Как изглежда банята Ви - 6

• 108 199
  • 479
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, бихте ли ми казали как мога да си напрая проект на банята, някакъв сайт?

# 361
  • Countryside
Сиренце, много благодаря за инфото! Цените, които посочих, ги знам само за плочките. Останалото питах дали е достатъчно като сума, за да го заложа в бюджета Simple Smile Опитвам се да остойностя ремонта и да видя колко пари ще ни трябват, че като я започнем, няма как да я докараме само до средата... Заради кризата, а и заради това, че и двамата сме новаци в ремонтите,  се понаплаших да не би един ремонт да глътне около 7-8 000...
Хм, при нас дойде към 5 000лв, ама ние се поизхвърлихме във фаянса и смесителите, а и още нямам шкафчета  ooooh! Blush Самите плочки си бяха на цена 38лв/кв, т.е. една съвсем нормална цена. Спокойно може да се вместите в ок.4 000лв, аа сетих се незнам ВиК техниците колко взимат за смяна на тръбите  Thinking
За труд е много относително, зависи от майстора, но сега е мъртъв сезон, може да се навият и за по-малко  Mr. Green

# 362

Червенокоска, би ли споделила от къде е мивката и в комплект със шкафчето ли е или отделно и цена ако може?  Praynig

И плочките,и мивката са от един магазин в Дружба 1, на Искърско шосе , казва се АСМ
а мивката е 380 лв (комплект с всичко видимо,и батерията вкл.), има и огледало, засега не монтирано

Благодаря ти  Hug .А имаш ли представа дали фирмата имат сайт? Търсих , но не можах да открия  newsm78

# 363
  • София
Хм, при нас дойде към 5 000лв, ама ние се поизхвърлихме във фаянса и смесителите, а и още нямам шкафчета  ooooh! Blush Самите плочки си бяха на цена 38лв/кв, т.е. една съвсем нормална цена.
Много мерси за информацията Simple Smile   bouquet

# 364

Червенокоска, би ли споделила от къде е мивката и в комплект със шкафчето ли е или отделно и цена ако може?  Praynig

И плочките,и мивката са от един магазин в Дружба 1, на Искърско шосе , казва се АСМ
а мивката е 380 лв (комплект с всичко видимо,и батерията вкл.), има и огледало, засега не монтирано

Благодаря ти  Hug .А имаш ли представа дали фирмата имат сайт? Търсих , но не можах да открия  newsm78

Аз лятото купих всичко, дотогава нямаха сайт, познат ми каза за червените плочки, които издирвах от доста време, та така стигнах до там  Grinning

и между другото, по коментара на Сиренце за "38лв/кв, т.е. една съвсем нормална цена", не смятам така....38 лв не е никак нормална цена , за съжаление  Thinking

# 365
  • Countryside
Т.е.? Какво й има на цената? 38лв/кв са нормално испанските и някои по-евтини италиански плочки. За тези пари всички плочки бяха с еднакви размери и профил, нямат разлика в нюанса и т.н. "приятни" изненади. Аз хубави плочки на по-ниски цени не намерих,  а доста потърсих...

# 366
Да питам има ли някой баня решена в бяло? Мисля нашата да е такава с малки акценти, но си мисля дали с времето, има вероятност да пожълтеят белите плочки? И някой има ли отзиви за китайски фаянс, този който съм харесала е такъв на цена 27 лв/м2

# 367
  • Където е сърцето
Kрииси чакам да показваш вече лилавата баня .Моята още не съм я почнала а ми е много чудно как ще изглеждат наредени плочките.Момичета моля някой ако знае сайта на Aparaci   да ми го пратя,че издирвам едни плочки.

# 368
  • София
Момичета, бихте ли ми казали как мога да си напрая проект на банята, някакъв сайт?
И аз търся такава програма.

# 369
И аз мисля, че 38лв/кв.м. е една доста добра цена за испански и италиански фаянс. По добре толко от колкото 27лв. за китайски. При това оскъпяването става от декорните плочки и фризовете. За това съвета ми е добър проект, красива баня на прилична цена. Моат проект го направи една мацка в магазина на СИКО в ж.к. Суха река

# 370
Това е и нашата миниатюрна баня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211303&pid=10255867 Извинявам се за качеството, от телефон са, а и не успях да я събера в една цяла снимка, поради "големите" й размери.Но все пак съм доволна от това, което се получи като се има напредвид колко е мъничка.
П.С.Все още сме в ремонт.Не обръщайте внимание на хаоса и мръсотията.
Ако някой знае дали мога да кача PDF файл, мога да покажа и проекта.Там май по се вижда какво представлява

# 371
Момичета да ви се похваля и ние напредваме с бянята мъжо вече е сложил душа и малко плочки, има си работа, но върви. Цветът е преобладаващо бяло, само се ядосвам, че е сложил и бели фуги, а уж се резбрахме да са сиви, имам вече опит с белите и фуги и след година стават черни  Confused

# 372
  • София
Тенчето , много ми хареса твоята баня, може би защото и аз имам същите плочки в моята, но въпроса ми е друг поставките в душ кабината няма ли да ви пречат, защото и аз се колебая дали да си сложа ъглови, но си мисля че ще се удряме постояно в тях

# 373
Радвам се, че ти харесва.Много си харесах плочките.Ще чакам да покажеш и твоите.Сега относно поставките мисля, че няма да има проблем тъй като кабината не е толкова мъничка колкото изглежда.Е, не е и кой знае колко голяма, но като вляза вътре и спокойно мога да се завъртя или да си вдигна ръцете без да се ударя.За мен те са по-удобни от тези, които са сложени само на едната стена примерно

# 374
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Момичета,честити бани,със здраве да си ги ползвате.При нас нещата се задвижиха,майсторът реди плочките,голям зор обаче е с една мозайка,много трудно се реди,защото отзад плочките не са на корда,а на нещо като хартия и постоянно се разместват  и кривят,но това е положението.Проблем обаче ще ми е шкафчето за мивката,защото ще трябва да е с извита форма и дано се навият в завода да ми го направят.Това ще ни забави малко.
Сега предстои покупка на вентилатор,моля дайте малко информация кои са хубави? Praynig

Общи условия

Активация на акаунт