Как изглежда банята Ви - 6

• 109 506
  • 479
  •   1
Отговори
# 285
И аз най-накрая избрах плочките за банята и ги поръчахме.До седмица ще са пристигнали.За сега започването на банята се отлага,че времето е много студено.Искам да попитам някой правил ли е банята си с гипсокартон вместо замазка.Майстора ни предложи такъв вариант ама на мен не ми се вижда толкова надежден .Да се похваля с плочките макар че мойте ще са лилави ама не намерих снимка никъде.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330332

Честито  Hug! Вече можем да направим фен-клуб на лилавите бани Grinning.

# 286
  • Mostly in my mind
И аз най-накрая избрах плочките за банята и ги поръчахме.До седмица ще са пристигнали.За сега започването на банята се отлага,че времето е много студено.Искам да попитам някой правил ли е банята си с гипсокартон вместо замазка.Майстора ни предложи такъв вариант ама на мен не ми се вижда толкова надежден .Да се похваля с плочките макар че мойте ще са лилави ама не намерих снимка никъде.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330332

Да и вече 4-5 години нямаме проблем.

Плочките са супер. Честито. И ние сме с гипсокартон от около 5 месеца. Няма проблеми, става по-бързо и лесно. Единственият недостатък, който забелязах, е, че вътрешнитете ъгли се напукаха по фугина. Не знам дали е от гипсокартона. Rolling Eyes

# 287
  • Където е сърцето
   Запис в темата.Нашата баня тази седмица започват да я правят..Плочките са тези: Ще покажа снимки и на нашия вариант Laughing

Моите са същите като твоите.Ще сме с еднакви бани.Да покажеш снимки.Аз моите ще ги редя на обратно. Simple Smile

# 288
  • Където е сърцето

Плочките са супер. Честито. И ние сме с гипсокартон от около 5 месеца. Няма проблеми, става по-бързо и лесно. Единственият недостатък, който забелязах, е, че вътрешнитете ъгли се напукаха по фугина. Не знам дали е от гипсокартона. Rolling Eyes

Ами 5 месеца не са много време а какво ще е след 2-3 год.Аз за това се притеснявам с тоя гипсокартон,първо че банята е на тухла и само гипсокартон без замазка да не наводня комшиите.Второ даваш доста пари и ако не излезе качествено и наводня съседите.Мале не ми се мисли ,представям си да си направя нова баня и съседа да ми капе отгоре. #Cussing out #2gunfire

# 289
  • Mostly in my mind

Ами 5 месеца не са много време а какво ще е след 2-3 год.Аз за това се притеснявам с тоя гипсокартон,първо че банята е на тухла и само гипсокартон без замазка да не наводня комшиите.Второ даваш доста пари и ако не излезе качествено и наводня съседите.Мале не ми се мисли ,представям си да си направя нова баня и съседа да ми капе отгоре. #Cussing out #2gunfire

И аз си мислех, че не е достатъчно рентабилно с гипсокартон, но няма как да прокапе, пък и то на пода, щеш не щеш ще имаш замаска. Не се притеснявай от гипсокартона, важното е майсторите да са кадърни  Peace

# 290
Предимството на гипсокартона е, че избягваш момента с голямата цапаница и да ти бърка някой разтвор от пясък, цимент и вар и да ти освини къщата. Чиста работа.  bouquet

# 291
някой тьрсеше дъска-биде-  www.iova.dir.bg

# 292
  • В центъра на Вселената...

Записвам се във темичката...Предстои ни обзавеждане на апартамент. Сега сме на тема БАНЯ. Искам да попитам:
Tези плочки ги гледах някъде по-назад в темата...МамаМира ваши ли са? И ако Да ще ми кажеш ли на коя фирма са, че мноооого ми харесха:

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 23:20 от Calypso

# 293
# 294

Записвам се във темичката...Предстои ни обзавеждане на апартамент. Сега сме на тема БАНЯ. Искам да попитам:
Tези плочки ги гледах някъде по-назад в темата...МамаМира ваши ли са? И ако Да ще ми кажеш ли на коя фирма са, че мноооого ми харесха:

На половината форум са  Grinning http://www.siko-s.com/product.php?sr=1&r=6&r1=&p=484  Hug

# 295
  • В центъра на Вселената...
 Embarassed Извинявам се, уж четох, четох...
А и нещо друго да попитам.Извинявам се предварително, ако сте го обсъждали, но никаде не срещнах : кое е по-добре тоалетна моноблок или система за вграждане. Чудим се с моя мъж и не знаем кое е по-добре. Разбира се по -красиво е тоалетна със системата за вграждане, но ако нещо се повреди какво правим...разбиваме ли newsm78

# 296
Много добре си разбрала  Hug Просто има съвпадение във вкусовете и няколко бани са с тези плочки включително моята и на Мама Мира. За вграденото казанче - слагай и не се бой. Измислили са го как да се ремонтира през бутона. Аз лично не сложих, за да не си стеснявам банята, но харесвам.

# 297
Calipso, моите плочки са от една севлиевска фирма, но следобед като се прибера ще видя как точно се казваше. В Сико имаха плочките като на mama_nat. Така като гледам нашите и нейните плочки разликата е минимална - само в декорната плочка.Нашите са производство на Baldocer, серията е Minimon, а на гладката плочка серията е Durango. А за вграденото казанче и ние много се чудихме, но избрахме варианта моноблок.

# 298
Ние най накрая направихме копката по нашата баня, мноооо съм горда  Mr. Green
Милото се бъхти от два дена и разбива всичко. Дано скоро се похваля със снимки.
Ще има преди и след  Flutter

# 299

Общи условия

Активация на акаунт