Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 283
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
  • хасково
Добро утро и от нас!

Момичета,много ви благодаря за подкрепата! Hug Hug Hug Страхотни сте!  bouquet
Честити месечинки на днешните ни пораставащи бебчета!Да са живи и здрави!
За зъбките и аз като Тинчето съм чува,че колкото по-късно излязът,толкова по-здрави ще са и по-късно ще паднат.Това го знам от бабите де Wink. На нас ни изби първия някъде преди седмица,така че не се притеснявайте!

Уамихнат и спокоен ден с малките сладурковци! Heart Eyes

# 196
Добро утро  Hug Кафето
Честити месечинки на бебоците.
Я кажете и при вас ли е така или повредата е в моя телевизор. Снощи темата ни беше на 9 или10 страница, а сега е на 14 стр. а са пуснати само 3-4 нови поста. Реших че съм объркала темата и погледнах за друга, тя пък се оказа на 18 стр.  newsm78

# 197
Цвете, мерси за кафето!
И при мен е на 14 стр. Peace

# 198
Къдричка, намери ли сте му занимание и на тати като гледам  Laughing А колко струва шейната?
Сега като се разкашка и заледи, май стават за ползване само из полянките в парка, където не е имало движение...

34лв.

добро утро Hug

сега ще закусим, после ще опитам да се включа Peace

# 199
Добро утро на всички! Цвети мерси за виртуалното кафенце!

Мноого сте писали....пак изпуснах нишката.
За Коледното парти ще направя всичко възможно да дойдем, че да се видим на живо Party

Ей до сега гледах симки и клипчета - страхотни бебоци!
Честити месечинки на порасналите - утре и ние порастваме Wink

Сайта с мартенчетата ми дава непрекъснато грешка и немога да кача снимки newsm78 newsm78 Правя албум и после нъц!

Мойто дете почна големи ревове вечер до 1 ч през нощта, дано е период Praynig

# 200
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Честити месечинки на всички пораснали бебета днес!
Има ли някоя мама,която да си сваля музика от компютър на джиесем и с коя програма го прави.Аз имам една програма mp3 to ringtone gold,но съм забравила как да си направя файла така,че да става за джиесем,ил;и пък как да си отрежа част от песента.Ако някоя мама знае и за друга програма,но и да е лесна,нека да ме просветли.Опитах се да кача на телефона песен,но ми казва,че нямам достаъчно място,а аз имам много място в телефона,сигурна съм.Явно не правя нещо като хората.Имам130 песни искам още за телефона.Днес съм на музикална вълна. Simple Smile
А на някоя мама да са й давали да попълва приложение номер 12 към чл.14-декларация за промяна на обстоятелствата за изплащане на парични обезщетения и/или помощи...-това е може би за смяната на фамилията ми.Но аз не знам кои данни се попълват на самата бланка-дали старите или новите?И моята счетоводителка и тя не знае,та затова питам навсякъде.Просто вече не знам към кого да се обърна.
Пепе,желая ти от все сърце тази одисея да свърши,за да си гледаш семейството,както си му е редът.
Честито на именниците и днес!Бъдете живи и здрави!
Лек ден и приятни разходки!

# 201
  • София
    Добро утро , офффф сега се сетих , че си направих кафе и не се сещам да си го сипя  ooooh!
  Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=288615&pid=9074465

# 202
Добро утро на всички! Цвети мерси за виртуалното кафенце!

Сайта с мартенчетата ми дава непрекъснато грешка и немога да кача снимки newsm78 newsm78 Правя албум и после нъц!

И Цветак се оплакваше че има проблем и неможе да качва, сега пробвах да видя дали на всички прави проблеми, но при мен се качиха и на ми е давало грешка  Thinking

# 203
Здравейте момичета! Аз също участвам в кок-са BONDUELLE, ако някой още не е гласувал може ли да ме подкрепи. Благодаря предварително.

# 204
  • София
добро утро!

Черпим за 9-тата ни месечинка . Mr. Green

Честита 9-та месечинка и на Ева - на мама dkmd !
Честита 8-ма месечинка на Никол-на - мама Lara1,Благовеста-на - мама bori79,Аспарух-на мама tanzen,Велин - на мама koalkata,Моника - на мама stela_chadovec!

Andjela81
,много целувки от нас за прекрасната Ивка! Heart Eyes

Цвете,аз също забелязах това.Тръгвам да отварям темата и като видях 14-та страница и се зачудих,кога сте писали толкова по нощите,а то се оказаха няколко нови мнения. newsm78

При нас е як студ,но ще поизлезем следобеда.
Весел ден!

# 205
Да ви поздравя за 8-та ни месечинка
елхичка от бурканчета с бебешка храна. за бебчовците  за мамите, особено недоспалите

поздрави и на другите месечинковци!

после повече от нашия отчет

# 206
  • София, Борово
Привет, дами!  bouquet
Честит имен ден на всички, които са празнували вчера! Тинче, специални поздрави на теб Heart Eyes
Честити месечинки на всички дечица  party006
Цвете и при мен беше така - снощи 9 стр. а днес са 14, само с 3-4 нови постинг. Днес сутринта се работеше по форума и може за това да е така.
Приятни разходки на всички - днес ще е екстра времето  Nature Sun With Face

# 207
Добро утро!

Честити месечинки на порастващите бебоци!!!

Цвете, мерси за комплимента за снимката на Али. Ами трябва да сме хубави за Коко Blush Аз си мислех скоро да я сменям, защото вече не е актуална. Там Али е на 6 месеца, а и е лятно облечена  Grinning

Днес мога и аз да се похваля - кърмих Али в 20,00 ч. и после чак в 06,50 ч. Тя се буди 3 пъти, но заспиваше сама за 1 минута, без да цока - направо още не ми се вярва. Е, аз към 03,30 ч. ходих да се цедя, защото гърдите ми бяха станали като камъни. Затова днес Али яде попарата с кърма, а не с чай  Grinning С чай е по-вкусна  newsm78 но като ми е жал да си хвърля кърмата  Rolling Eyes

Шейната е много хубава и изобщо не е скъпа. Само, че за доставката искат 6-7 лв. Аз хич не обичам да плащам доставка  Crossing Arms

# 208
CVETE, дай линк за календарите, къде се правеха, ти дори беше написала и подробно. Как дада открия старите теми?Благодаря

# 209
Привет и от мен,
днес Моника ми е нещо кисела Sad,надявам се да е някой зъб,че с тези рязки промени на времето...
  За Коледно парти аз съм ЗА,но ако остане за 20.12 преди обяд няма да мога да се включа Sad
Ох,да ви се оплача днес приеха свекърва ми в болница,че и откриха миома,която незнайно как нейната докторка не е видяла преди 2години,аман от специалисти Close.
  Наоплаквах ви се,май е ред да пожелая на всички ХУБАВ И СПОКОЕН ДЕН  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт