Отговори
# 45
Айде включване и от Велико Търново  Mr. Green Честит първи сняг!  Grinning

# 46
Само тук не вали сняг  Grinning Ама какъв вятър духааааааааааа.

Бихте ли гласували тук

# 47
# 48

Бихте ли гласували тук

Готово!

Честит първи сняг! Ама при  нас май е вече втори или трети за тази есен.

# 49
Стари дрязги и словесни погроми не ще попречат на копнежа мой да се изтипосам тук с балони! Mr. Green baloni
Честит рожден ден,Стилияна! Много здраве,усмивки и късмет ти желая! bdbaloni Надявам се посланието ми да те заварва в добро здраве и настроение! Flowers Four Leaf Clover newsm19 newsm19 Mr. Green Специални поздрави на Ая! Hug
Честит първи сняг на всички ви! Бъдете здрави и засмени! Simple Smile cheers Flowers Sunflower
Дяволина,аз гласувах отдавна. Hug

# 50
  Анджелина,имаш и моя глас! Hug

# 51
# 52
Дяволина,аз гласувах отдавна. Hug

И аз така, бях от първите, така беше и с Ивонска, ама не съм писала тук, че съм гласувала. Те да си знаят, че да подкрепени Simple Smile

# 53
  • Русе
Андж, гласувах  Heart Eyes
Между другото, Despina ми е братовчедка   Grinning

# 54

Бихте ли гласували тук
Анджи,имаш  и моя глас.А за сведение и при нас не вали още.Засега е само дъжд и духа силно.
Да питам-кой ква пералня има и дали е доволен?Майка иска да ми купи утре,но не съм си избрала.Не искам и много да ги набутвам хората с пари.Харесала съм си тази - сега в Домо-то е на промоция за 420лв.Някой има ли представа дали е хубава? newsm78

# 55
Анджи, още малко подкрепа ти трябва - на трето място си към момента!

Мими, нашата е Горение, доволни сме, иначе тази, която си си харесала, не ми е известна

# 56
Здравейте и от мен  Hug
Ей т`ва Януарки 2007 превзели всички класации  Wink
Мими нямам идея как е пералнята. ЧЕстно казано мойте наблюдения са над такива уреди от преди 5 години модели. Така или иначе се интересувай от класа на изпиране, колко ел. енергия хаби, има ли отложен старт (т.е. да се възползваш от нощната тарифа на тока), има ли съкратена програма за пране и колко месеца й е гаранцията.
Цвета как си ?

# 57
Сегашната ни пералня е Бош,обаче е отпреди 20 год. сигурно.Развален й е заклячващия механизъм и детето по всяко време може да я отвори и да остане без ръце-да не дава Господ. Praynig Всички модели,които гледам са енергиен клас АА,не че имам представа какво значи  Grinning Повечето имат отложен старт,no ne moga da shwana kakwa e razlikata ot 800 i 1000 оборота?По-сухи ли ги вади с повечето обороти? newsm78

# 58
Мими при по-високи обороти на центрофугата, дрехите излизат по-сухи, но и по-измачкани съответно. Аз лично по-високите обороти ги ползвам, когато пера спално бельо.

# 59
  • Варна
Хайде честит първи сняг и от морето- сутринта към 10.30 тук беше 17 градуса и имаше лек ветрец, към обяд задуха силно и заваля дъжд, а сега е 2 градуса и вали сняг на парцали.

За пералнята нашата е аристон, самсунг имахме хладилник, ама бързо го продадохме. Беше ми направило впечатление, че измислят доста глезотийки на приемливи цени, а наистина отложения старт и съкратеното пране са двете възможности, които и аз най- много ползвам на нашата пералня.

Общи условия

Активация на акаунт