Как изглежда банята Ви - 6

• 109 505
  • 479
  •   1
Отговори
# 240
  • Mostly in my mind
На мен първия ми харесва повече.  Peace Защо не праобваш да ги наредиш и във вертикално положение

# 241
  • София
На мен първия ми харесва повече.  Peace Защо не праобваш да ги наредиш и във вертикално положение

Вертикално според мен няма да е добре, защото помещението е много малко - 1х2м и вертикалното разположение ще засили усещането за нещо много тясно и високо.
Но ти благодаря за мнението, както и на Астра!

# 242
jivotinche, на мен ми допада повече вариант 1, по-изчистено е.
Още един глас за вариант едно  Peace
За цветовете...зависи от нюанса на жълтото и кафявото(не съм фен на комбинацията)и как се вписва в цялостния вид на жилището.

# 243
  • Mostly in my mind

Вертикално според мен няма да е добре, защото помещението е много малко - 1х2м и вертикалното разположение ще засили усещането за нещо много тясно и високо.
Но ти благодаря за мнението, както и на Астра!

Нашата баня е 3 квадрата и плочките, са легнали, фризовете също са вертикални и мисля, че много добре се получи. Само , че световете са бяло и розово и това оптически я прави по-голяма. Тъмните цветове само стесняват.

# 244
jivotinche и аз съм за първия вариант,но си мисля че и на другата страна може да се пусне една вертикална от фризове.Можеш ли да ми кажеш коя програма си ползвала за подредба на плочките?

# 245
да се запиша и аз, че ми предстоят малко поправки в банята.

# 246
jivotinche и аз съм за първия вариант,но си мисля че и на другата страна може да се пусне една вертикална от фризове.Можеш ли да ми кажеш коя програма си ползвала за подредба на плочките?
И аз бих сложила фриз и на отсрещната стена и се присъединявам към молбата  да споделиш коя програма си използвала.

# 247
jivotinche , ако плочки на пода се наредят диагонално, мисля че банята визуално ще изглежда по-широка. Нашата недовършена баня е широка само 85 см, а плочките са наредени вертикално. Изненадващо банята не изглежда тясна, вероятно причината е в цвета на плочките, в това че са с гланцирана повърхност и са с много голям размер 31,6х45 см. Фризове не съм използвала, а само декорните плочки.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:39 от Тик-Так

# 248
И аз бих сложила фриз и на отсрещната стена и се присъединявам към молбата  да споделиш коя програма си използвала.

И на мен тази идея ми допада повече.

# 249
  • София
Много ви благодаря, момичета, че се отзовахте толкова бързо.
В крайна сметка избрахме вариант 1 и майстора почна вече да ги реди:)

А сега да отговоря подред:
Относно фриза - наистина щеше да е по-добре да има и на 2те дълги стени, обаче като купувахме плочките, не бяхме много наясно как точно ще ги редим и взехме само 20 броя фриз, което е точно 2 вертикални реда. А пък по 1 на всяка стена нещо не ме радва.

Програмата е KitchenDraw. Много лесно се работи с нея, особено в частта и за баня. Дръпнах си я вчера от официалния им сайт, има 30 работни часа безплатни. Стигнаха ми.

Нашата баня е 3 квадрата и плочките, са легнали, фризовете също са вертикални и мисля, че много добре се получи. Само , че световете са бяло и розово и това оптически я прави по-голяма. Тъмните цветове само стесняват.

Съгласна съм с теб, че тъмните цветове стесняват. Нашата баня е в бяло и червено, 4м2 и също е с вертикална подредба. Но това, което показах тук е само тоалетна. За нея решихме, че можем да си позволим да е тъмна.

jivotinche , ако плочки на пода се наредят диагонално, мисля че банята визуално ще изглежда по-широка.

Пода наистина че бъде с диагонално подредени плочки, просто ме домързя да ги въртя всяка по отделно  Embarassed
Точно защото съм съгласна, че този начин на редене увеличава визуално пространството.

А ето това са всъщност плочките:
http://www.opoczno.com/index2.php?id=45
Жълтите и кафявите.

# 250
   Запис в темата.Нашата баня тази седмица започват да я правят..Плочките са тези: Ще покажа снимки и на нашия вариант Laughing

# 251
   Запис в темата.Нашата баня тази седмица започват да я правят..Плочките са тези: Ще покажа снимки и на нашия вариант Laughing

newsm10 Чудесен избор. Много нежни плочки. Бързо и безпроблемно да мине ремонтът   bouquet

# 252

Много свежи цветове са плочките ,ще ни бъде интересно да видим и снимките на вашия вариант

# 253
Ако не се лъжа това са и плочките на Валерия(вече с друг ник  Wink ), която обеща да покаже творението им скоро  Mr. Green !

# 254
Запис  Wink

Общи условия

Активация на акаунт