Пробиотици?

• 622 977
  • 1 257
  •   3
Отговори
# 165
  • България
след лечение с аб пих лактофлор
първия ден корема ми се бунтува доста,до газове то въздух...........на другия ден корема ми беше видимо по-плосък
пия го по 2 хапчета на ден,но не зная да ли е правилно такаhttp://zdrave-ot-prirodata.com/index.php?option=com_content& … d=6&Itemid=24
ще ми бъде интересно да я чуя мнения за него
лека вечер Hug

# 166
Марлоу, не знам дали ще бъда много полезна, но аз съм ползвала Лакто 4 и останах доволна. Не е много скъп, 30 капсули са 10 лв. Гастроентероложката ми го изписа за лечение на разтройство след антибиотици (дисбактериоза) .Пих ги един месец, ефект получих още на втората седмица.Бяха ми изписани 3*1, но после съм ги пила всеки ден по 1 сутрин.Недостатък е, че трябва да се държат в хладилник и не може да си ги носиш в джоба. След като консумирам зеле на мен ми се подува корема (за това не го ям честно, но понякога ми се преяжда). Та като се почувствам така подута пия една таблетка и ми минава.
При всички положения пробвай някой пробиотик, няма да ти навредят. Учудвам се, че някой гастроентеролог не ти е изписал такъв. Или ти не си ходил скоро на лекар?
Ми за последно съм ходил 2006 може би - полза няма и да ходя - все ми изписваха ентерол на прахчета.

# 167
Marlou , прочети темата за ензимите-мисля ще ти е полезна Peace
А за добавки от всякакъв вид, поглеждай в този сайт-цените са много по-добри от нашите:
http://www.iherb.com/search?kw=probiotics%20million

# 168
Marlou , прочети темата за ензимите-мисля ще ти е полезна Peace
А за добавки от всякакъв вид, поглеждай в този сайт-цените са много по-добри от нашите:
http://www.iherb.com/search?kw=probiotics%20million

А бе ти... Мислиш ли, че за толкова години не съм научил какво са ензими и не съм ползвал... А тоя сайт - е гати... ти сериозно ли Grinning - я си сложи цена за доставка да видиш колко е евтино. И от къв зор чужди!!!

# 169
Marlou , не знам с ензимите на ясно ли си, но със сайта определено не си. Laughing
Редовно пазарувам от него, и да, категорично цената на продуктите там е много по-добра от аналогични на нашия пазар, както и същите-продавани тук. (с доставката, която е 4$...ама ти не четеш как се правят нещата  Mr. Green)
А на въпроса :"И от къв зор чужди!!!"-'щото освен по-добрата цена, имат и далеч по-добри разфасовки и концентрации...

# 170
  • Бургас
какви са възможните странични ефекти при продължителен прием?

# 171
На практика пробиотиците нямат странични ефекти.  Peace
Поне това е, което съм чела и слушала до сега за тях от лекари.

# 172
Дотук 1 мнение за лактофлор. Ако може още хора да споделят - за последната 1 г от кой са доволни.

# 173
Дотук 1 мнение за лактофлор. Ако може още хора да споделят - за последната 1 г от кой са доволни.

А моето мнение за Лакто 4 не го ли броиш?

# 174

А моето мнение за Лакто 4 не го ли броиш?
Извинявай. Мой пропуск. Но и това с хладилника - съвременните са така направени, че няма нужда да се държат в него.

# 175

Аз съм доволна от Ac-zymes, действа добре и на мен и на малката. При мен реши дългогодишни проблеми с гъбични инфекции. Използвала съм и Биогайа и той е добър, но това с хладилника е изключително неудобно. Лактофлуор /смучещи/ - добър ефект, но проблема с хладилника и тук е на лице.

Сега използвам и храносмилателни ензими - Digestive Enzymes много са добри, помагат чудесно за храносмилането. Не злоупотребявам, а само когато похапвам тежка храна.

# 176
  • София
http://mlm.daflorn.com/Laktera-synbiotic.category
Тези пия, както и си взех от функционалните храни и съм доволна. Имам проблем с корема и като че ли има някакво подобрение откакто ги приемам.

# 177
http://mlm.daflorn.com/Laktera-synbiotic.category
Тези пия, както и си взех от функционалните храни и съм доволна. Имам проблем с корема и като че ли има някакво подобрение откакто ги приемам.
Не стана ясно какво точно приемаш и за какъв точно проблем. А сайта - то си е повече от реклама - половината неща подмладявали и алабала. Искам точни имена на пробиотици.

# 178
  • София
Пих ударно Колекшън+ Фибри + Диджестив.Всичките са капсули. Спрях цигарите и положението стана..ужас...Аз открай време си имам колит, но сега, освен че се обостри, имам е ужасен запек. Изпих таблетките и след това си поръчах функционална храна Колон. Пристрастена съм към вкуса, но...май от нея нямам резултати все още Sad  По принцип е с най-много бакерии на мг - 1 млрд и е в пъти повече отколкото в капсулите,които пиех,но....мисля, че с капсулите ми беше по-добре.Коремчето не ми се подуваше така и успявах да ходя до 00  малко по-често. Току що си взех и Алакт, защото четох ,че помага много при колит. Купих и ленено семе,дано помогне ooooh! Направо не се издържа, ужасно е! Tired

# 179
@ddicted_to_
Пробвала съм чай от ленено семе и при мен имаше ефект. Пие се на гладно.

Общи условия

Активация на акаунт