го боли гърлото, а само е прегракнал. Когато Наско направи херп-ангината изобщо не искаше да яде. А тези бели точки в края на езика към гърлото ли са?

# 42
Здравейте, пожелавам бързо оздравяване на Гого, Тишо, Ева и Кика!
Аз днес пообиколих София с колата и ми направи приятно впечатление, че големите улици бяха изчистени. Дано не е било погрешно и снегът да не се е стопил от колите. Раказаха ми как по магистралата към Пловдив имало закъсали цистерни на почистващата фирма.
Водя вече всяка събота Владислава на курс по математика. Хубавото е, че открих в близост много приятен салон за красота и днес, вместо да седя самотно в колата, си направих маникюр и някаква много модерна йонизираща терапия за коса. Така, че ако срещнете някоя неотразима мацка, значи съм аз. Wink

# 43
ВАВА, благодаря за слънчевата снимка Hug Ще се оглеждам за неотразими мацки непременно Wink Пламен пък днес сутринта за 2 часа беше видял 4 катастрофи ooooh!

Аз утре мисля да ходя да купя едни апрески на Колев и Колев за Кика, че още няма ботуши. Днес мислех да ходя на произведено в България, ама на Пламен не му остана време, та тази година явно ще пропусна.
Малката мишка като "снощна" (нали вчера се прибрахме след полунощ) заспа в 19:45 на столчето за хранене, нооо в 20:30 се събуди с рев. Преди малко баща й я заведе в креватчето, дано се спарви по-успешно от мен с приспиването.

# 44
  • Сливен
Добро утро,
едно топло кафенце в една почти зимна сутрин Simple Smile

Дени, а може ли да са афти newsm78
чувала съм,че много болят,и от тях Гого да плаче Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт