Отговори
# 285
Цвета, Миша опъпчи ли се?
Ним, честита ти награда!  Peace
Ноеми, радвам се да те видя  Hug Heart Eyes

# 286
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦВЕТКЕ! Да си жива и здрава имного много щастлива!   Kiss Kissing Heart

Благодаря сърдечно за пожеланията, момичета, пожелавам и на вас същото!

# 287
Андж, честита годишнина!  txtloves Да се обичате все така и да сте много много щастливи!

# 288
  • София; Дружбето
Не се е опъпчила Миша, очаквам това да стане във вторник вечер Mr. Green Има на брадичката надрано и прилича на пъпка, та сигурно ще ни гледа подозрително личната във вторник, ако до тогава не мине Thinking

# 289
Имам един отчетен въпрос:
Има ли още януарчета, които не се хранят сами, а мама ги храни с лъжицата?
Гледах вчера "Часът на мама" и се попритесних  Rolling Eyes Май много си глезя детето или не мога да приема мисълта, че ще има ядене и по тавана  Crazy Rolling Eyes Tired

# 290
Имам един отчетен въпрос:
Има ли още януарчета, които не се хранят сами, а мама ги храни с лъжицата?
Гледах вчера "Часът на мама" и се попритесних  Rolling Eyes Май много си глезя детето или не мога да приема мисълта, че ще има ядене и по тавана  Crazy Rolling Eyes Tired

Има, нашето Simple Smile
Ама защо се притесняваш, все ще се научи. Да са ни живи и здрави!

# 291
И Ния яде по-хубаво,когато аз и давам.Сама ако я оставя много се разсейва,иначе се справя някакси,но половината храна е по стола.За протокола(сетих се и аз! Laughing),дълга е 90см.и тежи 14кг.Добре си е,нали? Grinning Heart Eyes

# 292
  • Варна
Честито на рожденничките днес: Цвета и Бръмби! Честита годишнина на Анджи - още поне 10 пъти по толкова години да сте щастливи заедно!
Със задна дата искам да честитя именните дни на Клеми, на Стилияна (а и 30-годишния й юбилей - страхотна възраст  Hug) и рожденния ден на любимия на Ивонска!   bouquet
Благодаря за честитките за именния ден на Вики. (успявам да чета темите с 1 назад)
Селма, мисля ти беше питала за заголването на чурката от хирург. Ние нали имахме проблем след тази интервенция (по препоръка на уролог) и се наложи да посетим хирург, та той каза, че тази манипулация се прави най-рано на 3-годишна възраст (по-рано само по медицински показания).
Относно говоренето Вики вече се опитва да повтаря думички, но още не му се отдава много - засега разпознавам само "коала", "баво" (вместо браво) - Андж, беше права, че явно физиологически нещо трябва да се случи. На гърне още не ходи - нали не говори, не може да си каже. Аз съм го слагала няколко пъти - постоява там 10-тина минутки, но досега не е имало успех (стиска се докато не му сложа памперса).
Относно подаръците - на Вики най-много му хареса един музикален волан (по-скоро е като табло на кола - има си мигачи, скоростен лост, бутончета за аларма, за спирачки...).
Желая на всички болнички януарчета - да оздравяват. Цвета, на теб не зная какво да ти пожелая - ако Миша ще се шари, поне да стане по-рано (да не си в шах до последно).
vvenkova, и Вики не се храни сам (а е от най-големите в дружината). За разлика от това отскоро иска да храни мен (с вилица или лъжица, според случая).

# 293
Поуспокоих се.  Rolling Eyes Притесних се, щото от това, което казаха в предаването излиза, че не позволявам на детето да прояви инициатива и да се усъвършенства с боравенето на вилица и лъжица.
Вики, да ти е живо и здраво детенцето! От лентичката видях, че вече е на 2 годинки. Пък май никой не се сети за най-голямото ни януарче.  Rolling Eyes Embarassed ooooh! Моля да бъда извинена!  Blush

# 294
Бръмболина и tsveta, честит рожден ден!

Анджелина, честита годишнина!

# 295
  АНДЖИ,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА.
"Годишнината от любовта е тържество на любовта, 
                  доверието,
         приятелството,
     толерантността и твърдостта.
                  Редът се променя за всяка следваща година."

# 296
 doh Viki_76, зло да ви забрави!!!
Приеми, макар на патерица  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed честитки за втория рожден ден на Виктор! Да ти е жив и здрав!

Много ми стана неудобно  Banghead

# 297
  • Варна
Лилянчо, vvenkova, благодаря!  Hug
Вики е второто януарче - първото е Тери на Мим40. Вики беше с ангина на рожденния си ден и съответно на антибиотик, но здраве да е Simple Smile. Опитахме се да му направим малък празник въпреки всичко.
Лилянчо, няма какво да ти е неудобно - аз не пиша често (макар, че нямам пропусната, непрочетена страничка от темите).

# 298
  • София; Дружбето
Аз изобщо съм изключила, че имаме ноемврийски януарчета ooooh! Да е жив и здрав  Hug пък догодина ще наваксате с рд-то

# 299
  • София
doh Viki_76, зло да ви забрави!!!
Приеми, макар на патерица  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed честитки за втория рожден ден на Виктор! Да ти е жив и здрав!
...

Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт