Как изглежда банята Ви - 6

• 108 065
  • 479
  •   1
Отговори
# 390
  • София/Осло
Третият вариант ми е много шарен, харесва ми втория  Peace

# 391
Аз съм за първият вариант.

# 392
На мен също най-много ми харесва първия вариант. Лично аз не харесвам хоризонталните фризове, а третият ми идва много шарен.

# 393
  • кв.Изток
Колебая се между №1 и №3, май първият ми харесва повече.

# 394
Първия вариянт определено най- ми стои , мое мнение  Peace

# 395

Червенокоске, от къде се сдоби с тази мивка. Аз вече избрах плочките, но страшно много се затруднявам с намирането на читава фирма за мивки и мебели за баня като цяло. А ми трябва нещо водоустойчиво, за да не се налага да слагам стъкло-параван. Гледам, че твоя душ е до мивката, така ще бъде и при нас. Благодаря предварително.

# 396
# 397
Kuschirum, извинявай, сега видях въпроса ти. Малката баня е 190х130 см,  но вътре набутахме всичко без биде, има и кабина, и мивка, и тоалетна.

# 398

Червенокоске, от къде се сдоби с тази мивка. Аз вече избрах плочките, но страшно много се затруднявам с намирането на читава фирма за мивки и мебели за баня като цяло. А ми трябва нещо водоустойчиво, за да не се налага да слагам стъкло-параван. Гледам, че твоя душ е до мивката, така ще бъде и при нас. Благодаря предварително.

Всичко, вкл. мивката е от магазин АСМ, в Дружба 1, на Искърско шосе.Мивката е малка и компактна , а и водоустойчива.  Simple Smile В магазина има голям избор и цените са поносими.  Simple Smile

# 399
# 400
  • Толбухин
червенокоска може ли да бъдеш малко по-точна,с адреса на магазина.   bouquet

# 401
червенокоска може ли да бъдеш малко по-точна,с адреса на магазина.   bouquet

Simple Smile "Търговски център Ясен" София, район Искър, ж-к Дружба 1, ул."Искърско шосе " /срещу блок 38/ телефони -02/979 0570 , 02/979 0813, 02/979 0892

Това са координатите които имам от една рекламна брошура, надявам се да са все същите.
Иначе -ако района не Ви е  познат, в бгмапс се вижда че е на лесно място .Успех! Sunglasses

# 402
Здравейте и от мен!Баните са ви много красиви и практични,поздравления HugАз имам голиам проблем,помагайте моляя... PraynigДойде време да оправяме банята в новия апартамент, която е ужасно малка 155см/165см и умът ми не го побира как да събера вътре моноблок,душ кабина и шкаф-мивка.Някой справял ли се е с такъв проблем?Та това си е направо предизвикателство.Моля за идеи и снимки ако ниакой изобщо има толкова малка баня+тоалетна.

# 403
  • Русе
Здравейте и от мен!Баните са ви много красиви и практични,поздравления HugАз имам голиам проблем,помагайте моляя... PraynigДойде време да оправяме банята в новия апартамент, която е ужасно малка 155см/165см и умът ми не го побира как да събера вътре моноблок,душ кабина и шкаф-мивка.Някой справял ли се е с такъв проблем?Та това си е направо предизвикателство.Моля за идеи и снимки ако ниакой изобщо има толкова малка баня+тоалетна.

Аз съм се справила.Банята ми е 1.50/1.50 и успях ,въпреки че не ми се вярваше да побера това което си описала.Ще ти пусна няколко снимки да видиш моята много много малка баня  http://snimka.bg/album.php?album_id=336648     
     дано ти помогна с идея

# 404
Привет!  wavey
Досега само ви шпионирах, но дойде време да се включа и аз!   Heart Eyes
Най-накрая си харесах плочките за банята, обаче със съпружеството имаме разминавания в начина на подреждането им. Ще се радвам да чуя вашето мнение.  Grinning Ето ги проектите:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10278161
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10278167
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10278174

Още не съм решила дали да има душ-кабина или само параван да отделя душа от мивката.  newsm78 Мъжът ми не е от най-дребните и смята че в кабина 90/90 ще му е тесничко, а за по-голяма няма място. Пък и не знам дали ще е удобно в кабината да къпя малката (на 1г и 1 м. е и вече не ще да се чипка в коритото).

Първият вариант е самоцелен.Фризовете са сложени ей така за красота.Мивката е полу в бежовото,полу в оранжевото.Душът е нито в средата на единия цвят нито на другия.А смисъла на фриза е да обособи кът или подчертае санитарен прибор.
Затова аз съм за трети вариант.Там е обособен къта на душа.Малко ми идва шарено обаче и бих оставила само едноцветните плочки или съвсем символично от пъстрите-в средата,където ще бъде монтиран душа.И бих махнала фриза в дясно от клозетното гърне-в повече ми е. Задължително мивката да се изтегли малко в ляво-инак ще си блъскате лактите.
Вторият вариант също е добър.При малки бани се препоръчва хоризонтален фриз-визуално разширява.
Присъединявам се като цяло към мнението на W (аko въпросите още са актуални). Май банята наистина е малка и само вертикални фризове ще увеличат визуално височината, но не и ширината. У нас също беше така и съчетах хоризонтални и вертикални. Нямам в момента снимка, но имам условен проект (не с истинските плочки), но за да покажа идеята. Ама не съм качвала снимка досега та трябва да поразуча как става Simple Smile
И за мивката също така мисля - поне 15 см оставете вдясно от нея до стената.
За параван: спокойно може да се направи по поръчка с вашите размери. Колко е разстоянието от вграденото казанче (стеничката му) до стената с душа?
Относно преградата м/у душ и мивка - трябва сама да си решиш как ще е ОК за вас -  така ще остане отворено към WC-то и ще имаш мокрене там.

Общи условия

Активация на акаунт