Зима на вратата чука, с МАРТенчето няма скука

• 9 290
  • 213
  •   1
Отговори
# 45
здравейте кога я изписахте темата че и нова сте започнали......аз да се оплача чее ми се плаче баткото си донесе конюктивит... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ooooh!айде после ще си ви чета и ще дописвам че Оги е гладен .....молете за Оги да го прескочи че направо.... Sad

# 46
не се притеснявай мила ще стикаме палци

# 47
  • София...........
Vivi_an, имаш и от нас 2 гласа Peace
Поли, много добре ми подейства - благодаря Hug
Влизам на бързо да ви кажа, че в магазина на Чиполино на Тодор Каблешков има страхотни намаления - купих огромна торба с играчки и храни за 40 лв Shocked
Намалението е 50%, а има и повече.

Дианче, къде там се намира този магазин?

# 48
Ради,стискаме палци да се размине на Оги  Hug
Ето малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224372&pid=8963610
Сега ще гледам на Маги на Деситка,че неможах по-рано.
Лека нощ!

# 49
Cosmopolitan, голяма е сладуранка!Изключително красиво детенце! Heart Eyes

# 50
  • Тук и там

И какви очи...  newsm03

# 51

И какви очи...  newsm03
Да да....Ама и твоята си я бива , Иве!

# 52
И Нати и Маги са големи кукли  Heart Eyes Сладурки. От Коки по едно букетче и за двете

# 53
  • около Варна
Привет в новата темичка, нещо в последно време не мога да се организирам и не успявам да се включа, новсичко прочитам.

На всички болнички пожелавам скорошно оздравяване.

За "дресировката" и аз нямам нерви, но пък баба и е много упорита и амбициозна, може да повтори едно нещо хиляда пъти. Та на нея дължим номерата на пляскане с ръце за браво и мигане с очички/уникален номер/ и т.н., разбира се всичко е когато е в настроение.

На работещите мами ще кажа, че мноооооого им завиждам, особено като си представя още колко време ще си остана в къщи ми се реве.

Ева има вече два зъба отдолу и третия пак долу и избива, не трябва ли да излизат горните
newsm78

Честит празник на християнското семейство! Нашият тати още работи, Ева спи, та аз си празнувам самичка пред компютъра.

# 54
  • BG
Много са сладки всички дечица,аз бях на тържество на каката по случай денят на християнското семейство,а и кръстница избираха на тяхната групичка.Много хубаво беше всичко ,и тортата беше прекрасна.Ще приложа и снимков материал

# 55
Понеже и аз реших да се заема сериозно с въпроса за спането, от много ровене попаднах на тази статия http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm
Тя не касае само съня на детето. Реших, че може да ви допадне.

# 56
  • София
космополитън,много е сладка Нати и е като малка госпожичка с тези фиби и обеци! Heart Eyes

Жори нещо трудно заспива напоследък и повечето пъти с носене,а така си беше свикнал да заспива сам.

Мамите на Дюкан ,как я карате,доволни ли сте от диетата.
Аз имам още 500гр. и ще съм свалила 18кг.Мислех да стигна до 60кг. и ми остават 1200гр.Мъжът ми уж много му харесвам така,ама на няколко пъти ме бъзва да продължавам до 55кг. CloseАма то и аз искам още да смъкна в краката,че ми се струват още не добре.

Диди,браво за играчките,дано Викенцето ги хареса и играе много с тях! Hug
Аз чакам с нетърпение намаленията тук.

vivi_an ,много ти е сладка ! Heart Eyes

# 57
Шушонке,прекрасен линк си дала!  bouquetАз подсъзнателно винаги съм знаела,че е така и това не ме учудва ни най - малко.... Heart Eyes
Скъпи мами, кажете ми , има ли някоя от вас на която бебето й спи при нея ?

# 58
  • BG
Браво Зори слабееш.Аз без Дюкан съм вече минус 14,но на мен са ми в повече за сваляне.И сега нещо не мърдат в застой са кг.И аз се надявама на някакви намаления за играчките,но надали ще има.
Да малката спи всяка вечер с мен на леглото,но през деня си е в кошарката.
Айде лека от мен.

# 59
Аз също се опитвам да отслабна, но не с Дюкан, правя едни детоксикации, и плодово - оризови дни...
Досега смъкнах 7 кг, но ми остават още 24 SadТрагично..... no badscale

Общи условия

Активация на акаунт