МАРТенче сутрин реве - на ясла хич не му се ще!

• 11 151
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Благодаря за загрижеността! Hug Тези 2 бели точки са на гърлото над носоглъдката или както там се казва. Опитахме се вечерта пак да ги видим, но не дава и стиска зъби. Иначе си хапва добре, даже снощи го излъгахме и изпи към 150 мл чай.
Ще пиша пак как е Simple Smile

# 46
iva i moni, благодаря за топлото кафенце! При нас напрово си е от зимна по-зимна  Wink
deni_k, дано не е нищо сериозно  Praynig
VAVA, много сладко така - докато Влади се занимава по математика, мама да разпуска  Hug

# 47
Добро утро в това слънчево и мразовито утро.

iva i moni мерси за кафенцето. Hug
deni_k защо не го заведете на лекар Гого.Поне ще сте спокойни,че не е нещо сериозно.Но и аз мисля че щом си се храни нормално значи нещата са ок. Peace

Тишо изглежда по-добре въпреки че не му давам АБ.При положение че плюе и не знам какво точно количество поглъща,реших че няма смисъл да го давам.Това че не вдига Т и започна да хапва ме успокоява,че нещата се оправят,макар че продължава лошо да кашля. Confused

Пожелавам приятна неделя на всички.  bouquet

# 48
Добър ден!

Mila_pa, напоследък все се оплаквам(като бабичка), без да имам много сериозни причини. Затова реших да се поглезя малко. То не че 1 маникюр е голяма глезотия, но все не става време. Лили, предупреди Мила да внимава и да се пази от тази "игра" : http://dnes.dir.bg/2008/11/23/news3639478.html
Сега Владислава пише домашни и се надявам да приключи по-бързо да поизлезем малко сред хора.
Гери, и аз видях доста катастрофи вчера, но отдавна не ми се беше случвало да срещна и толкова толерантни шофьори на пътя. За съжаление обаче,повечето още не са си сложили зимните гуми.

# 49
Здравейте момичета!
Аз от 17.11 съм на работа и не ми стига времето и за нет!
Иначе да се отчета Али вече плаче само сутрин и то звучи повече като мрънкане(дава ръка на госпожите и сама се качва ама преди това проронва 2-3 сълзи).Там яде, спи, играе-оплаквания нямат(викат и даже диваче че много лудеела).Даже и за пишането си казва!Доволни са много!
За характера - много ми е добричка , но навие ли си нещо край(не забравя).
За имуностимуламтите аз давам по препоръка на нашия педиатър Бромховаксом.
Ами туй е засега от мен!
Боничките да оздравяват бързо-бързо!
Честит празник на онези , които съм пропуснала!
Лек ден и много усмивки!

# 50
  • София
VAVA, ще гледам внимателно за зашеметяващи мацки Simple Smile
това с "играта" звучи ужасно.

Еличка в петък и се възпалил конюнктивита явно от проклетите сополи, не е много но се трупа секрет. Сега лекуваме надявам се да я оправя до понеделник, че вече този месец съм на пред с 5 дни болничен, остави че липсвам от работа ами и НОИ ги изплаща по малко над 9 лв. 

За сополите
: беше малък ад с Мити (сега е почнал и с Еличка): постоянно му се стичаха в гърлото, нощем кашляше и повръщаше, а педиатърката ни казваше секрет се стича, "всичко е наред/нищо му няма" - ходехме всяка седмица по 1-2 пъти. Накрая не издържах и го заведох частен прием на УНГ - доц.Тодоров, за който знаех, че е противник на ДГ/ДЯ (приятелка беше ходила при него и той обяснявал за внучката си)... въпреки моята подготовка да чуя я 3та сливица, я да не ходи на ДГ/ДЯ. Той ми каза "Нищо му няма!"  Shocked Каза още, че ако е на алергична основа да му взема Целестон(дано не бъркам, името тогава го нямаше това лекарство по аптеките та не го взехме) и ако е алергия за 2 дни ще спрат сополите.

# 51
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз да се разпиша, че гледах пак гърлото на Гого - не е зачервено.
Мислим да го заведем на лекар, но първо трябва да избера такъв- тоест намерих в Нет-а няколко наблизо, после в понеделник да се обадя да искам час и т.н.
Целувки!

# 52
  • Сливен
Деси, какво ви изписаха за конюнктивита?В смисъл за почистване на оченцето от гурличките (освен капките)
Защото Мони е с блефарит(възпаление на клепача) и ни казахада почистваме с Блефагел преди слагане на капките но при нас това гелче го няма,а и ми излизат в аптеките че го нямало и в складовете)а някои даже и не са чували) #Cussing out

# 53
Привет и от нас!
Ние днес направихме една семейна разходка в Южния парк, много беше хубаво, качихме и Кика на въртележка, доста й хареса Simple Smile
После ние двете поспахме доста добре (тя около 3 часа и половина), а сега Пламен си отспива Joy
За хремата - леля ми има един лаф, че с капки хремата минава за една седмица, а без капки - за 7 дни Mr. Green Аз не съм съвсем съгласна, ама лафът много ми харесва.

Иве, на Киара й беше леко възпалено оченцето, но й капах само капки. Искаш ли да потърся тази пастичка и да ти я изпратя, ако я намеря?

А за тази "игра" днес прочетх във вестника и се потресох. Господ да пази децата ни, не знам какво друго да кажа.

# 54
Desem, и Калина върви по този път със сополите. Вече почти две седмици е със сополи и кашлица, защото й се стичат в гърлото. Водихме я на лекар и казаха, че нищо й няма. Утре пак ще я водя за всеки случай, но иначе не ми изглежда да се е влошила.

И аз се потресох от т. нар. игра. Не че ние (и в частност аз) не сме били луди глави (какви ли не глупости правехме и измисляхме), но сега изпълнеията на децата и тийновете ми звучат брутално. Освен това ми направи впечатление, че в статията пише за деца между 3 и 6 клас. Сиреч доста малки деца. Аз лично започнах със щуротиите след 6 клас. Ще говоря с Мила, за да е запозната, та да не може някой да я придума/прилъже да й показва такива "фокуси". Но аз съм до тук. Дано децата ни са разумни и Господ да ги пази.  Praynig

П.П. Съвсем скоро чух, че било много модерно да си инжектират алкохол венозно  Shocked и пак се потресох. Не им стига вече да пият, ами и това ...

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 19:17 от mila_pa

# 55
  • Сливен
Гери, ще е много хубаво ако го потърсиш(ако не ти представлява трудност,разбира се) Rolling Eyes

# 56
iva i moni, и аз ще попитам в близките аптеки.
gertrudka, ако го намеря, ще ти звънна, а ако ти, ще чакам ти да звъннеш  Peace

# 57
  • Сливен
много ви благодаря момичета Hug
предпорагам че при вас ще го има това гелче Rolling Eyes

# 58
ОК, ще проверя утре и ако го намеря ще ти звънна, Лили, а после ще се разберем и с Ива Simple Smile

# 59
Добро утро
Хайде сега като съм си в къщи ще черпя кафе.

Desem благодаря че сподели за сополите,дано наистина и при нас не стане нещо по сериозно.И аз всяка седмица водя Тишо на лекар и казват,че е добре,но гадните сополи и кашлица не минават.
Вчера пък имаше разстройство,но само два пъти ходи и се надявам днес да няма и до четвъртък да се е оправил,защото свършва болничния.

iva i moni дано се оправи бързо Мони,целувчици. Heart Eyes

Хубав и ползотворен ден ви желая.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт